[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Halilovic - tutaj nie chodzi o to żeby usuwać temat. Na forum Polacy stanowią chyba większość więc potrzebny jest taki temat. A to żeby ktoś kto nie radzi sobie z ang. o coś zapytał (np. o kupno klucza, o porady dot. skakania itd). Temat służy też do konstruktywnej rozmowy na temat samej gry (komentowanie nowych funkcji, nawet pochwalenie się rekordem). To wszystko jest ok, ale jak zaczyna się robić śmietnik (kłótnie, offtop, wyzywanie) to coś robić trzeba...
w 100% zgadzam sie z Toba Bulwa. ale musisz mi przyznac racje ze temat jest tez zeby podzielic sie swoimi przemysleniami na temat ogolnej sytuacji wokol DSJ. Nie chce tu nikogo wyzywac czy jakos denerwowac zadnego uzytkownika tego forum. Ale Kajek troche przesadzil usuwajac odrazu moje posty w ktorych wyrazalem swoj poglad o obecnej sytuacji na forum...
Halilovic wrote:w 100% zgadzam sie z Toba Bulwa. ale musisz mi przyznac racje ze temat jest tez zeby podzielic sie swoimi przemysleniami na temat ogolnej sytuacji wokol DSJ. Nie chce tu nikogo wyzywac czy jakos denerwowac zadnego uzytkownika tego forum. Ale Kajek troche przesadzil usuwajac odrazu moje posty w ktorych wyrazalem swoj poglad o obecnej sytuacji na forum...
zgadzam sie w pelni.
ODPOWIEDZ DO POSTA HALILOVICA PONIZEJ!!!
jezu ale mnie to wnerwia jak kiedys mistrz (co za porownanie :O)
no moze przesadzilem z prosba i posta hmm zmienie na to ale sygnatura zostaje
Last edited by PajWoj on 04 Dec 2011, 22:05, edited 2 times in total.
Moje rekordy:
Bad Mitterndorf:210.36
Lahti:130.23
Lillehammer:141.65
Zakopane:93.13
Tak wiem słabe.
UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
Tak wiem słabe.
UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
ej ej ej PajWoj tak to sie nie dziwie czemu dostaniesz bana bo Kajek tylko chce wykonywac polecone mu zadanie. Jednym pasuje to jak to robi a drugim nie ale zeby taki apel i radykalne prosby to troche przesada...
Ja myślę, że mimo wszystko, ale Kajek trochę przesadza i wyolbrzymia. Np. matmatrix się pyta odnośnie kupna swoejgo klucza - źle. ale jakby grał na piracie - to teżźle, no bo jak tak można. I sam Kajek widzisz, że sobie zaprzeczasz - usuwając takie posty...
-
Ja uważam że to żałosne, chcecie usunięcia Kajka (czemu jestem przeciwny) bo się wkurza o spam. A słusznie się wkurza...
-
PajWoj wrote:Halilovic wrote:w 100% zgadzam sie z Toba Bulwa. ale musisz mi przyznac racje ze temat jest tez zeby podzielic sie swoimi przemysleniami na temat ogolnej sytuacji wokol DSJ. Nie chce tu nikogo wyzywac czy jakos denerwowac zadnego uzytkownika tego forum. Ale Kajek troche przesadzil usuwajac odrazu moje posty w ktorych wyrazalem swoj poglad o obecnej sytuacji na forum...
zgadzam sie w pelni.
pomoze ktos z napisaniem "listu" do Jussiego co do usuniecia Kajka z "posady" moda??
ma ktoś jakieś propozycje bo ja nie wiem właśnie jak to napisać
No to PajWoj idziesz spać - ja bym złego słowa na moderatora nigdy nie powiedział 

zdecydowanie popieram to ze Bulwa jest najlepszym moderatorem i zawsze sprawiedliwie do kazdego podchodzi ale przegladam forum od lutego i nie zawsze Kajek robil cos co komus sie nie podobalo. owszem nikt nie jest w stanie wszystkim dogodzic ale ludzie spojrzcie na to ze moderator ma duzo roboty i tez moze popelniac bledy ktore innych wkurzaja. Kajek mnie tez zdenerwowal ale nie jestem za tym zeby go odrazu usuwac z funkcji moda... nie badzmy smieszni...
Mnie masz na myśli? Moje posty też usunięto.PajWoj wrote:jezu ale mnie to wnerwia jak kiedys mistrz (co za porownanie :O)

DSJ4 Texture Pack by Mistrz: http://bitshare.com/files/jmpu48wr/DSJ4 ... z.rar.html http://hostuje.net/file.php?id=b7b51ff7 ... a45abe3978
a prosze dostane bana na konto - stworze drugie.
jak sie da na ip - jestem u babci wiec w domu mam inne
MISTRZU NA GORZE -
no tak, bo te twoje stare posty wkurzaly ale jak je usunieto to ok - o stare twoje posty chodzilo
MISTRZU NA GORZE -
-opcja edit się kłania - bulwa11
no tak, bo te twoje stare posty wkurzaly ale jak je usunieto to ok - o stare twoje posty chodzilo
bulwa wiem, ale nie zdazylem tego tamtego posta usunac
MISTRZU NA GORZE -
PajWoj wrote:a prosze dostane bana na konto - stworze drugie.
MISTRZU NA GORZE -
-opcja edit się kłania - bulwa11
bulwa wiem, ale nie zdazylem tego tamtego posta usunac
Last edited by PajWoj on 04 Dec 2011, 22:15, edited 2 times in total.
Moje rekordy:
Tak wiem słabe.
Tak wiem słabe.
Panowie ja nie wiem co wy chcecie od Kajka. Wykonuje swoją robotę (czarną robotę jak na moda przystało) więc jasne jest że niektórym to nie pasi, no ale po to dostał status moderatora i według mnie radzi sobie bardzo dobrze. Nie chcę myśleś co by się tu działo gdyby nie było modów w ogóle...
Miałem na myśli dwa posty które napisałem wczoraj i dzisiaj...PajWoj wrote:no tak, bo te twoje stare posty wkurzaly ale jak je usunieto to ok - o stare twoje posty chodzilo

DSJ4 Texture Pack by Mistrz: http://bitshare.com/files/jmpu48wr/DSJ4 ... z.rar.html http://hostuje.net/file.php?id=b7b51ff7 ... a45abe3978
-
prawda spam to spam ale ja osobiście wolałbym dyskusje na poziomie(bez kłótni) ale i na luzie(bez spiny Kajka i innych) a nie każdy post który się moderatorowi nie spodoba już jest usuwany
Nie, nie o te chodzilo o te starsze
Di Stefano - no wlasnie
Di Stefano - no wlasnie
Moje rekordy:
Tak wiem słabe.
Tak wiem słabe.