Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
banan1232

Post by banan1232 »

Wkurzają mnie troche goście którzy nigdy w dsj dobrze nie skakali, a jak wyszła wersja 4 zaczęli szpanować... Troche respektu, proszę was. Zachowujecie się jak rozjuszone bachory, pogracie troche dłużej i zobaczycie że cały czas nie da się być na szczycie. Dla mnie ten nick możesz sobie darować. Jak można sobie dawać w nicku mistrz? Nigdy nie będzie w tej grze kogoś kto jest najlepszy przez cały czas. Ciągle się to zmienia, mam nadzieje że to nie ulegnie zmianie, bo tak jak widzieliśmy w dsj3 cały czas ten "liderujący" się zmieniał. Dlatego też wstrzymywałbym się na Twoim miejscu z takim określeniem samego siebie. Idę o zakład, że wszystko obróci się do góry nogami gdy tylko skończy się sezon w dsj3 i wyjdzie pełna wersja dsj4. Wtedy dopiero moi ziomkowie zaczną napierdzielać. Nie będzie napewno taryfy ulgowej. Takie gwiazdy jak Skalik, Gorzkiewicz,Stuchlik czy Przepiórka napewno Wam nie odpuszczą, bo też denerwują ich Wasze komentarze. Wiem że teraz pod moim postem pojawi się wiele krytyki, ale lubie taką atmosfere, bo wtedy potrafie się w 100% zaangażować. To byłoby na tyle. Prosze MISTRZU, BLUZGAJ!
Skoczek12

Post by Skoczek12 »

banan1232 wrote:Wkurzają mnie troche goście którzy nigdy w dsj dobrze nie skakali, a jak wyszła wersja 4 zaczęli szpanować... Troche respektu, proszę was. Zachowujecie się jak rozjuszone bachory, pogracie troche dłużej i zobaczycie że cały czas nie da się być na szczycie. Dla mnie ten nick możesz sobie darować. Jak można sobie dawać w nicku mistrz? Nigdy nie będzie w tej grze kogoś kto jest najlepszy przez cały czas. Ciągle się to zmienia, mam nadzieje że to nie ulegnie zmianie, bo tak jak widzieliśmy w dsj3 cały czas ten "liderujący" się zmieniał. Dlatego też wstrzymywałbym się na Twoim miejscu z takim określeniem samego siebie. Idę o zakład, że wszystko obróci się do góry nogami gdy tylko skończy się sezon w dsj3 i wyjdzie pełna wersja dsj4. Wtedy dopiero moi ziomkowie zaczną napierdzielać. Nie będzie napewno taryfy ulgowej. Takie gwiazdy jak Skalik, Gorzkiewicz,Stuchlik czy Przepiórka napewno Wam nie odpuszczą, bo też denerwują ich Wasze komentarze. Wiem że teraz pod moim postem pojawi się wiele krytyki, ale lubie taką atmosfere, bo wtedy potrafie się w 100% zaangażować. To byłoby na tyle. Prosze MISTRZU, BLUZGAJ!
NIE ODPISYWAĆ.

Te 2 kolorowe stroje to będą na kask i na co jeszcze? Kombinezon, narty? Czy na co?
Ski_Jumper

Post by Ski_Jumper »

Teraz jestem niemal na szczycie w dsj 4 ale mam szacunek do mistrzów dsj 3 zdaje sobie sprawę jak wiele pracy włożyli w udoskonalanie skoków. Ale też mam świadomość że 4 kolosalnie różni się od 3 i wcale nie będzie łatwo im przestawić się i osiągać sukcesy. Paradoksalnie to my którzy gramy w 4 od jej wydania mamy większe doświadczenie bo patrząc na różnice w fizyce itp jest to całkiem inna gra i doświadczenie z dsj 3 nie odgrywa tu większej roli
Mistrz

Post by Mistrz »

@banan1232
Po pierwsze: nikt tutaj nie bluzga
Po drugie: skąd wiesz, że ci "goście" dobrze nie skakali? Byłeś u nich w domu? Widziałeś? Bo jak oceniasz to po tym czy ktoś grał w online to gratulacje.
Po trzecie: jeśli o mnie chodzi to nigdy nie szpanowałem
Po czwarte: skąd pomysł, że mój nick jest akurat związany z DSJ? Tworzysz w tym momencie nieprawdziwe historie. Równie dobrze mogę zapytać ciebie jak można mieć nick banan?
Po piąte: nigdy nie określałem siebie, że jestem mistrzem, znowu tworzysz, nick to nick. Ty masz nick banan ale to chyba nie znaczy, że jesteś bananem?
Po szóste: mówisz, żeby nie szpanować a sam szpanujesz grupą swoich "ziomków"
Po siódme: tak, wszystko się wywróci do góry nogami po sezonie dsj3. Ci najlepsi już wcale nie muszą nimi być w DSJ4 (przynajmniej na obecnej becie1)
Po ósme: gwiazdy to są na niebie, chyba przesadzasz pisząc o ludziach, którzy po prostu dobrze przesuwają myszkę? Dla mnie to trochę śmieszne.
Po dziewiąte: piszesz, że w dsj3 liderujący się zmieniał po to by zaraz napisać, że jakaś tam "grupa gwiazd" dokopie całemu światu, przecież w dsj4 może im tak dobrze nie iść.
I po dziesiąte: strasznie się puszysz, a zarzucasz to innym. Do tego jeszcze się podlizujesz.

