o kolejnyAreen wrote:Kolejny? Co chcesz przez to powiedzieć?Skoczek12 wrote:Taa yhy... Kolejny...Areen wrote:On oszukuje i nie daje replayów.
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Nie nie do końca się z Tobą zgodzę, chodzi o zasadę - bo kradzież całego Audi, a samej karoserii ciągle jest kradzieżą. Natomiast zgodzę się z nexenem, co jest takiego niby innego w trybie Team Cup, że musiałęś go "wypróbować"? Przecież to skoki jak każde inne, tylko punkty zliczane inaczej... Poza tym da się zapisywać powtórki (a nawet jeśli by sie nie dało - darmowe demo frapsa i problem:solved). Zapisy? Przy 2 skoczniach możesz mieć max 4 konkursy więc po co zapis...Mistrz wrote:To nie jest taka sama kradzież. Chyba że mówimy o kradzieży Audi a w zasadzie samej karoserii bez kół, silnika i wnętrza.kaka95 wrote:nie warto o tym dyskutować (wiem że nie którym może się podobać i zaczną wymyślać steki powodów, że tak nie jest - ale tak JEST - bo ma się coś, za co się nie zapłaciło - i nie ważne czy to gra czy kradzione Audi - to jest taka sama kradzieżTa ale nie można zapisywać WorldCup, powtórek chyba też nie, nie ma tryby TeamCup. O piraceniu/kradzieży DSJ można mówić w przypadku wersji pełnej a nie testowej. Zresztą dziwię się Jussiemu bo jak w becie 2 będą 4 skocznie a mamut i coś tam jeszcze będzie niedostępny bez klucza to bez sensu. Jak bym dał potestować za darmo, żeby jak najwięcej ludzi mogło to sprawdzić i wydać swoje opinie a tak to jedna dziesiąta kupi, trzy dziesiąte ma klucz a reszta spiraci. Tak to jest.nexen84 wrote:czy naprawdę warto piracić DSJ4? Przecież pierwsza Beta poza graniem w więcej niż 2 osoby/drużyny, to właściwie to samo co wersja odblokowana. Tutaj nie ma dodatkowych trybów fabularnych itp. żeby poznać "coś więcej" - to coś więcej to tylko i wyłącznie klikniecie, podwójne klikniecie, przesuwanie na dół, kliknięcie. Cała gra się w tym zamyka. .
I żeby zaraz nie zaczął tu się jakiś kolejny offtop - zaznaczam, że to moje zdanie i nie trzeba się z nim zgadzać.
Ale już przestań ciągle o tej kradzieży mówić. To nie kradzież tylko błąd lub głupota Zlatka, tu Jussiego nikt nie okradł. To tak samo jakbym powiedział, że ukradłeś znalezione 2 zł na chodniku. Nie ma sensu o tym dalej pisać.Dydux666 wrote:Czyli według ciebie mogę ukraść coś gdy jest niedokończone?Mistrz wrote:To nie jest taka sama kradzież. Chyba że mówimy o kradzieży Audi a w zasadzie samej karoserii bez kół, silnika i wnętrza.kaka95 wrote:nie warto o tym dyskutować (wiem że nie którym może się podobać i zaczną wymyślać steki powodów, że tak nie jest - ale tak JEST - bo ma się coś, za co się nie zapłaciło - i nie ważne czy to gra czy kradzione Audi - to jest taka sama kradzież
To porównanie z tym Audi to też jest bez sensu i trochę nie pasuje. Jussiego nikt nie okradł, to wina Zlatka bo jakimś cudem jego klucz wyciekł, zresztą nie ten jeden.kaka95 wrote: Nie nie do końca się z Tobą zgodzę, chodzi o zasadę - bo kradzież całego Audi, a samej karoserii ciągle jest kradzieżą.
Tak tak, już tam Poczta zadba żeby nie doszło. Moim zdaniem wysyłanie pieniędzy w kopercie to idiotyzm.Tue wrote:Dochodzą, pytam się tylko w jakim czasieMistrz wrote:Koperty nie dochodząTue wrote:Koperta już poszła, jestem teraz ciekaw ile będzie trzeba czekać na kluczKtoś już wysyłał kopertą pieniądze i wie ile się czeka?
