Tak czy inaczej styl na mamucie MUSI być inny niż na skoczni średniej czy normalnej. Na tym stylu co jest obecnie to na mamucie chyba nie dałoby się polecieć daleko. Zresztą nawet w realu inny jest styl skakania na mamucie niż na pozostałych skoczniach. No, ale fizyka się zmieni więc prawdopodobne, że ze stylem będzie też inaczej.
pałel47 wrote:Ten styl jest beznadziejny, ja chcę lecieć jak Kranjec,Koch czy Janda a nie jak Georg Spaeth
Ja też chcę mieć wiele rzeczy.
Co masz na myśli?
Samochód, większe mieszkanie, domek letniskowy pod Zakopcem, wiele rzeczy by się jeszcze znalazło. A tak poważnie, to żeby ludzie (np. Ty) zaczęli rozumieć, co to jest sarkazm.
pajkul wrote:Jakbyscie chociaz troche czytali, to wiedzielibyscie, ze styl lotu w becie-2 sie zmieni. Caly czas Jussi nad tym pracuje, nad sterowaniem skoczkiem.
ja troche czytalem i nie widzialem zeby tak napisal
masakra, ale burdel sie zrobił przez naszych 'wspaniałych' rodaków. Jak tu nie czuć wstydu ? TO jest kpina co niektórzy robią w innych tematach... Szkoda że admin nie wyznaczy jakiegoś moderatora z polski bo taki wyraźnie jest tu potrzebny :/