[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
bulwa11
Moderator

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by bulwa11 »

Halilovic - tutaj nie chodzi o to żeby usuwać temat. Na forum Polacy stanowią chyba większość więc potrzebny jest taki temat. A to żeby ktoś kto nie radzi sobie z ang. o coś zapytał (np. o kupno klucza, o porady dot. skakania itd). Temat służy też do konstruktywnej rozmowy na temat samej gry (komentowanie nowych funkcji, nawet pochwalenie się rekordem). To wszystko jest ok, ale jak zaczyna się robić śmietnik (kłótnie, offtop, wyzywanie) to coś robić trzeba...
Halilovic

Post by Halilovic »

w 100% zgadzam sie z Toba Bulwa. ale musisz mi przyznac racje ze temat jest tez zeby podzielic sie swoimi przemysleniami na temat ogolnej sytuacji wokol DSJ. Nie chce tu nikogo wyzywac czy jakos denerwowac zadnego uzytkownika tego forum. Ale Kajek troche przesadzil usuwajac odrazu moje posty w ktorych wyrazalem swoj poglad o obecnej sytuacji na forum...
PajWoj

Post by PajWoj »

Halilovic wrote:w 100% zgadzam sie z Toba Bulwa. ale musisz mi przyznac racje ze temat jest tez zeby podzielic sie swoimi przemysleniami na temat ogolnej sytuacji wokol DSJ. Nie chce tu nikogo wyzywac czy jakos denerwowac zadnego uzytkownika tego forum. Ale Kajek troche przesadzil usuwajac odrazu moje posty w ktorych wyrazalem swoj poglad o obecnej sytuacji na forum...

zgadzam sie w pelni.

ODPOWIEDZ DO POSTA HALILOVICA PONIZEJ!!!

jezu ale mnie to wnerwia jak kiedys mistrz (co za porownanie :O)

no moze przesadzilem z prosba i posta hmm zmienie na to ale sygnatura zostaje
Last edited by PajWoj on 04 Dec 2011, 22:05, edited 2 times in total.
Moje rekordy:

Bad Mitterndorf:210.36

Lahti:130.23

Lillehammer:141.65

Zakopane:93.13

Tak wiem słabe.

UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
Halilovic

Post by Halilovic »

ej ej ej PajWoj tak to sie nie dziwie czemu dostaniesz bana bo Kajek tylko chce wykonywac polecone mu zadanie. Jednym pasuje to jak to robi a drugim nie ale zeby taki apel i radykalne prosby to troche przesada...
mlody5

Post by mlody5 »

Ja myślę, że mimo wszystko, ale Kajek trochę przesadza i wyolbrzymia. Np. matmatrix się pyta odnośnie kupna swoejgo klucza - źle. ale jakby grał na piracie - to teżźle, no bo jak tak można. I sam Kajek widzisz, że sobie zaprzeczasz - usuwając takie posty...
Bartek Palewicz

Post by Bartek Palewicz »

Ja uważam że to żałosne, chcecie usunięcia Kajka (czemu jestem przeciwny) bo się wkurza o spam. A słusznie się wkurza...
Image
Image
Di Stefano

Post by Di Stefano »

PajWoj wrote:
Halilovic wrote:w 100% zgadzam sie z Toba Bulwa. ale musisz mi przyznac racje ze temat jest tez zeby podzielic sie swoimi przemysleniami na temat ogolnej sytuacji wokol DSJ. Nie chce tu nikogo wyzywac czy jakos denerwowac zadnego uzytkownika tego forum. Ale Kajek troche przesadzil usuwajac odrazu moje posty w ktorych wyrazalem swoj poglad o obecnej sytuacji na forum...

zgadzam sie w pelni.
pomoze ktos z napisaniem "listu" do Jussiego co do usuniecia Kajka z "posady" moda??

ma ktoś jakieś propozycje bo ja nie wiem właśnie jak to napisać
lutek86

Post by lutek86 »

No to PajWoj idziesz spać - ja bym złego słowa na moderatora nigdy nie powiedział :)
Halilovic

Post by Halilovic »

zdecydowanie popieram to ze Bulwa jest najlepszym moderatorem i zawsze sprawiedliwie do kazdego podchodzi ale przegladam forum od lutego i nie zawsze Kajek robil cos co komus sie nie podobalo. owszem nikt nie jest w stanie wszystkim dogodzic ale ludzie spojrzcie na to ze moderator ma duzo roboty i tez moze popelniac bledy ktore innych wkurzaja. Kajek mnie tez zdenerwowal ale nie jestem za tym zeby go odrazu usuwac z funkcji moda... nie badzmy smieszni...
Mistrz

Post by Mistrz »

PajWoj wrote:jezu ale mnie to wnerwia jak kiedys mistrz (co za porownanie :O)
Mnie masz na myśli? Moje posty też usunięto.
PajWoj

Post by PajWoj »

a prosze dostane bana na konto - stworze drugie.

jak sie da na ip - jestem u babci wiec w domu mam inne

MISTRZU NA GORZE -

no tak, bo te twoje stare posty wkurzaly ale jak je usunieto to ok - o stare twoje posty chodzilo
PajWoj wrote:a prosze dostane bana na konto - stworze drugie.

jak sie da na ip - jestem u babci wiec w domu mam inne

MISTRZU NA GORZE -

-opcja edit się kłania - bulwa11

no tak, bo te twoje stare posty wkurzaly ale jak je usunieto to ok - o stare twoje posty chodzilo

bulwa wiem, ale nie zdazylem tego tamtego posta usunac
Last edited by PajWoj on 04 Dec 2011, 22:15, edited 2 times in total.
Moje rekordy:

Tak wiem słabe.

UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

Panowie ja nie wiem co wy chcecie od Kajka. Wykonuje swoją robotę (czarną robotę jak na moda przystało) więc jasne jest że niektórym to nie pasi, no ale po to dostał status moderatora i według mnie radzi sobie bardzo dobrze. Nie chcę myśleś co by się tu działo gdyby nie było modów w ogóle...
Mistrz

Post by Mistrz »

PajWoj wrote:no tak, bo te twoje stare posty wkurzaly ale jak je usunieto to ok - o stare twoje posty chodzilo
Miałem na myśli dwa posty które napisałem wczoraj i dzisiaj...
Di Stefano

Post by Di Stefano »

prawda spam to spam ale ja osobiście wolałbym dyskusje na poziomie(bez kłótni) ale i na luzie(bez spiny Kajka i innych) a nie każdy post który się moderatorowi nie spodoba już jest usuwany
PajWoj

Post by PajWoj »

Nie, nie o te chodzilo o te starsze

Di Stefano - no wlasnie
Moje rekordy:

Tak wiem słabe.

Locked