Ale już nie aktualne bo wszystko wiem.
owszem, to prawda, o ile poczty w innych krajach działają tak jak trzeba, o tyle Poczta Polska zrobi wszystko, żebynie doszła żadna kasa, ani klucz rejestracyjny. ja płacę kartą, a klucz chce żeby Jussi Koskela zapodał mi na e-maila.Mistrz wrote: Tak tak, już tam Poczta zadba żeby nie doszło. Moim zdaniem wysyłanie pieniędzy w kopercie to idiotyzm.
-
Stepan Pfleger 2011-03-02 141.56m
Josef Jaluvka 2011-03-05 140.95m
rekordy z poczatku marca wyslane w tym tygodniu ,czekali miesiac zeby wyslac, CHEAT jak nic,JA CHCE DOWOD ZE NIE OSZUKUJA,
przeciez ta gra offline stracila sens,najlepiej powinno byc tak rekordy offline nie oficjalne a rekordy online oficjalne tak Jussi powinien zatwierdzac na Mediamond albo wysylasz rekord + replay, nie masz replaya nie masz rekordu na Mediamond a jakby byly rekordy online dopiero by byla zabawa
rekordy z poczatku marca wyslane w tym tygodniu ,czekali miesiac zeby wyslac, CHEAT jak nic,JA CHCE DOWOD ZE NIE OSZUKUJA,
przeciez ta gra offline stracila sens,najlepiej powinno byc tak rekordy offline nie oficjalne a rekordy online oficjalne tak Jussi powinien zatwierdzac na Mediamond albo wysylasz rekord + replay, nie masz replaya nie masz rekordu na Mediamond a jakby byly rekordy online dopiero by byla zabawa
100% zgody, to naprawdę jest bardzo fajny pomysł i sądze, że załagodziłby większość sporów związanych z cheatami u graczy typu SP lub JJ(nie wiecie co znaczą te skróty? patrz na początek cytatu)hyperlogic wrote:Stepan Pfleger 2011-03-02 141.56m
-
-
Jakoś średnio chce mi się wierzyć, że chłopaki, które sporo czasu poświeciły na "szukanie wiatru" oraz nie grzeszące umiejętnościami ( znani również z poprzednich edycji ), tracą do dwóch "CZE" ( z tego co widzę, zdominowali również DSJ3 ) po 1,5m na skoczniach, na których wydawałoby się, że trudno już cokolwiek dalej uskoczyć.
Ciekawi mnie również to, że oni zawsze skaczą niemal identycznie, jak 1 skoczy 10cm dalej, to drugi na innej skoczni pyknie 10cm więcej. Przypadek? Nie sądzę.
Ciekawi mnie również to, że oni zawsze skaczą niemal identycznie, jak 1 skoczy 10cm dalej, to drugi na innej skoczni pyknie 10cm więcej. Przypadek? Nie sądzę.
Bad Mitterndorf ( HS 200 ): 218.24m ( crash 219.97m )
Lillehammer ( HS 138 ): 148.69m ( crash 149.41m )
Lillehammer ( HS 138 ): 148.69m ( crash 149.41m )
Tak, oni psują zabawę innym.Michal Jaworowski wrote:Jakoś średnio chce mi się wierzyć, że chłopaki, które sporo czasu poświeciły na "szukanie wiatru" oraz nie grzeszące umiejętnościami ( znani również z poprzednich edycji ), tracą do dwóch "CZE" ( z tego co widzę, zdominowali również DSJ3 ) po 1,5m na skoczniach, na której wydawałoby się, że trudno już cokolwiek dalej uskoczyć.
Właśnie ostatnio Wójcik skoczył 140m na lahti i był przez dłuższy by rekordzistą tej skoczni. Ciekawe, czy on jest cheaterem, czy to jego umiejętności. W każdym razie patrzę na mediamond, listę rekordów, no i Pfleger skoczył 141,56m.
SZOK
Tak jest i koniec kuźwa, gdybyscie nie byli najarani tylko na DSJ4 i znali historie DSJ to byscie wiedzieli że tak jest.Skoczek12 wrote:Proszę o dowód że on oszukuje.Areen wrote:On oszukuje i nie daje replayów.
Jeszcze co do kolegi... co pierdoli że bete to można jechać na Lamotach i kraść.. bo jest "niedokończona" gra to gra, wydana - instalując akceptujesz pewnie zasady, jeśli je łamiesz jesteś przestępcą.
http://epgaming.net/ - Jedyny aktywny turniej DSJ3 na świecie!
http://epgaming.net/ - Only active DSJ3 tournament in the world!
http://epgaming.net/ - Only active DSJ3 tournament in the world!
-