Nie wiem do kogo w pełni jest zaadresowany twój post, ale wiem jedno, że krztyny sensu w nim nie ma, do tego połowa to zwykłe oszczerstwa i kłamstwa. Brak słów.
Jak ci się podoba atmosfera krytyki i bluzgania to załóż sobie własny temat a nie tutaj robisz zamęt.

Ski_Jumper wrote:Teraz jestem niemal na szczycie w dsj 4 ale mam szacunek do mistrzów dsj 3 zdaje sobie sprawę jak wiele pracy włożyli w udoskonalanie skoków. Ale też mam świadomość że 4 kolosalnie różni się od 3 i wcale nie będzie łatwo im przestawić się i osiągać sukcesy. Paradoksalnie to my którzy gramy w 4 od jej wydania mamy większe doświadczenie bo patrząc na różnice w fizyce itp jest to całkiem inna gra i doświadczenie z dsj 3 nie odgrywa tu większej roli
Do tego jeszcze ta fizyka się może zmienić.
Ski_Jumper

Post by Ski_Jumper »

Podobno nawet napewno się zmieni. Ale podejrzewam że to zmiany bardziej kosmetyczne i radykalnych różnic nie będzie.
Nie rozumiem twierdzeń niektórych użytkowników ze mistrzowie dsj 3 nam pokażą gdzie nasze miejsce. Skąd wy niby to wiecie.. z gwiazd wyczytaliście.. objawienie mieliście?
Rzeczywistość jest taka że w dsj 3 lepsi są inni a w dsj 4 beta 1 inni
Może to ulec zmianie ale nie musi.. Tego NIKT nie wie
ModernWarfare2

Post by ModernWarfare2 »

Możliwe że będzie zmieniony styl w jakiś 80% na mamuty :) bo inaczej tam się nie da skakać
plkmetal1990

Post by plkmetal1990 »

Heh, to już nudne się robi panowie, zamiast myśleć jak można by usprawnić naszą wspaniałą grę, toczycie kłótnie o coś co i tak będzie zweryfikowane za jakiś czas. To nie boks żeby się nawzajem puszyć i straszyć duma na wieszak a walkę stoczycie jak gra będzie gotowa. Teraz czekamy i myślimy co można zaproponować aby gra była doskonalsza ...
Mistrz

Post by Mistrz »

Ski_Jumper wrote:Tego NIKT nie wie
Oprócz banana1232 :D
plkmetal1990 wrote:Teraz czekamy i myślimy co można zaproponować aby gra była doskonalsza ...
No ja parę dobrych według mnie propozycji wydałem, ale wątpię, żeby Jussi je zrealizował. Może tylko to, żeby w pierwszym konkursie WorldCupu można byłoby wybierać kolejność skoczków.
Ski_Jumper

Post by Ski_Jumper »

ModernWarfare2 wrote:Możliwe że będzie zmieniony styl w jakiś 80% na mamuty :) bo inaczej tam się nie da skakać
Myślę że po prostu możliwe będzie większe wychylenie.
premier

Post by premier »

ja mysle ze styl sie niestety nie zmieni, choc bardzo bym chcial. pamietam ze jussi gdzies to pisal ze obecny styl to najlepsze kombinacja dobrego gameplayu z realnymi odleglosciami jaką udalo sie stworzyc. zauwazcie ze obecny styl powoduje spory opor i zamiast przyspieszac w locie to predkosc podczas lotu jest mniej wiecej taka sama lub mniejsza niz na progu. gdy styl bedzie bardziej agresywny - bedzie mial mniejszy opor powietrza, bedzie przyspieszal w locie i z obecna fizyka odleglosci 150m nie stanowily by wiekszego problemu. oczywiscie moge sie mylic, nie jestem ekspertem, mowie tylko to co spostrzeglem
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

ale powiedział też że fizyka będzie inna. Może to oznaczać również zmianę stylu
J.MIRO

Post by J.MIRO »

Moim jakże skromnym zdaniem nie potrzeba tej cholernej zmiany stylu. Na pewno pan Jussi napracował się nad tym, który teraz jest. Bez sensu jest zmienianie obecnego stylu albo dopracowywanie go. Zresztą, zobaczymy, jak się sprawdzi na mamutach.
pajkul

Post by pajkul »

Jakbyscie chociaz troche czytali, to wiedzielibyscie, ze styl lotu w becie-2 sie zmieni. Caly czas Jussi nad tym pracuje, nad sterowaniem skoczkiem.
J.MIRO

Post by J.MIRO »

pajkul wrote:Jakbyscie chociaz troche czytali, to wiedzielibyscie, ze styl lotu w becie-2 sie zmieni. Caly czas Jussi nad tym pracuje, nad sterowaniem skoczkiem.
AHA...
Ciekawe, czy na lepsze, czy na gorsze. Chociaż pewnie na lepsze :D
pałel47

Post by pałel47 »

Ten styl jest beznadziejny, ja chcę lecieć jak Kranjec,Koch czy Janda a nie jak Georg Spaeth :D
Locked