Ciekawi mnie jaki będzie mamut w 2 becie. O Planicy i Vikersund raczej można zapomnieć (taki exclusive to pewnie dopiero w full wersji), także myślę że najrozsądniejszy byłby Oberstorf, może to nie jest lubiana skocznia ale na pewno dało by się latać powyżej 220 metrów co jest stanowczym plusem tej skoczni,,,Harachov i Kulm to raczej skocznie zbliżone do siebie wielkością pomimo iż na papierze Certak jest większy, to mimo wszystko tak jak w realu myślę że 220 metrów na tych obiektach będzie niemalże nieosiągalne, tak jak teraz trudno jest przeskoczyć 150 metrów w Lillehammer, a jak lądowanie będzie trudniejsze jak już Jussi zapowiedział to tym bardziej. Tylko żeby tym mamutem czasem nie był Ironwood bo wtedy będą jaja
Mam nadzieję, że będzie Harrachov HS205. Jest to jeden z moich ulubionych mamutów.
A jeżeli chodzi o skocznie normalne, to fanie by było, jak by był Villach.
Ciekawe, jakie polskie skocznie oprócz Zakopanego i Wisły będą w DSJ4. Ja myślę, że będzie jeszcze Szczyrk HS106 i ewentualnie Karpacz HS94. A jak wy myślicie?
J.MIRO wrote:Mam nadzieję, że będzie Harrachov HS205. Jest to jeden z moich ulubionych mamutów.
A jeżeli chodzi o skocznie normalne, to fanie by było, jak by był Villach.
Ciekawe, jakie polskie skocznie oprócz Zakopanego i Wisły będą w DSJ4. Ja myślę, że będzie jeszcze Szczyrk HS106 i ewentualnie Karpacz HS94. A jak wy myślicie?