Pisał że naprawdę stara się wydać Betę II w tym tygodniu. A jak nie wyda w tym, to trudno. Ja mogę następny poczekać. A mogę się założyć o 60 zł na klucz, że do 17 (niedziela w przyszłym tygodniu) ją wyda.
Po 1. To było do Upa.
Po 2. To nie jest 100%. On powiedział, że to poważny termin wydania. Czyli to 80-90%. Na pewno nie 100%. Choć myślę, że wyda ją jutro koło 20.00-21.00. Ale to tylko moja osobista opinia.
Dostęp do forum powinny mieć tylko osoby, które zakupiły pełną wersję gry. Byłby wreszcie święty spokój. Nikt nie musiałby się stresować niedorozwiniętymi umysłowo.
Matju wrote:Dostęp do forum powinny mieć tylko osoby, które zakupiły pełną wersję gry. Byłby wreszcie święty spokój. Nikt nie musiałby się stresować niedorozwiniętymi umysłowo.
No ale bez przesady. Nie każdy kto nie ma klucza jest niedorozwinięty umysłowo. Uogólniasz i tym samym obrażasz ludzi.
Matju wrote:Dostęp do forum powinny mieć tylko osoby, które zakupiły pełną wersję gry. Byłby wreszcie święty spokój. Nikt nie musiałby się stresować niedorozwiniętymi umysłowo.
No ale bez przesady. Nie każdy kto nie ma klucza jest niedorozwinięty umysłowo. Uogólniasz i tym samym obrażasz ludzi.
nie narzekajcie tylko czekajcie cierpliwie.
pomyślcie że jak Jussi pierwszy raz myślał nad stworzeniem DSJ to coś innego mu się przypomniało. A potem o grze zapomniał i wtedy by Was na forum nie było, ani byście nie czekali.
Więc cierpliwość.