Nie tylko ty masz takie wrażenie...Adziu wrote:Specjalnie prowokujesz czy na prawdę jesteś taki- ekhm, nie chce obrażać...
Section for Poles / Dzial dla Polaków !
-
Adziu mózg, to ma każdy, bo jest on potrzebny do jakiegokolwiek funkcjonowania. Z tymże kolega mikoh275 posiada najwyraźniej ten od naszych przodków "Neandertalczyków"Adziu wrote:Nie którzy to chyba na prawdę nie mają mózgu...

Swoją drogą, to ktoś z Polaków jest moderatorem? Ten hejter ewidentnie zasługuje na bana już za samo pisanie posta pod postem...
-
O co Ci chodzi?kitrak wrote:Przyganiał kocioł garnkowi.Koniasty wrote:Ładnie wymyśliłeś, robisz błędy interpunkcyjne i stylistyczne a i ortografy się trafiają.
Jussi powiedział że postara się aby beta 2 była w Marcu, nie powiedział że będzie w Marcu.
Jest różnica pomiędzy: "Beta 2 będzie w Marcu", a "postaram się wydać betę 2 w Marcu"
[quote="Djaq"]Ludzie co Wy z tą skocznią [b]Ironwood[/b]? Ona jest nieczynna, poza tym wydaje mi się, że w DSJ4 ujrzymy już tylko prawdziwe skocznie. Mam taką nadzieję :wink: Także Jussi jej raczej nie stworzy. Chcecie z niej skorzystać to odpalcie starszą wersję...
Gra powinna zmierzać ku realizmowi, myślę, że większość tego chce. Jeśli z USA pojawi się jakaś skocznia to tylko Iron Mountain lub Salt Lake City :twisted: Ja nawet nie dopuszczam innej myśli :roll:
Jak nie skocznie o rozmiarze 500 metrów, to jakiś Copper Peak nieużywany od 15 lat bodajże. Pseudo skocznia z Anglii o punkcie k równym 50 metrów...na niej też już nam nie będzie dane skakać :P[/quote]
Jussi nie musi robić podobnej skoczni do Copper peak, bo mi chodzi tylko o rozmiar. Większość skoczni ma HS 100-145, a mamucie mają 200-225. A Ironwood ma HS160. Zatem zapowiada się ciekawie.
A jeśli chodzi o betę 2, to chyba będzie pod koniec marca. Chyba, że KTOŚ będzie miał znowu jakieś pomysły i Jussi będzie chciał je realizować. A im mniej zachcianek, tym Jussi zrobi szybciej betę 2 i 3
Gra powinna zmierzać ku realizmowi, myślę, że większość tego chce. Jeśli z USA pojawi się jakaś skocznia to tylko Iron Mountain lub Salt Lake City :twisted: Ja nawet nie dopuszczam innej myśli :roll:
Jak nie skocznie o rozmiarze 500 metrów, to jakiś Copper Peak nieużywany od 15 lat bodajże. Pseudo skocznia z Anglii o punkcie k równym 50 metrów...na niej też już nam nie będzie dane skakać :P[/quote]
Jussi nie musi robić podobnej skoczni do Copper peak, bo mi chodzi tylko o rozmiar. Większość skoczni ma HS 100-145, a mamucie mają 200-225. A Ironwood ma HS160. Zatem zapowiada się ciekawie.
A jeśli chodzi o betę 2, to chyba będzie pod koniec marca. Chyba, że KTOŚ będzie miał znowu jakieś pomysły i Jussi będzie chciał je realizować. A im mniej zachcianek, tym Jussi zrobi szybciej betę 2 i 3
Re: KOlor
przecież możesz wziąć ustawić taki strój, nie wieżysz, patrz:JOzEk wrote:Mam prosbę nie znam Angielskiego.
Moja propozycja zeby w finalnej wersji był kolor taki jak Finlandia tartowała na MŚ w Oslo (pomarańcz)
Kiedy będzie beta 2???
http://www.youtube.com/watch?v=N6twtVCW ... ideo_title i patrz na kask
Jak mnie tacy ludzie wkurzają, którzy wchodzą tu i się szczycą "ja skooothyyyłem w Lachtii ztooo osęmciesiiooooonnn metrófff!!!". "Quśwa" ludzie nie potraficie grać bez wind hacka? Przeskoczcie skocznie bez czitów i wtedy się chwalcie. Po prostu żałosne. Ja skoczyłem w Lahti na World Cup 134.5m w Lahti a w Lillehammer 145.5 ale na treningu. To jest czysty rekord bez hacków i te wasze "180 metrów się chowa".
