Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

mi normalnie ;P
marian-lol

Post by marian-lol »

A gdzie w wynikach dodal dsj 4 beta 2?
marian-lol
Tomiczek

Post by Tomiczek »

faktycznie ....
Adam Małysz rządzi!
Adam Małysz rule!
dsj 4

Post by dsj 4 »

a może jussi tak dodał beta 2 w rekordach żebyśmy wiedzieli że już niedługo beta 2 wyjdzie i dlatego tak dodał żebyśmy się od niego odczepili i żeby mógł w spokoju dokączyc betę 2
mario123456783

Post by mario123456783 »

marian-lol wrote:A gdzie w wynikach dodal dsj 4 beta 2?
http://www.mediamond.fi/dsj4/hillrecord ... ion=beta-2
"two good jumps"
Skoczek12

Post by Skoczek12 »

Mistrz wrote:Jak widzę jak niektórzy to przeżywają to aż śmiać mi się chce :) będzie beta to będzie. Może dzisiaj (wątpię) może nie. Już widzę te teksty (gdy już wyjdzie beta2) typu kiedy będzie beta3? :D
Beta2 to raczej już będzie ostatnia beta. Będą 2 duże skocznie, 1 normalna i 1 mamucia więc nie sądze aby jeszcze jakieś bety wychodziły i w końcu Jussi będzie mógł skupić się na tworzeniu skoczni.
Jak widzę jak niektórzy się spuszczają w oczekiwaniu na bete2 to krew zalewa, a to dłuższe ładowanie strony to chyba jakaś autosugestia wasza, bo ładuje się z prędkością światła.
radekradek95

Post by radekradek95 »

Panowie! Proponuję iść na drogę krzyżową, pooglądać filmy w telewizji - odpuścić sobie na dzisiaj komputer, a jutro koło 14 włączyć sobie mediamond.fi i dopiero zobaczyć czy jest 2 wersja bety. Ja wchodzę dwa razy dziennie i to za dużo bo jak mało wchodzicie to wtedy się wam tak nie dłuży czas czekania :D
Jak wam się nie podobają moje propozycje to wypijcie moje zdrowie z racji imienin :p
Koniasty

Post by Koniasty »

dsj 4 wrote:
Tomiczek wrote:Nie ma co pilnować 24h na dobę czy wyszła beta 2 ;) Im dłużej się na coś czeka tym większe zadowolenie z dostania tego. Czyż nie ?
no tak ale jestem podniecony
Jesteś podniecony?
PODNIECONY DSJOTEM?!
Idź się lecz!
Co najwyżej można być podekscytowanym!
A co do beta 2
Wiecie co?
Jussi mógł powiedzieć że beta-2 wyjdzie za 2 miesiące!
Miałby spokój, mógłby pracować i nikt by mu nie truł dupy. Doceńcie do kurwy nędzy to, że Jussi w miarę jasno określił kiedy Beta 2 wychodzi, dodał już rekordy dla Bety 2 więc spokojnie, beta wyjdzie za bardzo niedługo!
pajkul

Post by pajkul »

Jezeli jutro, to spac nie bede. Szkoda. Wole moc grac po przespanej nocy.
dsj 4

Post by dsj 4 »

radekradek95 wrote:Panowie! Proponuję iść na drogę krzyżową, pooglądać filmy w telewizji - odpuścić sobie na dzisiaj komputer, a jutro koło 14 włączyć sobie mediamond.fi i dopiero zobaczyć czy jest 2 wersja bety. Ja wchodzę dwa razy dziennie i to za dużo bo jak mało wchodzicie to wtedy się wam tak nie dłuży czas czekania :D
Jak wam się nie podobają moje propozycje to wypijcie moje zdrowie z racji imienin :p
pije teraz coca-cole twoje zdrowie
Bartek Palewicz

Post by Bartek Palewicz »

radekradek95 wrote:Panowie! Proponuję iść na drogę krzyżową, pooglądać filmy w telewizji - odpuścić sobie na dzisiaj komputer, a jutro koło 14 włączyć sobie mediamond.fi i dopiero zobaczyć czy jest 2 wersja bety. Ja wchodzę dwa razy dziennie i to za dużo bo jak mało wchodzicie to wtedy się wam tak nie dłuży czas czekania :D
Haha, mam przy sobie tylko tymbarka jabłko-mięta. Twoje zdrowie!
Mistrz

Post by Mistrz »

kitrak wrote:Nie zobaczy od razu, bo jest piratem bez poczucia moralności. 8)
A gówno prawda :D nie masz o tym pojęcia nawet :)

Bety2 nie będzie ani dzisiaj ani w przyszłym tygodniu. Tak mi się wydaje, no ale zobaczy się. To że będzie dzisiaj to bardzo wątpliwe.
Last edited by Mistrz on 08 Apr 2011, 20:28, edited 1 time in total.
mlody5

Post by mlody5 »

buli1992 wrote:ja na miejscu jussiego gdyby on znal jezyk polski i gdyby widzial co nie ktorzy tu pisza to bym specjalnie przeciagal wydanie bety 2 az nie ktorym by sie znudzilo czekanie i by sobie poszli i nie zawracali dupy glupimi pytaniami ale to tylko moje zdanie
dobry pomysł, a ja myśle, że Jussi to faktycznie już zrobił bete 2 i tylko czeka do niedzieli do 23.59.59 ^^ wiedzcie tylko ,ze to moja opinia i proszę, żeby nie było jakichś głupkowatych cytatów i odpowiedzi do tego postu.
(edit)
Mistrz wrote:Jak widzę jak niektórzy to przeżywają to aż śmiać mi się chce :) będzie beta to będzie. Może dzisiaj (wątpię) może nie. Już widzę te teksty (gdy już wyjdzie beta2) typu kiedy będzie beta3? :D
tak, a gdy już wszyscy będą wiedzieć, kiedy będzie DSJ4 Fullversion np. 32 czerwca 2011 roku(;)) to na forum nadal kolejne wątki: Jussi when will be DSJ4Beta 100? :))
Last edited by mlody5 on 08 Apr 2011, 19:19, edited 1 time in total.
patyk339

Post by patyk339 »

mlody5 wrote:
buli1992 wrote:ja na miejscu jussiego gdyby on znal jezyk polski i gdyby widzial co nie ktorzy tu pisza to bym specjalnie przeciagal wydanie bety 2 az nie ktorym by sie znudzilo czekanie i by sobie poszli i nie zawracali dupy glupimi pytaniami ale to tylko moje zdanie
dobry pomysł, a ja myśle, że Jussi to faktycznie już zrobił bete 2 i tylko czeka do niedzieli do 23.59.59 ^^ wiedzcie tylko ,ze to moja opinia i proszę, żeby nie było jakichś głupkowatych cytatów i odpowiedzi do tego postu.
A ja myśle że on teraz ją testuje np: sprawdza belki skoczka skocznie wiatr
Adam Byłeś I Będziesz wielki
buli1992

Post by buli1992 »

ja akurat pod reka mam HORTEX POMARANCZA-BRZOSKWINIA a wiec twoje zdrowie
Locked