Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Re: Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Wie ktoś może jakie skocznie i zmiany będą w dsj 4 beta 3? My records- Zakopane-113m Bad Mitterndorf 190.5m
ok pisze krystian
Re:
Z moich obserwacji stwierdzam, że dzieje się tak gdy skoczek jest zbyt wychylony do przodu. Tak przynajmniej u mnie było, przeanalizowałem powtórki i teraz unikam tegorafal12322 wrote:Zdarza się wam przeważnie na Kulmie, przy odległym skoku, przed lądowaniem że narty zaczynają tak dziwnie falować co w konsekwencji kończy się upadkiem?

Ale wygląda to niesamowicie realistycznie

Registered Player
Re: Re:
no ja też tak analizowałem i też fajnie wyglądapiter_ski wrote:Z moich obserwacji stwierdzam, że dzieje się tak gdy skoczek jest zbyt wychylony do przodu. Tak przynajmniej u mnie było, przeanalizowałem powtórki i teraz unikam tegorafal12322 wrote:Zdarza się wam przeważnie na Kulmie, przy odległym skoku, przed lądowaniem że narty zaczynają tak dziwnie falować co w konsekwencji kończy się upadkiem?![]()
Ale wygląda to niesamowicie realistycznie
możesz przestać spamować dzieciaku ? przejdz się na spacer lepiej...
cóż zgłosiłem te Twoje posty więc uważaj bo możesz szybko stąd wylecieć 

to smutne że jedynym sposobem na to żeby go ktoś zauważył jest spamowanie... To smutne współczuje Ci dsj4. Pewnie masz trudne życie. W szkole napewno możesz porozmawiać z pedagogiem. Skorzystaj
widzisz od razu się zdenerwowałeś, czyli coś jest na rzeczy
mnie wpisami na forum nie wyprowadzisz z równowagi więc możesz sobie darować. Jestem ponad tym

mnie wpisami na forum nie wyprowadzisz z równowagi więc możesz sobie darować. Jestem ponad tym
racja tyle że chwila spokoju i znów napisze 5-6 postów typu: co tak cicho... ehh
Nowy Mickiewicz się wyłania, kiedy piszesz epopeję narodową?
Mickiewicz się w grobie przewraca.dsj 4 wrote:sair daqui, garoto com necessidades especiais
Sorry for my miserable English.
Przepraszam za mój lichy angielski.
Przepraszam za mój lichy angielski.
co ty nie powieszjasiu96 wrote:Mickiewicz się w grobie przewraca.dsj 4 wrote:sair daqui, garoto com necessidades especiais
Mój kumpel ma jakiś błąd (chyba na Lahti) i nie może uruchomić gry.
Instalował i pobierał grę kilka razy, a i tak nie przyniosło to zamierzonego efektu.
Proszę o pomoc
Instalował i pobierał grę kilka razy, a i tak nie przyniosło to zamierzonego efektu.
Proszę o pomoc