Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
szymbar15

Post by szymbar15 »

Tak. Coś jakby. A powiedzcie, cieszycie się, że Jussi wyda 2 nowe skocznie w B2?
Ski_Jumper

Post by Ski_Jumper »

Jasne. Już się nie mogę doczekać loooootów :)
kacpero40

Post by kacpero40 »

szymbar15 wrote:Tak. Coś jakby. A powiedzcie, cieszycie się, że Jussi wyda 2 nowe skocznie w B2?
Pytanie retoryczne
Absolutnie nic
kacpero40

Post by kacpero40 »

Jeszcze napisze do osób które zadręczają pytaniami Jussiego
na temat kiedy będzie beta 2.

Wszyscy czekamy na betę 2 ale ludzie no cierpliwości trochę.
Myślicie że Jussiego nie denerwują takie pytania.
Widziałem jego post w którym napisał żeby zaprzestać tworzenia nowy tematów na temat wyżej wymieniony.
Absolutnie nic
ModernWarfare2

Post by ModernWarfare2 »

Jussiego napewno denerwują te pytania on mówił kiedy wyda więc czekać na nie nudzić spamujecie forum i tyle
Mistrz

Post by Mistrz »

Jak wyjdzie beta 2 to będę się tak cieszył: http://www.youtube.com/watch?v=vI8DvBt1 ... re=related xD
kitrak wrote:Jussi odpowiedział - będą dwie skocznie. Jedna mamucia i jedna normalna. Ale tylko dla tych, którzy mają klucz.
No dla mnie to jest z lekka debilizm. Bo jest to wersja TESTOWA więc powinien mieć każdy możliwość przetestowania gry za darmo. Dopiero jak wyjdzie wersja full to skocznie powinny być zablokowane dla tych co nie mają klucza...
Michs20

Post by Michs20 »

Jak nie masz klucza a chcesz potestować to możesz na Lamocie. Myślę że to nie jest złe jeśli chcesz tylko sprawdzić a potem kupisz full wersję.
premier

Post by premier »

Mistrz wrote: Dopiero jak wyjdzie wersja full to skocznie powinny być zablokowane dla tych co nie mają klucza...
wtedy beda grac na becie w ktorej skocznie są :]
ale zgadzam sie ztym ze powinny byc dostepne w becie, co jak kupie teraz a mi sie beta 2 nie bedzie podobac, przeciez nie wroci do rozwiązan ktore byly stosowane w 1
kitrak

Post by kitrak »

Michs20 wrote:Jak nie masz klucza a chcesz potestować to możesz na Lamocie. Myślę że to nie jest złe jeśli chcesz tylko sprawdzić a potem kupisz full wersję.
To tak samo, jakbyś najpierw poprosił w restauracji o darmową porcję jakiegoś dania, żebyś spróbował, czy warto wydawać na nie pieniądze. Polski debilizm i brak zrozumienia, że piractwo to zwykła kradzież.
Michs20

Post by Michs20 »

Ale jak grasz w Betę II na Lamocie (czy czymś innym) a potem kupisz już pełną wersję to nie okradasz go.
kitrak

Post by kitrak »

Od momentu kupienia oryginalego kodu - faktycznie nie, jednak w czasie, gdy grasz na pirackim kodzie - owszem, kradniesz. Poza tym, nie pograsz sobie, cwaniaczku, na Lamocie, bo Jussi powiedział, że kod będzie zablokowany.
plkmetal1990

Post by plkmetal1990 »

Co z tego że zablokuje Lamota, Jestem w 100% pewien że ktoś udostępni inny klucz. Z piractwem nawet największe koncerny nie potrafią walczyć a co dopiero jeden człowiek. Myślę że Jussi powinien wymyślic jakieś inne sposoby na aktywację gry,
kitrak

Post by kitrak »

To jest niestety pewne, jednak posiadacze oryginalnego klucza mają tę przewagę, że od razu będą mogli przetestować nowe skocznie (a przede wszystkim nie są wówczas złodziejami w kontekście DSJ4). Pamiętam, jak wyciekały klucze do kolejnych wersji DSJ - trzeba było poczekać minimum kilka dni.
Michs20

Post by Michs20 »

A tak nawiasem mówiąc to co będzie z prawdziwym właścicielem Lamota jak ten klucz zostanie zablokowany, on też będzie musiał kupić nowy klucz???
plkmetal1990

Post by plkmetal1990 »

Chyba nie może Jussi prześle mu nowy klucz...
Locked