Section for Poles / Dzial dla Polaków !
-
Ludzie co Wy z tą skocznią Ironwood? Ona jest nieczynna, poza tym wydaje mi się, że w DSJ4 ujrzymy już tylko prawdziwe skocznie. Mam taką nadzieję
Także Jussi jej raczej nie stworzy. Chcecie z niej skorzystać to odpalcie starszą wersję...
Gra powinna zmierzać ku realizmowi, myślę, że większość tego chce. Jeśli z USA pojawi się jakaś skocznia to tylko Iron Mountain lub Salt Lake City
Ja nawet nie dopuszczam innej myśli
Jak nie skocznie o rozmiarze 500 metrów, to jakiś Copper Peak nieużywany od 15 lat bodajże. Pseudo skocznia z Anglii o punkcie k równym 50 metrów...na niej też już nam nie będzie dane skakać

Gra powinna zmierzać ku realizmowi, myślę, że większość tego chce. Jeśli z USA pojawi się jakaś skocznia to tylko Iron Mountain lub Salt Lake City

Jak nie skocznie o rozmiarze 500 metrów, to jakiś Copper Peak nieużywany od 15 lat bodajże. Pseudo skocznia z Anglii o punkcie k równym 50 metrów...na niej też już nam nie będzie dane skakać

Jak by jussi pomagał przy tworzeniu innych gier o skokach narciarskich np. rtl to by te gry były napewno dobre tak jak dsj 4. ja w wersji beta 2 bym chciał skocznie vikersundbakken hs 225 te dwie skocznie z beta 1 czyli lahti i lillehammer i z skoczni średnich albo lahti k 90 hs 98 , albo midtstubakken oslo k 95 hs 106 lub może jeszcze whistler olympic par k 95 hs 106 wtedy jussi by wiedział jak ma zrobic reszte mamucich obiektów i tych średnich . wtedy gra była by z pewnością lepsza ps moje rekordy - treningi - lahti 176 m lillehammer 194 m - konkursy lahti 125.5 m a lillehammer 137.5m
ok pisze krystian
a co do pelnej wersji. ja bym w pelnej wersji chcial jakoms fikcyjnom skocznie k 300 i te realne skocznie nawet te nie czynne ale nie te z USA i calgary ale z tych nieczynnych np cortina di ampezzo ale ona jest chyba czynna i moze karpacz k 85 i oczywiscie te uzywane skocznie nawet te 2 z chin z jabulin k 125 i k 95
ok pisze krystian
Ładnie wymyśliłeś, robisz błędy interpunkcyjne i stylistyczne a i ortografy się trafiają.mikoh725 wrote:a co do pelnej wersji. ja bym w pelnej wersji chcial jakoms fikcyjnom skocznie k 300 i te realne skocznie nawet te nie czynne ale nie te z USA i calgary ale z tych nieczynnych np cortina di ampezzo ale ona jest chyba czynna i moze karpacz k 85 i oczywiscie te uzywane skocznie nawet te 2 z chin z jabulin k 125 i k 95
Jussi powiedział że postara się aby beta 2 była w Marcu, nie powiedział że będzie w Marcu.