Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Edward "Ed" O

Post by Edward "Ed" O »

masz szczescie pseudomistrzu ze mnie w polsce nie ma bo jak bym ci wyjebal to bys odbil sie od plakatu justina biebera ktorego jak kazdy zapryszczaly nastolatek masz pewnie na scianie, idz zbierac zlom to cie bedzie stac na "ryzyko" kupna bety2 leniu pierdolony .

Milego popoludnia, dowidzenia mowie tym ktorzy maja zakupiony klucz bo reszta to zapryszczale nastolatki

ave :D
misiek58

Post by misiek58 »

dranzer92 wrote:Napiszcie do Jussiego aby wyjebał ten temat [*]
Dokladnie bo to jest posmiewisko
mlody5

Post by mlody5 »

[quote="Edward "Ed" O"]
Milego popoludnia, dowidzenia mowie tym ktorzy maja zakupiony klucz bo reszta to zapryszczale nastolatki

ave :D[/quote]
KIJ CI W OKO ja nie mam klucza a nie czuję się jak
zapryszczaly nastolatek
!!!
Alan_Cieslar

Post by Alan_Cieslar »

[quote="Edward "Ed" O"]nie przestane pierdolic dopoki te jebane chuje nie przestana narzekac ze beta2 nie bedzie za darmo[/quote]

Kurde niby pracujesz od 25 lat czyli bedziesz mial przynajmiej z 45 lat. Zachowuj sie jak 45 latek and nie jak 10 ktory zawsze musi miec racje. Ciagle pierdolisz o pracy ale nie zauwazyles ze kurde trudniej jest znalesc prace dla nastolatkow niz dla pelnoletnich? Pozatym w USA latwiej znalesc prace niz w Polsce.

Tez gralem na Lamot'ie przez pare tygodni ale ostatnio kupilem licenzje bo dostalem kase od Lockerz (taka strona) ale zgadzam sie ze trudno zarobic 60zl, zwlaszcza dla nastolatka w Polsce.
Last edited by Alan_Cieslar on 09 Apr 2011, 22:00, edited 1 time in total.
Image
radekradek95

Post by radekradek95 »

Skończcie bo chociaż niektórzy z was mają może po 18 lat to zachowujecie się jak dziecko w wieku 10lat. Inni forumowicze z Finlandii, Niemiec czy jeszcze innych krajów nie znają naszego Polskiego języka, ale obrazki rozumieją... Poziom dyskusji w tym temacie sięga dna, a normalnym fanom Deluxe Ski Jump z Polski wstyd za rodaków którzy wyrabiają naszemu krajowi opinie idiotów... Beta 2 będzie albo dzisiaj wieczorem, albo jutro w dzień. Post Jussiego nie daje dosłownie informacji że wyda bete jutro, a więc możecie sobie włączyć mediamond.fi o 22, potem po walce Adamka, a rano po mszy może będziecie mogli pograć, a wasze komentarze niczego nie zmienią bo tak naprawdę w tej chwili jedyne posty o jakiej kolwiek wartości pisze Jussi Koskela. Dobrej nocy!
Luk

Post by Luk »

Szkoda słów co tu się dzieje w tym temacie. :?
misiek58

Post by misiek58 »

[quote="Edward "Ed" O"]masz szczescie pseudomistrzu ze mnie w polsce nie ma bo jak bym ci wyjebal to bys odbil sie od plakatu justina biebera ktorego jak kazdy zapryszczaly nastolatek masz pewnie na scianie, idz zbierac zlom to cie bedzie stac na "ryzyko" kupna bety2 leniu pierdolony .

ave :D[/quote]

no nie wszyscy zapryszczali i mam zamiar kupic i poczulem sie urazony
Bartek5035

Post by Bartek5035 »

Mistrz wrote:[quote="Edward "Ed" O"]
Mistrz wrote:
misiek58 wrote:Boze co za ludzie!!!!!!! no Polacy biedny kraj hahaha....chocby nawet 120zl kosztowala to bym kupil a nie meczył ze powinno byc wszystko odblokowane
Bo jak żeś jest frajer to trudno. Przypominam że dsj4 to produkt niedokończony i w powijakach. Kupowanie gry na tym etapie jest bardzo ryzykowne.
a co ja ryzykuje pojebie ?? 20$ ? hahahahhahahahhaha
"pojeb" to tak możesz sobie do siebie mówić pajacu z wiejskiej wytwórni szamb.
Pod pojęciem ryzyko w tym kontekście rozumiem to, że Jussi może wszystko pozmieniać i się okaże że gra może się nie spodobać. Poza tym 60 złotych to wcale nie jest mało. Są ludzie, którzy za tyle musza wyżyć miesiąc pierdzielony zasrany bogaczu![/quote]

