mi sie wydaje ze niektorzy nie rozumioeja do czego słuzy wersja beta. sluzy do testowania a nie grania . Ja nie czekam na bete2, ja czekam na pelna wersje
premier wrote:mi sie wydaje ze niektorzy nie rozumioeja do czego słuzy wersja beta. sluzy do testowania a nie grania . Ja nie czekam na bete2, ja czekam na pelna wersje
Jak widzę jak niektórzy to przeżywają to aż śmiać mi się chce będzie beta to będzie. Może dzisiaj (wątpię) może nie. Już widzę te teksty (gdy już wyjdzie beta2) typu kiedy będzie beta3?
Last edited by Mistrz on 08 Apr 2011, 20:29, edited 1 time in total.
Hmm. Ja czekam i się też doczekać nie mogę, ale uzbroiłem się w cierpliwość. Wiadomo jakie będą dwie nowe skocznie? I dlaczego przypuszczacie, że zaraz ma niby wyjść? Hmm ; d. Też chcę już skakać +200m.
Syderyt wrote:Hmm. Ja czekam i się też doczekać nie mogę, ale uzbroiłem się w cierpliwość. Wiadomo jakie będą dwie nowe skocznie? I dlaczego przypuszczacie, że zaraz ma niby wyjść? Hmm ; d. Też chcę już skakać +200m.
tyś jest niecierpliwy?
wejdź se strona glowna forum -> DSJ4 Beta
Heh, moim zdaniem to jest robienie sobie głupią nadzieję. To, że dał, to dał, ale wcale nie musi już dzisiaj wyjść, ale owszem, może. Wiadomo jaka będzie nowa skocznia?