Weź nie spamuj chłopie!!Bartek a mógłbyś zrobić szliriego Question
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
http://www.youtube.com/watch?v=ET0uMF0R ... r_embedded
na tym filmie też jest dariusz górski lool
-
-
znajdź sobie komentarz w tym filmiku od TheMrSkiBar, to ja!rus97 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=ET0uMF0R ... r_embedded
-
-
-
Ciekawe bo mi sie nie zmienil.....Bartek5035 wrote:Jak ja ci mogłem ukraść keya...kalmafiozo wrote:Ukradł mi key'a w dsj4!!!Lukas88 wrote: Co on takiego zrobił?!
weź się opanuj człowieku...
miałem kase to sobie 4 miesiące temu kupiłem, a że nie miałem konta to mi kupił szwagier (Dariusz Górski), a teraz sobie zmieniłem nazwę z Dariusz Górski na moje imię i nazwisko...
ogarnij... ja wiem że się nie możesz doczekać Bety 2...
A jeśli chodzi o rating, to się zzerował razem ze zmianą nazwy gracza...
spojrz na siebie kolego. Naucz sie pisac bez Capsa, przez to ludzie moga wzrok sobie pogorszyc ;pTakiJedenAgent wrote:NA MIEJSCU JUSSIEGO TAKICH UŻYTKOWNIKÓW JAK TEN CAŁY DSJ4 I INNE DZIECI POLSATU, KTÓRE SPAMUJĄ I PISZĄ POST POD POSTEM BYM ZBANOWAŁ NA ZAWSZE I KONIEC. DZIECIAKU WEŹ SIĘ ZA SZKOŁĘ, ZA TEST 6-KLASISTY. ĆWICZ "MUSK" BO PÓŹNIEJ SOBIE NIE PORADZISZ.
DSJ4 TO DO CIEBIE.
test już pisałem a po za tym ty ćwicz orografie bo nie pisze się musk tylko mózgTakiJedenAgent wrote:NA MIEJSCU JUSSIEGO TAKICH UŻYTKOWNIKÓW JAK TEN CAŁY DSJ4 I INNE DZIECI POLSATU, KTÓRE SPAMUJĄ I PISZĄ POST POD POSTEM BYM ZBANOWAŁ NA ZAWSZE I KONIEC. DZIECIAKU WEŹ SIĘ ZA SZKOŁĘ, ZA TEST 6-KLASISTY. ĆWICZ "MUSK" BO PÓŹNIEJ SOBIE NIE PORADZISZ.
DSJ4 TO DO CIEBIE.
Last edited by dsj 4 on 09 Apr 2011, 17:36, edited 1 time in total.
-
Napisałem z capsem by trafiło to do tego dziecka, które żyje tylko kompem. Jak nie trafia do niego normalny przekaz innych normalnych użytkowników to może to zrozumie.
Dsj4 dobrze wiem jak się piszę dlatego napisałem to w tych dziubkach" " , które nazywają się cudzysłowem miałeś to pewnie w 4 klasie podstawówki.
Dsj4 dobrze wiem jak się piszę dlatego napisałem to w tych dziubkach" " , które nazywają się cudzysłowem miałeś to pewnie w 4 klasie podstawówki.
-
no jak zalogowałem się na nowym koncie to najpierw było 1000 rating,Alan_Cieslar wrote:Ciekawe bo mi sie nie zmienil.....Bartek5035 wrote:Jak ja ci mogłem ukraść keya...kalmafiozo wrote: Ukradł mi key'a w dsj4!!!
weź się opanuj człowieku...
miałem kase to sobie 4 miesiące temu kupiłem, a że nie miałem konta to mi kupił szwagier (Dariusz Górski), a teraz sobie zmieniłem nazwę z Dariusz Górski na moje imię i nazwisko...
ogarnij... ja wiem że się nie możesz doczekać Bety 2...
A jeśli chodzi o rating, to się zzerował razem ze zmianą nazwy gracza...
dopiero po kilkunastu minutach wskoczył mi 1100coś
ale takie wahania ratingu były spowodowane że ja paru osobom dałem kod
a zmieniłem nazwę, ponieważ od bety 2 chce już jedyny na swoim nazwisku skakać
-
ale jak dla mnie to "dsj4" aż tak bardzo nie spamuje...??TakiJedenAgent wrote:NA MIEJSCU JUSSIEGO TAKICH UŻYTKOWNIKÓW JAK TEN CAŁY DSJ4 I INNE DZIECI POLSATU, KTÓRE SPAMUJĄ I PISZĄ POST POD POSTEM BYM ZBANOWAŁ NA ZAWSZE I KONIEC. DZIECIAKU WEŹ SIĘ ZA SZKOŁĘ, ZA TEST 6-KLASISTY. ĆWICZ "MUSK" BO PÓŹNIEJ SOBIE NIE PORADZISZ.
DSJ4 TO DO CIEBIE.
pyta się tylko...