hehe ja już pobrałem ^^ jednakowe jak DSJ2 tylko że z mniejszą ilością skoczniAdziu wrote:Jeżeli jesteście zainteresowani to łapcie Deluxe Ski Jump w wersji 1.0
http://www.speedyshare.com/files/27868388/dsj10.rar
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
http://www.speedyshare.com/files/27868418/dsjv1_0.zip DSJ1 wpiszecie kod ze srony na 10lecie i full
w wersji 1.5 dodal team cup
w 2.0 wiecej skoczni
a w 2.1 niewiem
w wersji 1.5 dodal team cup
w 2.0 wiecej skoczni
a w 2.1 niewiem

Nie trzeba kupowac abonamentu online zeby grac online w DSJ4. Jak teraz kupisz DSJ4 full verison, to do konca momentu wydania pelnej wersji bedziesz mogl grac online. A gdy juz wyjdzie pelna, bedziesz mogl grac przez neta przez pierwsze 3 miesiace. Pozniej dopiero potrzebny bedzie ten abonament.Syderyt wrote:ponad 30 zł za 3 miesiące? szkoda, dużo.
Na tej samej stronie:
Mail and E-mail Orders (No credit card)
You can buy Deluxe Ski Jump 4 / DSJ4 Online also directly from Mediamond Tmi.
Fill in the order form (or tilauslomake in Finnish) and send it with the payment (or receipt of payment) to us either via e-mail or via ordinary mail.
E-mail: sales@mediamond.fi
Mediamond Tmi
Nelikkotie 2 B 44
FI-02230 Espoo
FINLAND
http://www.mediamond.fi/dsj4/buy/orderform.txt
Drukujesz, wpisujesz imie, nazwisko, adres, koniecznie e-mail, zaznaczasz 60 PLN w pozycji Deluxe Ski Jump 4, zaznaczasz "e-mail", w type of payment zaznaczasz pierwsze z gory, na dole wpisujesz date i podpis, wkladasz do koperty ta kartke i 60 zlotych i wysylasz na podany adres.
Mail and E-mail Orders (No credit card)
You can buy Deluxe Ski Jump 4 / DSJ4 Online also directly from Mediamond Tmi.
Fill in the order form (or tilauslomake in Finnish) and send it with the payment (or receipt of payment) to us either via e-mail or via ordinary mail.
E-mail: sales@mediamond.fi
Mediamond Tmi
Nelikkotie 2 B 44
FI-02230 Espoo
FINLAND
http://www.mediamond.fi/dsj4/buy/orderform.txt
Drukujesz, wpisujesz imie, nazwisko, adres, koniecznie e-mail, zaznaczasz 60 PLN w pozycji Deluxe Ski Jump 4, zaznaczasz "e-mail", w type of payment zaznaczasz pierwsze z gory, na dole wpisujesz date i podpis, wkladasz do koperty ta kartke i 60 zlotych i wysylasz na podany adres.
Szwagier ? AHahahaha wez dzieciaku sie nie kompromituj i wpisz w google kto to jest szwagierBartek5035 wrote:Jak ja ci mogłem ukraść keya...kalmafiozo wrote:Ukradł mi key'a w dsj4!!!Lukas88 wrote: Co on takiego zrobił?!
weź się opanuj człowieku...
miałem kase to sobie 4 miesiące temu kupiłem, a że nie miałem konta to mi kupił szwagier (Dariusz Górski), a teraz sobie zmieniłem nazwę z Dariusz Górski na moje imię i nazwisko...
ogarnij... ja wiem że się nie możesz doczekać Bety 2...
A jeśli chodzi o rating, to się zzerował razem ze zmianą nazwy gracza...

-
-
Fancy wrote:Szwagier ? AHahahaha wez dzieciaku sie nie kompromituj i wpisz w google kto to jest szwagierBartek5035 wrote:Jak ja ci mogłem ukraść keya...kalmafiozo wrote: Ukradł mi key'a w dsj4!!!
weź się opanuj człowieku...
miałem kase to sobie 4 miesiące temu kupiłem, a że nie miałem konta to mi kupił szwagier (Dariusz Górski), a teraz sobie zmieniłem nazwę z Dariusz Górski na moje imię i nazwisko...
ogarnij... ja wiem że się nie możesz doczekać Bety 2...
A jeśli chodzi o rating, to się zzerował razem ze zmianą nazwy gracza...
SZWAGREM MOŻE BYĆ TY IDIOTO TEŻ MAŻ SIOSTRY

LEPIEJ TY POCZYTAJ
moze miec siastre, ktora ma meza, i wlasnie jej maz tak zwany szwagier(dla niego), kupil mu klucz,mlody5 wrote:Bartek5035 ile Ty masz lat? Czy Ty masz żonę, żeby mieć szwagra? haha jak już ktoś wcześniej pisał (sory, nie pamiętam nazwy) nie kompromituj się!
Last edited by Lipinski on 09 Apr 2011, 18:47, edited 2 times in total.
Total Start WC - 109./ Wins - 56./ Marathon - 9./ Podium - 84.
TDD 2009 - 2 position
TDD 2010 - 2 position
10th Anniversary Tournamenent - 1st
Winter Cup 09/10 - 1st.
4Hills 2011 - 2 position
TDD 2009 - 2 position
TDD 2010 - 2 position
10th Anniversary Tournamenent - 1st
Winter Cup 09/10 - 1st.
4Hills 2011 - 2 position