MaRcIn777 wrote:hmm myśle że Jussi wyda gre na początku Grudnia(1-10 grudzien)
MaRcIn777 wrote:
Jussi Koskela wrote:
trepasz2411 wrote:Jussi please release this game as soon as you can
Of course!
Maybe the beginning of December?
Wysokie masz mniemanie o sobie, skoro przypuszczasz datę wydania na podstawie założenia, iż autor zastosuje się z pewnością do sugestii, której nawet jeszcze nie zdążył przeczytać
Lukinho23 wrote:Uważam, że Jussi wypowiedział to z ironią xD A jeżeli gra ma się ukazać 1-10 grudnia, to może Jussi wie, że 6 grudnia są mikołajki xD
Polska – Mikołajki (Dzień św.Mikołaja)
W innych krajach nie ma takiego święta;p Na 99% DSJ 4 beta 3 lub 1.0 będzie w grudniu. Może dać na jakieś ciekawsze zawody, święta, koniec roki czy początek miesiąca albo w każdy inny dzień. Zresztą sam Jussi nie wie kiedy wyda. Gdyby miał zrobioną gre to by nam dał a, że jest w fazie tworzenia to może wyskoczyć wiele negatywnych czynników. Od awarii komputera Jussiego przez problemy z serwerem mediamondu, aż po kłopoty prywatne Jussiego. Chciałbym aby nic złego się nie stało i Jussi wydał jak najszybciej ale pożyjemy zobaczymy.
radeksar1995 wrote:dawid11xx1 dla Twojej informacji, gra będzie niekompletna jeżeli chodzi o skocznie, nie ma się co napalać że w przeciągu miesiąca włączysz gre i wybierzesz sobie jedną z 30 lub 40 skoczni, z tego co rozumiem to łącznie w wersji 1.0 będzie 10 obiektów, a więc 4 jakie już znamy z Bety-2 (Kulm, Lahti, Lillehammer, Zakopane) oraz 6 nowych obiektów (pewniakiem wśród nich jest Kuusamo, bo z tej skoczni dostaliśmy screen'a)
Źle zrozumiałeś. Jussi zrobi trochę poniżej 10 skoczni. Zatem Jussi zapewne zrobi okolo 9 nowych skoczni, czyli skoczni w fullu bedzie zapewne okolo 14 skoczni.
Sory za język
Przecież napisałem że nie wiem czy dobrze zrozumiałem.
Jesteś absulutnie genialny, cóż za projekt wspaniały, nigdy wcześniej nie widziałem większego cudeńka, niżeli to co Ty utworzyłeś, masz we mnie zagorzałego wielbiciela i fana zarazem.
Ciekawa teoria jeśli chodzi o to tworzenie alfabetyczne . Jeśli wyda tak szybko jak tylko możliwe, to do 15 grudnia powinna być, to dużo czasu aby podszlifować ostatnie detale i cieszyć się grą.
Mi się wydaje, że na konkurs w Lillehammer będzie. Otóż Jussi chciał zrobić grę na konkurs w Kuusamo, jednak doszedł do wniosku, że nie zdąży, zrobił sobie dzień przerwy ten dzień to Q&A Friday, później robił skocznie i tak jak powiedział Bartek ostatnie alfabetycznie było Zakopane, teraz skończył i ma czas na pisanie na forum takich wiadomości jak ostatnia, chodzi mi o to "Of course!", teraz gra jest skończona i wyda ją na Lillehammer, ale to tylko domysły
Też myślę, że na Lill będzie full. Co do skoczni - myślę, że zako dlatego jest na końcu, bo do niej najtrudniej znaleźć materiały z całej skoczni
DSJ4 Beta 2 - WR Total Lenght, WR Bad Mitterndorf HS200 and Zakopane HS94
Online World Cup 2011/2012 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2012/2013 - Ski Flying A winner
Online 4HT 2013/2014 - World Cup A - 3rd position
Panowie a mam pytanko odnośnie kupna gry, czy z mojej zwykłej karty mogę przelać kasę na konto, czy trzeba bawić się w tego payplaya? Czy ta procedura nie jest skomplikowana, powiedzcie coś na ten temat.
No Jussi prawie tydzień temu prosił o SS ze skoczni w Zakopanem, a skocznia nie jest bardzo trudna do sworzenia, bo nie posiada wielu elementów ;D Więc mi się zdaje że na 1-10 grudnia to pewnie wyjdzie
Personal Best Record -231.38
Obrazek kiedy indziej dam xD
Jesteś absulutnie genialny, cóż za projekt wspaniały, nigdy wcześniej nie widziałem większego cudeńka, niżeli to co Ty utworzyłeś, masz we mnie zagorzałego wielbiciela i fana zarazem.
To ironia? Bo według mnie to zrobiłem to za wysokie i też nieszczególnie dobre wykonanie, chyba że chodzi Ci o pomysł? Ale jeżeli piszesz szczerze to dzięki za docenienie mojego wkładu. Na marginesie to mam jeszcze małą poprawkę tego...
Jeżeli chcesz przelać pieniądze normalnie to opłata za przelew jest bardzo wyskoka. Kiedy ja chciałem tak kupić to wychodziłem z Pekao ciągnąc szczęką po ziemi, bo przelew do Finlandii kosztuje 100zł + klucz to 160zł. PayPal to niewiele zabawy i jest szybko, polecam.