Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Założę się, że ci, którzy najbardziej na tym forum najbardziej wyrażają chęć "testowania" nowych skoczni nie zgłoszą ani jednej opinii. Jussi chciał wynagrodzić jakoś ludzi którzy złożyli preorder (bo jak na razie full niewiele się różni od niezarejestrowanej wersji), ale jak zwykle znalazły się polaczki które będą narzekać. Nawet jakby specjalnie dla was te skocznie były w demie odblokowane, to po wyjściu pełnej dalej byście grali w betę, tylko po to, żeby skakać na dodatkowych skoczniach... I nie wiem jaką wtedy wymówkę do "testowania" byście znaleźli, a pewnie zaczęlibyście narzekać, czemu nie można do bety dać reszty skoczni lub jakieś inne rzeczy.
-
te tępe pizdy potrafia tylko siedziec przed kompem i oczekiwac na bete2 do ktorej nie beda mieli dostępu z pseudomistrzem niedojebanym burakiem na czele, ktory tylko z bluzgatora tekstami bombarduje, znajdz robote marny dzieciakuLipinski wrote:takie pieprzenie, mam brata w mniej wiecej waszym wieku 19 lat. uczy sie w technikum, jest w stanie jeszcze dorabiac, na wlasne zachcianki, trzeba tylko ruszyc dupe od komupetra i chciec,
[quote="Edward "Ed" O"]
przymknij swój ryj wreszcie kurwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie kazdy ma pieniądze i jakies glupie paypale
te tępe pizdy potrafia tylko siedziec przed kompem i oczekiwac na bete2 do ktorej nie beda mieli dostępu z pseudomistrzem niedojebanym burakiem na czele, ktory tylko z bluzgatora tekstami bombarduje, znajdz robote marny dzieciaku[/quote]Lipinski wrote:takie pieprzenie, mam brata w mniej wiecej waszym wieku 19 lat. uczy sie w technikum, jest w stanie jeszcze dorabiac, na wlasne zachcianki, trzeba tylko ruszyc dupe od komupetra i chciec,
przymknij swój ryj wreszcie kurwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie kazdy ma pieniądze i jakies glupie paypale
przymknij swój ryj wreszcie kurwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!wowol wrote:[quote="Edward "Ed" O"]te tępe pizdy potrafia tylko siedziec przed kompem i oczekiwac na bete2 do ktorej nie beda mieli dostępu z pseudomistrzem niedojebanym burakiem na czele, ktory tylko z bluzgatora tekstami bombarduje, znajdz robote marny dzieciakuLipinski wrote:takie pieprzenie, mam brata w mniej wiecej waszym wieku 19 lat. uczy sie w technikum, jest w stanie jeszcze dorabiac, na wlasne zachcianki, trzeba tylko ruszyc dupe od komupetra i chciec,
nie kazdy ma pieniądze i jakies glupie paypale[/quote]
Polacy to jednak chamski naród, tylko potrafią przeklinać.

Last edited by Luk on 09 Apr 2011, 21:42, edited 1 time in total.
-
przymknij swój ryj wreszcie kurwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!wowol wrote:[quote="Edward "Ed" O"]te tępe pizdy potrafia tylko siedziec przed kompem i oczekiwac na bete2 do ktorej nie beda mieli dostępu z pseudomistrzem niedojebanym burakiem na czele, ktory tylko z bluzgatora tekstami bombarduje, znajdz robote marny dzieciakuLipinski wrote:takie pieprzenie, mam brata w mniej wiecej waszym wieku 19 lat. uczy sie w technikum, jest w stanie jeszcze dorabiac, na wlasne zachcianki, trzeba tylko ruszyc dupe od komupetra i chciec,
to kurwa rusz dupe i idz zarob frajerze !
[quote="Edward "Ed" O"]
to kurwa rusz dupe i idz zarob frajerze ![/quote]
spierdalaj
to kurwa rusz dupe i idz zarob frajerze ![/quote]
spierdalaj
-
-
[quote="Edward "Ed" O"]
Ty buraku debilu obesrany kto tu bluzga?
te tępe pizdy potrafia tylko siedziec przed kompem i oczekiwac na bete2 do ktorej nie beda mieli dostępu z pseudomistrzem niedojebanym burakiem na czele, ktory tylko z bluzgatora tekstami bombarduje, znajdz robote marny dzieciaku[/quote]Lipinski wrote:takie pieprzenie, mam brata w mniej wiecej waszym wieku 19 lat. uczy sie w technikum, jest w stanie jeszcze dorabiac, na wlasne zachcianki, trzeba tylko ruszyc dupe od komupetra i chciec,
Ty buraku debilu obesrany kto tu bluzga?