haha dobre...
jeśli ktoś wchodzi na to forum, gra w dsj, to oznacza że ma komputer...
jeśli ma komputer to oznacza że stać go na opłacanie rachunku za prąd, który jest nie mały przy używaniu komputera... a to z kolei wiąże się z tym że na pewno stać go na kod...
a ja nie należę do jakiś tam bogaczy, lecz nie jestem też biedny... jestem z tych przeciętnych... moi starzy mają porządny samochód, ja mam skuter, ale żeby mieć ten skuter to dwa lata temu zapierdalałem na budowie u sąsiada żeby na niego zarobić :D

a na kod rejestracyjny zarobiłem niefortunnie, bo jadąc właśnie skuterem, zobaczyłem że obok śmietnika leży stara wanna :D, zadzwoniłem po tatę, podjechał z przyczepą na samochodzie i pojechaliśmy z wanną na złom, i za samą wannę wziąłem 50zł, a jeszcze z działki jakieś stare blachy zabraliśmy od razu...
więc...
myślę że mój post powinien skłonić do refleksji niektórych użytkowników...!!
Image
Image
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10
Winner general classification of WOT: 5
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

Jussi napisal

Jutro jest wielki dzien

a wiec jutro wyjdzie beta 2!!

Apropo witam was
Lipinski
Moderator

Post by Lipinski »

ale niektorzy wola siedziec przed komputerem, myslac za ktos im cos da za darmo
Last edited by Lipinski on 09 Apr 2011, 22:04, edited 1 time in total.
Total Start WC - 109./ Wins - 56./ Marathon - 9./ Podium - 84.
TDD 2009 - 2 position
TDD 2010 - 2 position
10th Anniversary Tournamenent - 1st
Winter Cup 09/10 - 1st.
4Hills 2011 - 2 position
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Bartek5035 wrote:
Mistrz wrote:[quote="Edward "Ed" O"]
Mistrz wrote: Bo jak żeś jest frajer to trudno. Przypominam że dsj4 to produkt niedokończony i w powijakach. Kupowanie gry na tym etapie jest bardzo ryzykowne.
a co ja ryzykuje pojebie ?? 20$ ? hahahahhahahahhaha
"pojeb" to tak możesz sobie do siebie mówić pajacu z wiejskiej wytwórni szamb.
Pod pojęciem ryzyko w tym kontekście rozumiem to, że Jussi może wszystko pozmieniać i się okaże że gra może się nie spodobać. Poza tym 60 złotych to wcale nie jest mało. Są ludzie, którzy za tyle musza wyżyć miesiąc pierdzielony zasrany bogaczu!
haha dobre...
jeśli ktoś wchodzi na to forum, gra w dsj, to oznacza że ma komputer...
jeśli ma komputer to oznacza że stać go na opłacanie rachunku za prąd, który jest nie mały przy używaniu komputera... a to z kolei wiąże się z tym że na pewno stać go na kod...
a ja nie należę do jakiś tam bogaczy, lecz nie jestem też biedny... jestem z tych przeciętnych... moi starzy mają porządny samochód, ja mam skuter, ale żeby mieć ten skuter to dwa lata temu zapierdalałem na budowie u sąsiada żeby na niego zarobić :D

a na kod rejestracyjny zarobiłem niefortunnie, bo jadąc właśnie skuterem, zobaczyłem że obok śmietnika leży stara wanna :D, zadzwoniłem po tatę, podjechał z przyczepą na samochodzie i pojechaliśmy z wanną na złom, i za samą wannę wziąłem 50zł, a jeszcze z działki jakieś stare blachy zabraliśmy od razu...
więc...
myślę że mój post powinien skłonić do refleksji niektórych użytkowników...!![/quote]
No, trochę uspokoiłeś ten temat.
mask

Post by mask »

@off-topic
tylko pierwsze 15 stron w tym dziale jest normalne

ja też należe do tych ludzi którzy reprezentują "klasę średnią" i mam kasę tylko ją muszę rozmienić na grubsze bo mam na razie same żółciaki :D
misiek58

Post by misiek58 »

matmatrix121 wrote:Jussi napisal

Jutro jest wielki dzien

a wiec jutro wyjdzie beta 2!!

Apropo witam was

Witamy Cie
TheSlim

Post by TheSlim »

A dzisiaj spam się zrobił tu... Jakieś 20 stron już napisane jest dzisiaj:P
matmatrix121

Post by matmatrix121 »

Wiec Jutro wielki dzien!!!!!!

A tak wogule to juz sie nie wyzywajcie bo jak jussi tu wkroczy to bedzie lipa!
Locked