Djaq wrote:Co z tego, że wygląda zajebiście? Jussi nie może tego umieścić w grze, bo złamał by prawo autorskie dodając narty z logo Fisher'a bez zgody właściciela firmy. Opanujcie się trochę ludzie Te kombinezony są dla Was aż tak ważne?
P.S.
W sumie możecie zrobić zbiórkę pieniędzy na wykupienie praw do umieszczenia nart ww. firmy w grze Tylko obawiam się, że nikogo tutaj nie stać na taki wydatek.
Chociaż dla "prawdziwych maniaków", którym nawet złe narty przeszkadzają Jussi mógłby zrobić edytor taki jak jest np. do FIFY...Wiecie o czym mowa?
widzisz w tym kasku jakąś marke ? są tylko 2 kolory + flaga polski, a co licencji na narty nie musi byc oryginalna, wystarczy zmienic fisher na fischer i juz masz gotowe
mario123456783 wrote:widzisz w tym kasku jakąś marke ? są tylko 2 kolory + flaga polski, a co licencji na narty nie musi byc oryginalna, wystarczy zmienic fisher na fischer i juz masz gotowe
Po pierwsze - nie obrażaj mojej i Twojej ojczyzny - mieszkamy w Polsce, nie polsce.
Po drugie - prawidłowa pisownia to Fischer. Fisher można byłoby użyć jako zmienionej nazwy. Niemniej moim zdaniem podstawą jest sam mechanizm działania gry, sam skok, a nie otoczka graficzna.
no czy zmiana belek będzie tylko w treningach to ja niewiem bo ja tydzień temu do jussiego napisałem w sprawie skoczni , beta 2 i pełnej wersji i zmiany belek i co do belek to mi odpisał że chyba będą we wszystkich trybach
ps moj rekord lillehammer 180,23 m a lahti 172 m :shock:
Witam! Oto moj pierwszy post na tym forum. I szczerze mówiac, moim zdaniem nie trzeba zbyt wiele zmian w DSJ 4. Jasne, jakies powazne bledy trzeba naprawic, ale teraz najbardziej oczekuje nowych skoczni. Szczególnie opuszczonej skoczni w USA, Ironwood K145 HS160. Wpiszcie sobie w google copper peak, to wam wyskoczy.[/b][/url]
Co wy się kłócicie o moją fotomanipulację To było zrobione dla fanów Adama, nie miałem na celu pokazania to jako jakiś przykład jak mogła by wyglądać gra, chociaż fajnie by było Z nartami nie musi być koniecznie napis, w grze mogłyby być same kolory bez napisów na nartach i po sprawie
Pomysł z różnymi wzorkami na sprzęcie skoczka jest na prawdę świetny. Ja na przykład bardzo często lubię sobie poskakać prawdziwymi skoczkami i właśnie takie cuś zdecydowanie poprawiło by realność mojej zabawy Moim zdaniem spokojnie wystarczył by sam wzorek kasku Red Bulla,. czy narty na wzór elanów fischerów rossignoli czy atomiców, bez żadnych napisów. I żeby narty miały spód czarny...
Adziu wrote:Pomysł z różnymi wzorkami na sprzęcie skoczka jest na prawdę świetny. Ja na przykład bardzo często lubię sobie poskakać prawdziwymi skoczkami i właśnie takie cuś zdecydowanie poprawiło by realność mojej zabawy Moim zdaniem spokojnie wystarczył by sam wzorek kasku Red Bulla,. czy narty na wzór elanów fischerów rossignoli czy atomiców, bez żadnych napisów. I żeby narty miały spód czarny...
No, na przykład niektórzy niemieccy skoczkowie [np.Stephan Hocke} mają niebieski kolor nart z jakimś napisem, a na spodzie czarny. Zauważyłem także, że większość skoczków ma szare wiązania. Fajnie by było też, żeby na nartach, kombinezonach, kaskach i w ogóle całym sprzęcie skoczka można by było tworzyć jakiekolwiek kolorowe napisy.
J.MIRO wrote:No, na przykład niektórzy niemieccy skoczkowie [np.Stephan Hocke} mają niebieski kolor nart z jakimś napisem, a na spodzie czarny. Zauważyłem też, że większość skoczków ma szare wiązania. Fajnie by było też, żeby na nartach, kombinezonach, kaskach i w ogóle całym sprzęcie skoczka można by było tworzyć jakiekolwiek kolorowe napisy.
Ta, tak jak np. w grz MotoGP, gdzie na gościa możesz dać kilka wzorów, do których wybieram sam kolor i dodawać napisy, ale to by trzeba było jakiś odrębny temat zrobić z ankietą i spróbować zachęcić do zrobienia czegoś takiego.
kitrak wrote:magnevox, dokładnie.
Skupiają się na jakichś kompletnych pierdołach zamiast na czymś, co miałoby duży wpływ na samą rozgrywkę.
Wygląd skoczków ma duży wpływ na grę, o wiele lepiej się gra przy własnych kombinezonach i gra tak szybko się nie nudzi, a przy tej fizyce latania to tylko zostaje podrasować grę, która zapowiada się hitem