Tak nawiasem mówiąc, nie wiem czy ktoś odniósł takie wrażenie jak ja, ale fajnie było patrzeć dzisiaj jak skakali w drużynówce w Lahti i odnosić się do tej samej skoczni w DSJ4 ;d ten pomysł aby zrobić realne skocznie w dsj4 był genialny.
W kolejnej becie powinna się moim zdaniem znaleźć przynajmniej jedna skocznia mamucia i jedna mniejsza typu K90 czy K100 i ewentualnie jakaś inna duża typu jak Lahti czy Lil. Dlaczego? Żeby przetestować skakanie i fizykę w szczególności na mamucie, bo skakanie na dużej skoczni takiej jak własnie Lahti czy Lil jest już "obcykane" przez graczy. Czas na kolejne testy.
Co do propozycji, jeszcze coś mi się nasunęło.
W DSJ3 jak i 4 jest tak, że: przykładowo tworzymy World Cup z 20 skoczniami. W zależności w jakiej kolejności zaznaczymy skocznie, które chcemy grać to faktycznie w takiej kolejności będą one występowały w Pucharze Świata. I tu niestety - tak samo nie jest ze skoczkami. Obojętnie w jakiej kolejności wybiorę skoczków to i tak ich kolejność na skoczni, powiedzmy pierwszej w Pucharze (bo potem to już zależy kto jakie miejsce zajmie), jest losowa. No i to moim zdaniem powinno być poprawione bo błąd z "Trójki" jest kontynuowany w "Czwórce".
Powinno być tak jak ze skoczniami: wybieram sobie kolejność skoczków (zaznaczam którymi chcę grać w odpowiedniej dla mnie kolejności) i gram. Mam nadzieję, że Jussi to poprawi.
Tak nawiasem mówiąc, nie wiem czy ktoś odniósł takie wrażenie jak ja, ale fajnie było patrzeć dzisiaj jak skakali w drużynówce w Lahti i odnosić się do tej samej skoczni w DSJ4 ;d ten pomysł aby zrobić realne skocznie w dsj4 był genialny.
W kolejnej becie powinna się moim zdaniem znaleźć przynajmniej jedna skocznia mamucia i jedna mniejsza typu K90 czy K100 i ewentualnie jakaś inna duża typu jak Lahti czy Lil. Dlaczego? Żeby przetestować skakanie i fizykę w szczególności na mamucie, bo skakanie na dużej skoczni takiej jak własnie Lahti czy Lil jest już "obcykane" przez graczy. Czas na kolejne testy.
Co do propozycji, jeszcze coś mi się nasunęło.
W DSJ3 jak i 4 jest tak, że: przykładowo tworzymy World Cup z 20 skoczniami. W zależności w jakiej kolejności zaznaczymy skocznie, które chcemy grać to faktycznie w takiej kolejności będą one występowały w Pucharze Świata. I tu niestety - tak samo nie jest ze skoczkami. Obojętnie w jakiej kolejności wybiorę skoczków to i tak ich kolejność na skoczni, powiedzmy pierwszej w Pucharze (bo potem to już zależy kto jakie miejsce zajmie), jest losowa. No i to moim zdaniem powinno być poprawione bo błąd z "Trójki" jest kontynuowany w "Czwórce".
Powinno być tak jak ze skoczniami: wybieram sobie kolejność skoczków (zaznaczam którymi chcę grać w odpowiedniej dla mnie kolejności) i gram. Mam nadzieję, że Jussi to poprawi.
Mi nasunął się pewien pomysł. Taka mała drobnostka, która nie będzie wpływała na grę ale takie coś by się przydało. A mianowicie fajnie byłoby gdyby ten model 3D przy tworzeniu skoczka można by było obracać w każdą stronę, a nie jak jest dotychczas. Według mnie fajny pomysł! jaki ja jestem zajebisty !