Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
mlody5

Post by mlody5 »

J.MIRO wrote:
mlody5 wrote:
J.MIRO wrote:Mam wreszcie własny klucz!
gratulacje :) ja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
Na becie możesz sobie grać tym przeklętym lamotem, ale jeżeli będziesz grał pełną wersją na jakimś pirackim kluczu, to wiedz, że to jest piractwo, oszustwo, złodziejstwo i plucie w twarz twórcy.
zauważcie, że teraz jest wersja BETA a nie PEŁNA! teraz gram po to, żeby grać i mówić o błedach, a, jak już wcześniej pisałem, w czerwcu kupie własny klucz! ja nie pluje Jussiemu Koskeli w twarz ale tylko mówię, że gram na lamocie i go na początku lata usune! czy wy tego na serio nie pojmujecie? :|
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Dragorwyin wrote:
J.MIRO wrote:Mam wreszcie własny klucz!
A wcześniej to sobie wyczarowałeś? ;)

I przestańce wkońcu zakładać tematy pół ang pół pol, bo to jest żenujące.
Tak... Ale jesteś wkurwiający, nie będę już dalej pisał, bo i tak nie zrozumiesz, więc po prostu bądź cicho!
banan1232

Post by banan1232 »

z tym że w Bete2 już sobie na Lamocie nie pograsz ;]
J.MIRO

Post by J.MIRO »

banan1232 wrote:z tym że w Bete2 już sobie na Lamocie nie pograsz ;]
No, ale mam swój klucz, więc od razu będę mógł sobie skakać na skoczniach. Teraz okaże się, kto jest lotnikiem, a kto ma piekielne wybicie.
Bartek Palewicz

Post by Bartek Palewicz »

mlody5 wrote:gratulacje :) ja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
Ale wiesz że w beta 2 nie będziesz miał nowych skoczni? One są tylko dla tych, którzy mieli klucz wcześniej (a Lamot ci nie wejdzie,zapewniam cię).
J.MIRO wrote:Tak... Ale jesteś wkurwiający, nie będę już dalej pisał, bo i tak nie zrozumiesz, więc po prostu bądź cicho!
Co cię tak (przepraszam za użycie tego niegodziwego słowa) wkurwia? To, że Dragorwyin stwierdza fakt?
Last edited by Bartek Palewicz on 02 Apr 2011, 19:42, edited 1 time in total.
Endriu1234

Post by Endriu1234 »

Kiedy będzie Beta 2 ?
kitrak

Post by kitrak »

mlody5 wrote:
J.MIRO wrote:
mlody5 wrote: gratulacje :) ja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
Na becie możesz sobie grać tym przeklętym lamotem, ale jeżeli będziesz grał pełną wersją na jakimś pirackim kluczu, to wiedz, że to jest piractwo, oszustwo, złodziejstwo i plucie w twarz twórcy.
zauważcie, że teraz jest wersja BETA a nie PEŁNA! teraz gram po to, żeby grać i mówić o błedach, a, jak już wcześniej pisałem, w czerwcu kupie własny klucz! ja nie pluje Jussiemu Koskeli w twarz ale tylko mówię, że gram na lamocie i go na początku lata usune! czy wy tego na serio nie pojmujecie? :|
A ty na serio tego nie pojmujesz, że grając na ZL (nawet jeśli jest to beta!) okradasz Jussiego?!
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Dydux666 wrote:
mlody5 wrote:gratulacje :) ja sobie zakupie na przełomie maj-czerwiec tak żeby mieć już na FullVersion a teraz gram na zlatko-lamocie
Ale wiesz że w beta 2 nie będziesz miał nowych skoczni? One są tylko dla tych, którzy mieli klucz wcześniej (a Lamot ci nie wejdzie,zapewniam cię).
J.MIRO wrote:Tak... Ale jesteś wkurwiający, nie będę już dalej pisał, bo i tak nie zrozumiesz, więc po prostu bądź cicho!
Co cię tak (przepraszam za użycie tego niegodziwego słowa) wkurwia? To, że Dragorwyin stwierdza fakt?
A co on może wiedzieć? Włamał się do mojego komputera? Grałem przez dłuższy czas dwoma zawodnikami, aż w końcu kupiłem!
I NIE GRAŁEM NA LAMOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sorry, że tyle wykrzykników, ale niektórzy są uparci.
mlody5

Post by mlody5 »

J.MIRO wrote: I NIE GRAŁEM NA LAMOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiedz, że nawet, gdybyś dodał nie wiem całą książkę samych wykrzykników to oni sie nie odczepią. a zresztą, co was to obchodzi czy gram na swoim kluczu czy na lamocie czy klamocie lub dowolnym innym graczu? Obawiam się, że Polska to kraj demokratyczny, więc każdy ma swoje zdanie i to od nas samych zależy co będziemy robić!
Bartek Palewicz

mlody5 wrote:
J.MIRO wrote: I NIE GRAŁEM NA LAMOCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiedz, że nawet, gdybyś dodał nie wiem całą książkę samych wykrzykników to oni sie nie odczepią. a zresztą, co was to obchodzi czy gram na swoim kluczu czy na lamocie czy klamocie lub dowolnym innym graczu? Obawiam się, że Polska to kraj demokratyczny, więc każdy ma swoje zdanie i to od nas samych zależy co będziemy robić!
@J.MIRO Wybacz, ale Dragorwyin napisał że grałeś na Lamocie,chyba ma jakieś źródło.
@mlody5 Więc według ciebie mogę zamordować stu ludzi, i powiedzieć "Co was obchodzi co ja robię, Polska to demokratyczny kraj i ode mnie zależy co będę robić"?
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Dydux666 wrote:
mlody5 wrote:
@J.MIRO Wybacz, ale Dragorwyin napisał że grałeś na Lamocie,chyba ma jakieś źródło.
@mlody5 Więc według ciebie mogę zamordować stu ludzi, i powiedzieć "Co was obchodzi co ja robię, Polska to demokratyczny kraj i ode mnie zależy co będę robić"?
Dragorwyin nie ma żadnego źródła. Pewnie wymyślił to, żeby podsycić atmosferę tematu.
J_like_DSJ

Post by J_like_DSJ »

Ja sobie kupię tak ja zawsze kupowałem, czyli jak DSJ 4 będą w " Niezbędniku", czyli dopiero wtedy jak będzie pełna wersja DSJ.
mlody5

Post by mlody5 »

Dydux666 wrote: @mlody5 Więc według ciebie mogę zamordować stu ludzi, i powiedzieć "Co was obchodzi co ja robię, Polska to demokratyczny kraj i ode mnie zależy co będę robić"?
lol... czy wy tego nie rozumiecie? jeżeli gram na lamocie to gram na lamocie, jeżeli gram na swoim to gram na swoim. macie własne klucze? ciesze się i gratuluje!
Bartek Palewicz

J.MIRO wrote:Dragorwyin nie ma żadnego źródła. Pewnie wymyślił to, żeby podsycić atmosferę tematu.
Jeśli tak to przepraszam.A to, czy Dragorwyin to wie tylko on. No i ty, ale nie mam zielonego pojęcia czy mogę wam wierzyć.
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Mam własny klucz. Jak jest na mediamond personal hill records to wpiszcie dużymi literami JAKUB MIROWSKI. To jestem ja.
Locked