Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Zakładam ten temat żeby Polacy się nie kompromitowali ze swoim angielskim ....
A więc, Beta lub full będzie wtedy, gdy wyjdzieKoniasty wrote:Czekałem na to!
Wszem i wobec pytam:
Kiedy Beta 2 lub kiedy full?

Żarty na bok.
W tym temacie Jussi napisał, że będą belki startowe i już kończy je "robić"

Więc może jak Jussi skończy te belki robić, nowa beta/full wersja ujrzy światło dzienne

BTW zapraszam na youtube do obejrzenia moich skoków w dsj link: http://www.youtube.com/watch?v=OLjJ-vxo2iI
(zasrane sony musiało zablokować mój film w krajach skandynawskich i niemczech, skąd jest większość (chyba) użytkowników forum...)
ale ważne, że w Polsce działakitrak wrote:Jak wrzucasz film z podkładem, do którego nie posiadasz praw autorskich, to się nie dziw.tomyhy wrote:zasrane sony musiało zablokować mój film w krajach skandynawskich i niemczech, skąd jest większość (chyba) użytkowników forum...)

Zamieszanie niezłe muszę przyznać, ale Polscy internauci już niestety tacy są (niecierpliwibulwa11 wrote:dobrze że się temat pojawił bo jak zauważyłem to najwięcej zamieszania na forum pojawiało się od nas ;P

Co do wiadomości nt. nowej bety/full wersji. Jak już pisałem, Jussi kończy już robić belki startowe. Uważam, że to dobry pomysł, ale po wprowadzeniu go w życie i wydaniu nowej wersji DSJ w internecie pojawi się mnóstwo filmów "DSJ rekord świata" - o tym kto jak daleko skoczył z najwyższej bramki startowej. Co jak co ale co najmniej 85% graczy będzie skakało tylko z najwyższej belki.
Czekam na wasze opinie

tomyhy niby tak, aczkolwiek i tak mamy spam z filmami rkeord świata (edytor wiatru, spowalniacze itd) więc spam z rekordami z wysokiej belki będzie tylko małym dodatkiem do całości 
Belek nie będzie w zawodach oraz w online więc rekordy będą sprawiedliwe.
A sam fakt możliwości zmiany belki choćby i w treningu jest naprawdę fajny

Belek nie będzie w zawodach oraz w online więc rekordy będą sprawiedliwe.
A sam fakt możliwości zmiany belki choćby i w treningu jest naprawdę fajny

-
Pomysł niezły ale lekko niesprawiedliwy, np. ktoś skoczył 140 na lille i sędziowie belka w dół.Koniasty wrote:Ja sam proponowałem belki w temacie "Gates"
Szkoda że nie ma w zawodach...
Co z tego że były by rekordy świata z najwyższych belek...
Dobre by było gdyby np. podczas zawodów sędziowie decydowali o belkach:D
Co wy na to ?
A może w konkursie to sam zawodnik mógłby decydować, z której belki skacze (choć i tak wybrałby największą)
IMO belki zmieniane w konkursie to raczej kiepski pomysł, ale to jest tylko moje zdanie

w DSJ nie przeszło by to co dzieję się w PŚ. Czyli obniżanie belki i utrzymywanie przez jury odległości w granicach punktu K.
w DSJ stawia się na dalekie skoki bo tu nie ma ryzyka i można się bawić do woli. Więc jakby nagle w konkursach online zaczęły się skoki na punkt K to szybko gra by się znudziła
w DSJ stawia się na dalekie skoki bo tu nie ma ryzyka i można się bawić do woli. Więc jakby nagle w konkursach online zaczęły się skoki na punkt K to szybko gra by się znudziła