Mistrz wrote:
Nie nastąpi. Jesteś w tyle z informacjami bo tak się składa, że naukowcy się pomylili i kalendarz Majów nie kończy się w 2012 roku a w 2112 czy nawet parę lat później No ale wiem że żeś niechciał się pomylić
Ponad 100 stron. toż to forum niedługo będzie spolszczone
Polonizacja forum rozpoczęta
hehe UWAGA UWAGA oto rozpoczął się... I Rozbiór Forum Mediamonu!!!
PS ja mam już zmieniony czas na normalny^^
Mistrz wrote:
Nie nastąpi. Jesteś w tyle z informacjami bo tak się składa, że naukowcy się pomylili i kalendarz Majów nie kończy się w 2012 roku a w 2112 czy nawet parę lat później No ale wiem że żeś niechciał się pomylić
Ponad 100 stron. toż to forum niedługo będzie spolszczone
Polonizacja forum rozpoczęta
hehe UWAGA UWAGA oto rozpoczął się... I Rozbiór Forum Mediamonu!!!
PS ja mam już zmieniony czas na normalny^^
Witam jestem nowy na Forum.
Przyszedł mi ostatnio na myśl pomysł, aby w PŚ była możliwość "kontuzji" po wypadku.
Czyli np. pauzujemy kilka zawodów. I tu prośba, jeśli komuś pomysł wydaje się dość dobry, to czy mógłby napisać o nim temat na forum? Ponieważ ja nie znam za dobrze Angielskiego a nie chcę się skompromitować używając Translatora ;].
CinekH wrote:Witam jestem nowy na Forum.
Przyszedł mi ostatnio na myśl pomysł, aby w PŚ była możliwość "kontuzji" po wypadku.
Czyli np. pauzujemy kilka zawodów. I tu prośba, jeśli komuś pomysł wydaje się dość dobry, to czy mógłby napisać o nim temat na forum? Ponieważ ja nie znam za dobrze Angielskiego a nie chcę się skompromitować używając Translatora ;].
nie, Nie i NIEEEEE! Deluxe Ski Jump to nie jest RTL Ski Jumping! DSJ to DSJ!!!
PS. DSJ4 - używaj opcji ,,Edit"! nie spamuj! widzisz, ja teraz żeby nie spamować używam tej opcji i nie nabijam sobie postów, jak to niektórzy robią...
Last edited by mlody5 on 09 Apr 2011, 16:34, edited 1 time in total.
CinekH wrote:Witam jestem nowy na Forum.
nie, Nie i NIEEEEE! Deluxe Ski Jump to nie jest RTL Ski Jumping! DSJ to DSJ!!!
PS. DSJ4 - używaj opcji ,,Edit"! nie spamuj! widzisz, ja teraz żeby nie spamować używam tej opcji i nie nabijam sobie postów, jak to niektórzy robią...
Hm... z tego co wiem to w RTL nie ma przerwy w zawodach po kontuzji. Takie coś jest tylko w starym Ski Jump International 3.