Section for Poles / Dzial dla Polaków !
-
-
-
-
-
To jest na cześć Adama - 5h skakania! http://www.youtube.com/watch?v=2tLT1Aa3 ... rofilepage
-
Dobra dzieki, szkoda tylko ze napisalem to pytanie w innym topic'u xDMetsi wrote:Napisz maila do Jussiego zeby zmienilAlan_Cieslar wrote:Kupilem wczoraj licenzje ale niestety musze grac z imieniem mojej mamy bo to z jej PayPal'a placilem xD
Wiec jak zobaczycie ze Violetta Szalach skacze to naprawde ja bede skakal.
-
Mam to samo, i co napisać w mailu? Dopiero uczę się angielskiego.Metsi wrote:Napisz maila do Jussiego zeby zmienilAlan_Cieslar wrote:Kupilem wczoraj licenzje ale niestety musze grac z imieniem mojej mamy bo to z jej PayPal'a placilem xD
-
Hello could you change my player's name from (stare imie) to (nowe imie)? If you need a key or something else, I will be happy to send it to you.Dydux666 wrote:Mam to samo, i co napisać w mailu? Dopiero uczę się angielskiego.Metsi wrote:Napisz maila do Jussiego zeby zmienilAlan_Cieslar wrote:Kupilem wczoraj licenzje ale niestety musze grac z imieniem mojej mamy bo to z jej PayPal'a placilem xD
Thanks!
Macie tu przykladowy formularzDydux666 wrote:Mam to samo, i co napisać w mailu? Dopiero uczę się angielskiego.Metsi wrote:Napisz maila do Jussiego zeby zmienilAlan_Cieslar wrote:Kupilem wczoraj licenzje ale niestety musze grac z imieniem mojej mamy bo to z jej PayPal'a placilem xD

Dear Jussi,
I have recently bought the key to DSJ4, but i would like to change my player name from (dawna nazwa) to (nowa nazwa).
Here's my key so you can check it in your database: (swoj klucz)
Thanks in advance,
(Imie/Ksywa)