Skoki narciarskie.Wspaniała atmosfera i emocje (oczywiście na trybunach).Na forum jeden wstawi zdjęcie gówna, a drugi będzie prowokował.
Tacy ludzie nie są fanami skoków, bo fan fana nie obrazi.
I zgadzam się, że beta powinna być darmowa.Po to jest beta, by się ją testowało.
Mistrz wrote:
Tylko weź drabinę ze sobą bo do pasa mi nie sięgasz debilku z adhd.
I znów zaczynasz dzieciaku?! Nie masz już szacunku u nikogo tutaj. Edward to samo. Powyzywajcie się na GG, nikt nie musi słuchać waszych bluzgów.
Człowieku ja nawet nie zacząłem, a o szacunku to ty się nie wypowiadaj bo lepszy wcale nie jesteś. Poza tym nie pisałem do ciebie wiec nie wiem poco się odzywasz.
bulwa11 wrote:Mistrz - w tym momencie również Ty zaprezentowałeś niegodne zachowanie poprzez wyzywanie kogoś od gówna....
Ciekawe czy Jussiemu udało się skoczyć ponad 200 metrów w Bad Mittendorf. Po rekordach skoczni tego nie widać a beta2 pewnie będzie jutro wieczorem albo późnym popołudniem.
Dranzerpl wrote:Skoki narciarskie.Wspaniała atmosfera i emocje (oczywiście na trybunach).Na forum jeden wstawi zdjęcie gówna, a drugi będzie prowokował.
I zgadzam się, że beta powinna być darmowa.Po to jest beta, by się ją testowało.
A niby dlaczego Twoim zdaniem za bete 2 się płaci?
-Dwukolorowe stroje
-Jednokolorowe kaski z flagą narodową skoczka
-Dwukolorowe narty (czarne od spodu + kolor wybrany przez nas)
-Możliwość zmiany belki w trybie treningu
-Dwie nowe skocznie - Zakopane HS94 i Bad Mittendorf HS 200
-Poprawiony profil zeskoku (szybsze wypłaszczenie). Skocznie w Becie-1 były zbyt długie.
-Mniejszy wpływ wiatru na prędkość skoczka na progu i po wylądowaniu
-Realistyczna oprawa dźwiękowa (tu nie jestem pewien)
-Poprawiony system sterowania nad skoczkiem w powietrzu (Inna fizyka)
-Poprawiona pozycja skoczka w locie, zachowanie skoczka w locie i po wyjściu z progu (Inna fizyka)
-Poprawiona fizyka lotu
-Poprawione różne mniejsze błędy, których doszukano się w Becie-1
-Trudniejsze lądowanie i bardziej realistyczne (tu także nie jestem pewien)
-Możliwość ustawienia niższej czułości myszki
-Właściwy strój kibiców na widowni (długie spodnie, kurtki)
I ja mam takie pytanko:
Ma ktoś jakieś zaufane źródło (wiadomo - tylko Jussi) z którego wynika że Beta-2 nie będzie darmowa ? Jakieś posty na forum czy coś takiego, bo jeszcze okaże się że 20 stron żałosnej kłótni o nic...
Last edited by Skoczek12 on 09 Apr 2011, 22:39, edited 1 time in total.
Mistrz wrote:
Człowieku ja nawet nie zacząłem, a o szacunku to ty się nie wypowiadaj bo lepszy wcale nie jesteś. Poza tym nie pisałem do ciebie wiec nie wiem poco się odzywasz.
Fakt faktem, Edawrda cenie o wiele niżej niż Ciebie, ale jest takie powiedzenie "Nie polemizuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem".
Jednak zgadzam się z Tobą, koniec tematu.
Dranzerpl wrote:Skoki narciarskie.Wspaniała atmosfera i emocje (oczywiście na trybunach).Na forum jeden wstawi zdjęcie gówna, a drugi będzie prowokował.
A niby dlaczego Twoim zdaniem za bete 2 się płaci?
To są spekulacje. Nie wiadomo jak będzie faktycznie.
krab13 wrote:Siemka jestem nowy, widząc co tu sie dzieje odechciewa mi się wchodzenia na to forum
Mnie też, ale jednak są też normalni ludzie
Ja jestem za usunięciem tego tematu.Będzie mniej odzywek jakie zaprezentowano kilka stron temu.Trzeba trochę dojrzałości, a tego niektórym brakuje.Obowiązek pisania po angielsku powinien zmniejszyć ilość napinaczy.
Last edited by Dranzerpl on 09 Apr 2011, 22:43, edited 3 times in total.