Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Jeszcze napisze do osób które zadręczają pytaniami Jussiego
na temat kiedy będzie beta 2.
Wszyscy czekamy na betę 2 ale ludzie no cierpliwości trochę.
Myślicie że Jussiego nie denerwują takie pytania.
Widziałem jego post w którym napisał żeby zaprzestać tworzenia nowy tematów na temat wyżej wymieniony.
na temat kiedy będzie beta 2.
Wszyscy czekamy na betę 2 ale ludzie no cierpliwości trochę.
Myślicie że Jussiego nie denerwują takie pytania.
Widziałem jego post w którym napisał żeby zaprzestać tworzenia nowy tematów na temat wyżej wymieniony.
Absolutnie nic
-
Jak wyjdzie beta 2 to będę się tak cieszył: http://www.youtube.com/watch?v=vI8DvBt1 ... re=related xD
No dla mnie to jest z lekka debilizm. Bo jest to wersja TESTOWA więc powinien mieć każdy możliwość przetestowania gry za darmo. Dopiero jak wyjdzie wersja full to skocznie powinny być zablokowane dla tych co nie mają klucza...kitrak wrote:Jussi odpowiedział - będą dwie skocznie. Jedna mamucia i jedna normalna. Ale tylko dla tych, którzy mają klucz.
wtedy beda grac na becie w ktorej skocznie są :]Mistrz wrote: Dopiero jak wyjdzie wersja full to skocznie powinny być zablokowane dla tych co nie mają klucza...
ale zgadzam sie ztym ze powinny byc dostepne w becie, co jak kupie teraz a mi sie beta 2 nie bedzie podobac, przeciez nie wroci do rozwiązan ktore byly stosowane w 1
To tak samo, jakbyś najpierw poprosił w restauracji o darmową porcję jakiegoś dania, żebyś spróbował, czy warto wydawać na nie pieniądze. Polski debilizm i brak zrozumienia, że piractwo to zwykła kradzież.Michs20 wrote:Jak nie masz klucza a chcesz potestować to możesz na Lamocie. Myślę że to nie jest złe jeśli chcesz tylko sprawdzić a potem kupisz full wersję.
-