Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
skorpios

Post by skorpios »

pajkul wrote:Pozwolcie, ze wyrecze geniuszy angielskiego i przetlumacze jakze skomplikowane zdanie napisane w tym obcym jezyku przez Jussiego odnosnie prognozowanej daty wydania:

Beta-2 wyjdzie albo wieczorem w sobote, albo wczesnie w niedziele.
Troche sie stary spozniles, ktos wczesniej przetlumaczyl, a poza tym nieladnie drwic z innych. Podejrzewam, ze mimo wszystko Twoj angielski nie jest taki wspanialy, jak myslisz :wink:

Pozdrawiam.
pajkul

Post by pajkul »

Ojejku.
Boze, normalnie nie wytrzymalem jak ktos napisal ze albo wieczorem w sobote albo WIECZOREM w niedziele.
mlody5

Post by mlody5 »

ale macie problem, naprawde. ja się nie jaram tym, w większości to siedzę na tym forum niżbym sprawdzał czy nowa wersja DSJ-ota wyszła. ja sprawdzam raz na dzień i mi to w zupełności wystarcza. ide pogrzać troche narty w DSJ, nq
Mistrz

Post by Mistrz »

Ja się na betę1 spóźniłem tydzień a wy nie możecie wytrzymać paru dni do bety2 :D
Tue

Post by Tue »

Wysłałem kopertą pieniądze w środę, przed chwilą dostałem klucz ;) A podobno pocztą nie dochodzi... Dziękuje, dobranoc.
Image

Tue
ModernWarfare2

Post by ModernWarfare2 »

No zaraz po wyjsciu Bety2 bedzie '' to ciekawe kiedy bedzie beta 3'' dobrze by dla was bylo zeby Jussi odrazu powiedzial kiedy wyda albo najlepiej nic na ten temat nie mowil przynajmniej dopoki dzieci nie beda mogli wytrzymac
skorpios

Post by skorpios »

wiekszego zdjecia, miszczu, nie dalo sie wstawic? te jakies takie malo wyrazne :P
xpand

Post by xpand »

mistrzu pojebało cię z tą sygnaturką??? przez ciebie rozjerzdża się całe forum, z łaski swojej mógłbyś dać miejszy obrazek.
Mistrz

Post by Mistrz »

xpand wrote:mistrzu pojebało cię z tą sygnaturką??? przez ciebie rozjerzdża się całe forum, z łaski swojej mógłbyś dać miejszy obrazek.
To na cześć tych wszystkich matołów co walą podpisy na pół strony popisując się swoimi wynikami. Bardzo źle się forum przez to czyta to teraz niech się męczą :D
zbieraczpl2

Post by zbieraczpl2 »

macie info kiedy bedzie beta 2? ;]
Mistrz

Post by Mistrz »

zbieraczpl2 wrote:macie info kiedy bedzie beta 2? ;]
za 20 sekund :D
kaka95

Post by kaka95 »

@xpand Specjalnie po to się zarejestrowałeś, aby na sygnaturkę ponarzekać? :D Chociaż swoją drogą to faktycznie mogłaby być mniejsza...
BTW Może, gdyby pan Jussi udostępnił wstępną "mapę drogową" rozwoju DSJ 4 możliwe, że ilość postów spod znaku "kiedy będzie..." zmniejszyłaby się... Co i tak nie powstrzymałoby co niektórych, więc przypominam:
Beta 2 ma najprawdopodobniej wyjść do końca tego tygodnia (podpowiem - najpóźniej 10 kwietnia) i są to jedyne oficjalne informacje potwierdzone przez Twórcę (co nie oznacza, że nie może dojść do poślizgu - w końcu robienie gry nie jest tak proste jak się co niektórym na tym forum wydaje) . Po prostu, ludzie, ogarnijcie się, bo czytając nie które wypowiedzi można się załamać. Uzbrójmy się w cierpliwość i czekajmy, bo na pewno zostanie ona wynagrodzona.
Mistrz

Post by Mistrz »

Minęła 20:00 a więc plotki o rzekomym wyjściu Bety2 o tej godzinie są jak zwykle fałszywe
kaka95

Post by kaka95 »

Jussi Koskela wrote: Either late Saturday evening or Sunday.
No to już wiemy kiedy ma wyjść Beta 2. I niech to ukróci tą bezsensowną nawałę spamu.
Mistrz

Post by Mistrz »

Wie ktoś kiedy wyjdzie beta2?

PS: żartowałem :D
Locked