[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
MaRcIn777

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by MaRcIn777 »

Dydux666 wrote:
Jussi Koskela wrote:
trepasz2411 wrote:Jussi please release this game as soon as you can
Of course!
Czy to znaczy, że mamy czegoś oczekiwać? :D
hmm myśle że Jussi wyda gre na początku Grudnia(1-10 grudzien) ;)
dzamper

Post by dzamper »

MaRcIn777 wrote:hmm myśle że Jussi wyda gre na początku Grudnia(1-10 grudzien) ;)
MaRcIn777 wrote:
Jussi Koskela wrote:
trepasz2411 wrote:Jussi please release this game as soon as you can
Of course!
Maybe the beginning of December? ;)
Wysokie masz mniemanie o sobie, skoro przypuszczasz datę wydania na podstawie założenia, iż autor zastosuje się z pewnością do sugestii, której nawet jeszcze nie zdążył przeczytać ;)
Image     Image
Lukinho23

Post by Lukinho23 »

Uważam, że Jussi wypowiedział to z ironią xD A jeżeli gra ma się ukazać 1-10 grudnia, to może Jussi wie, że 6 grudnia są mikołajki xD
Image
trime

Post by trime »

Lukinho23 wrote:Uważam, że Jussi wypowiedział to z ironią xD A jeżeli gra ma się ukazać 1-10 grudnia, to może Jussi wie, że 6 grudnia są mikołajki xD
Polska – Mikołajki (Dzień św.Mikołaja)
W innych krajach nie ma takiego święta;p Na 99% DSJ 4 beta 3 lub 1.0 będzie w grudniu. Może dać na jakieś ciekawsze zawody, święta, koniec roki czy początek miesiąca albo w każdy inny dzień. Zresztą sam Jussi nie wie kiedy wyda. Gdyby miał zrobioną gre to by nam dał a, że jest w fazie tworzenia to może wyskoczyć wiele negatywnych czynników. Od awarii komputera Jussiego przez problemy z serwerem mediamondu, aż po kłopoty prywatne Jussiego. Chciałbym aby nic złego się nie stało i Jussi wydał jak najszybciej ale pożyjemy zobaczymy.
Lukinho23

Post by Lukinho23 »

trime wrote:
Lukinho23 wrote:Uważam, że Jussi wypowiedział to z ironią xD A jeżeli gra ma się ukazać 1-10 grudnia, to może Jussi wie, że 6 grudnia są mikołajki xD
Polska – Mikołajki (Dzień św.Mikołaja)
W innych krajach nie ma takiego święta;p
Dlatego też, napisałem "może" ;p
Image
amadeusz95

Post by amadeusz95 »

radeksar1995 wrote:
J.MIRO wrote:
radeksar1995 wrote:dawid11xx1 dla Twojej informacji, gra będzie niekompletna jeżeli chodzi o skocznie, nie ma się co napalać że w przeciągu miesiąca włączysz gre i wybierzesz sobie jedną z 30 lub 40 skoczni, z tego co rozumiem to łącznie w wersji 1.0 będzie 10 obiektów, a więc 4 jakie już znamy z Bety-2 (Kulm, Lahti, Lillehammer, Zakopane) oraz 6 nowych obiektów (pewniakiem wśród nich jest Kuusamo, bo z tej skoczni dostaliśmy screen'a)
Źle zrozumiałeś. Jussi zrobi trochę poniżej 10 skoczni. Zatem Jussi zapewne zrobi okolo 9 nowych skoczni, czyli skoczni w fullu bedzie zapewne okolo 14 skoczni.

Sory za język
Przecież napisałem że nie wiem czy dobrze zrozumiałem.

Ja też lubie pobawić się z grafiką :)
http://imageshack.us/photo/my-images/38 ... pcopy.png/
Jesteś absulutnie genialny, cóż za projekt wspaniały, nigdy wcześniej nie widziałem większego cudeńka, niżeli to co Ty utworzyłeś, masz we mnie zagorzałego wielbiciela i fana zarazem. :D
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

mysle ze do 15 grudnia wyda fulla, no skoro robi skocznie w zako to chyba to jest ostatnia skocznia alfabetycznie. A moze juz na zawody w lile
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Ciekawa teoria jeśli chodzi o to tworzenie alfabetyczne :). Jeśli wyda tak szybko jak tylko możliwe, to do 15 grudnia powinna być, to dużo czasu aby podszlifować ostatnie detale i cieszyć się grą.
cruzzz112

Post by cruzzz112 »

Mi się wydaje, że na konkurs w Lillehammer będzie. Otóż Jussi chciał zrobić grę na konkurs w Kuusamo, jednak doszedł do wniosku, że nie zdąży, zrobił sobie dzień przerwy ten dzień to Q&A Friday, później robił skocznie i tak jak powiedział Bartek ostatnie alfabetycznie było Zakopane, teraz skończył i ma czas na pisanie na forum takich wiadomości jak ostatnia, chodzi mi o to "Of course!", teraz gra jest skończona i wyda ją na Lillehammer, ale to tylko domysły :D
greex1

Post by greex1 »

Też myślę, że na Lill będzie full. Co do skoczni - myślę, że zako dlatego jest na końcu, bo do niej najtrudniej znaleźć materiały z całej skoczni ;)
DSJ4 Beta 2 - WR Total Lenght, WR Bad Mitterndorf HS200 and Zakopane HS94
Online World Cup 2011/2012 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2012/2013 - Ski Flying A winner
Online 4HT 2013/2014 - World Cup A - 3rd position
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Panowie a mam pytanko odnośnie kupna gry, czy z mojej zwykłej karty mogę przelać kasę na konto, czy trzeba bawić się w tego payplaya? Czy ta procedura nie jest skomplikowana, powiedzcie coś na ten temat.
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

powiedzcie mi o co chodzilo z tym of course
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
ModernWarfare2

Post by ModernWarfare2 »

No Jussi prawie tydzień temu prosił o SS ze skoczni w Zakopanem, a skocznia nie jest bardzo trudna do sworzenia, bo nie posiada wielu elementów ;D Więc mi się zdaje że na 1-10 grudnia to pewnie wyjdzie
Personal Best Record - 231.38
Obrazek kiedy indziej dam xD
radeksar1995

Post by radeksar1995 »

amadeusz95 wrote:
radeksar1995 wrote: Ja też lubie pobawić się z grafiką :)
http://imageshack.us/photo/my-images/38 ... pcopy.png/
Jesteś absulutnie genialny, cóż za projekt wspaniały, nigdy wcześniej nie widziałem większego cudeńka, niżeli to co Ty utworzyłeś, masz we mnie zagorzałego wielbiciela i fana zarazem. :D
To ironia? Bo według mnie to zrobiłem to za wysokie i też nieszczególnie dobre wykonanie, chyba że chodzi Ci o pomysł? Ale jeżeli piszesz szczerze to dzięki za docenienie mojego wkładu. Na marginesie to mam jeszcze małą poprawkę tego...
cruzzz112

Post by cruzzz112 »

Jeżeli chcesz przelać pieniądze normalnie to opłata za przelew jest bardzo wyskoka. Kiedy ja chciałem tak kupić to wychodziłem z Pekao ciągnąc szczęką po ziemi, bo przelew do Finlandii kosztuje 100zł + klucz to 160zł. PayPal to niewiele zabawy i jest szybko, polecam.
Locked