Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
filipwil

Post by filipwil »

Specjalnie się zarejestrowałem, żeby Wam odpisać, bo coś mnie bierze.

Nie rozumiecie, że mamut jest elementem pełnej wersji, bonusem dla tych którzy zaufali Jussiemu i kupili DSJ4? Model skoku będzie na tyle podobny, że Jussi uznał, że wystarczą Wam dwie skocznie, a Ci którzy go wspierają będą mieli w końcu coś więcej od tych co nie kupią i dodatkowo będą mieli ułatwione oczekiwanie na fulla. Nie wiem dlaczego uznajecie, że coś Wam się należy, nikt nie rozkazuje Wam uczestniczyć w projekcie, nie podobają Wam się warunki? Po prostu nie grajcie. W końcu za coś się płaci i jednak te osoby oczekują na to, że będą lepiej traktowani niż Ci którym szkoda 60zł. Już nie mówiąc, że nie jest to duża suma i praktycznie każdego stać, żeby odłożyć sobie tę kasę. Mieliście do tej pory 2.5 miesiąca, dziennie ile to wychodzi? Nawet nie chce mi sie liczyć. Mimo wszystko kombinujecie. I tak Jussi robi to po kosztach.
Praktycznie każdą funkcję gry możecie wytestować, model lotu, zabawy z powtórkami, itp. Taka sama sytuacja jakbyście mieli demo gry powiedzmy wyścigów samochodowych i udostępnione 3 pełnowartościowe tory z 30. Uznalibyście, że dalej nie wiecie czy kupić, bo nie wiecie czy fajnie się będzie grało na pozostałych i musicie spiracić?
Mistrz

Post by Mistrz »

filipwil wrote:Taka sama sytuacja jakbyście mieli demo gry powiedzmy wyścigów samochodowych i udostępnione 3 pełnowartościowe tory z 30. Uznalibyście, że dalej nie wiecie czy kupić, bo nie wiecie czy fajnie się będzie grało na pozostałych i musicie spiracić?
Niestety ale to porównanie nie pasuje do DSJ. To nie jest taka sama sytuacja.
Krzysztof Niechcial

Post by Krzysztof Niechcial »

Mistrz wrote:
filipwil wrote:Taka sama sytuacja jakbyście mieli demo gry powiedzmy wyścigów samochodowych i udostępnione 3 pełnowartościowe tory z 30. Uznalibyście, że dalej nie wiecie czy kupić, bo nie wiecie czy fajnie się będzie grało na pozostałych i musicie spiracić?
ja pierdole jak Ci nie pasują warunki to http://www.youtube.com/watch?v=ZXAOSwZSXKI
Image
filipwil

Post by filipwil »

Mistrz wrote:
Jest dokładnie taka sama. Wymyśliłbyś np. że na niedostępnych torach jest więcej zakrętów i masz wątpliwości, czy na nich też jest odwzorowany realizm, lub czy na innym typie nawierzchni też Ci sie przyjemnie gra.
Tak jak mówię - model skakania możesz przetestować, ewentualnie powiemy Ci, czy mamut jest fajny. Bo skoro dostaniesz wszystko to nie dokonasz zakupu i następnym razem też będziesz kombinował, Jussi nie jest głupi.
Lipinski
Moderator

Post by Lipinski »

Powinniście w ogóle nie brać pod uwagę wypowiedzi tego mistrza i z nim nie dyskutować,
od razu widać ze kolega ma problemy ze zrozumieniem pewnych istotnych rzeczy, a przez takich jak on
powstaje nie potrzebne zamieszanie,
Total Start WC - 109./ Wins - 56./ Marathon - 9./ Podium - 84.
TDD 2009 - 2 position
TDD 2010 - 2 position
10th Anniversary Tournamenent - 1st
Winter Cup 09/10 - 1st.
4Hills 2011 - 2 position
maciej53

Post by maciej53 »

Btw. Żeby zebrać na tę grę w 2 miesiące to wystarczy odładać po 1 zł dziennie. Na prawdę was na taki ogromny wydatek nie stać?
filipwil

Post by filipwil »

Tu chodzi o przekonanie "jak za coś mogę bez konsekwencji nie płacić to nie płacę". Z resztą Lipinski ma rację, niepotrzebnie dajemy się prowokować.
Krzysztof Niechcial

Post by Krzysztof Niechcial »

Taki kraj.. Na wódkie i imprezy to mają w kazdej chwili :)
Image
maciej53

Post by maciej53 »

filipwil wrote:Tu chodzi o przekonanie "jak za coś mogę bez konsekwencji nie płacić to nie płacę". Z resztą Lipinski ma rację, niepotrzebnie dajemy się prowokować.
Masz rację i na tym ja także skończę tą dyskusję. Do niczego ona nie doprowadzi. Moim zdanie Jussi zasługuje na te 60 zł(właściwie 120, bo DSJ3 też kupiłem) za 10 lat pracy na tą grą. Inni uważają, że nie. Więcej na ten temat rozmawiać nie będę.
Krzysztof Niechcial wrote:Taki kraj.. Na wódkie i imprezy to mają w kazdej chwili :)
To niech kupią kilkakrotnie gorszą i tańszą wódkę i w ten sposób oszczędzą :D .
.slander.86

Post by .slander.86 »

J.MIRO wrote:
Areen wrote:On oszukuje i nie daje replayów.
Ta, i jeszcze nie gra online i nie pokazuje swoich ,,umiejętności``.
To mam rozumieć, że jeżeli (teoretyczne) byłbym rekordzistą świata, i nie grał bym online to byście mnie wyzywali wtedy od cheater'a?
Nie chcę tu jego bronić, ale nie raczej nie powinno się posądzać go przez to, że nie gra na necie.
(...)
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

ale replaya chyba nie problem udostępnić...
Paczu

Post by Paczu »

Po co ma udostępniać? Po to, by inni przypatrzyli jego technikę i pobili go?
kitrak

Post by kitrak »

Słowo-klucz: spowalniacz.
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

nie da się aż tak odgapić techniki. A skoro nie pokazuje się na online i nie daje replaya to coś nie pasi.
DerekPoland

Post by DerekPoland »

Ja wam tak moge powiedziec:
60 zl? Lol, to jest troszke lepsze od skokow narciarskich 2006 to powinno kosztowac 15-20 zl i nie kazdy lubi latac zeby wymieniac na euro ani ma tyle pieniedzy.
To ile wy kieszonkowego dostajecie? 100 zl?
Ja nie dostaje kieszonkowego dlatego ze chce nowy komputer dostac.
Tak zwykle jak bym dostawal to by bylo 62 zl na 2 miesiace.
Locked