Section for Poles / Dzial dla Polaków !
-
http://www.youtube.com/watch?v=0r0ERThH6nEDragorwyin wrote:Jest jakaś paczka z zawodnikami i zrobionymi pod nich strojami? Czy same paczki z nazwiskami skoczków ?
Wg mnie ta jest najlepsza

https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager
-
Witam Was
Dzisiaj zarejestrowałem się na forum, ponieważ od jakiegoś czasu gram w DSJ. Pomyślałem więc, że warto zapoznać się z innymi graczami i powymieniać swoje spostrzeżenia...
A zacznę od tego, iż w wersji beta najnowszej części gry mam problem z wczytaniem niektórych flag. Skróty na pewno wpisuję poprawnie, więc autor gry ustawił to inaczej, albo po prostu nie dodał wszystkich flag krajów, które mają skoczków narciarskich
Państwa, których flag nie wyświetla mi komputer, to: Kazachstan, Słowacja i Macedonia
Czy Wy macie podobny problem? Wiem, że to wszystko brzmi banalnie, ale dziwnie tabela wygląda dla mnie bez tych flag obok nazwisk zawodników. Istnieje też możliwość wyłączenia animowanych flag, ale u mnie w ogóle nie działa...

Dzisiaj zarejestrowałem się na forum, ponieważ od jakiegoś czasu gram w DSJ. Pomyślałem więc, że warto zapoznać się z innymi graczami i powymieniać swoje spostrzeżenia...
A zacznę od tego, iż w wersji beta najnowszej części gry mam problem z wczytaniem niektórych flag. Skróty na pewno wpisuję poprawnie, więc autor gry ustawił to inaczej, albo po prostu nie dodał wszystkich flag krajów, które mają skoczków narciarskich

Państwa, których flag nie wyświetla mi komputer, to: Kazachstan, Słowacja i Macedonia

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_FIFA_country_codes Reprezentacja piłkarska też ma SVK. 

-
Siema, mam do was pytanie, liczę na to że mi odpowiecie bo nie wiem czy to dobry temat, ale nie czaję angielskiego:
Czy w wersji beta 2 albo w pełnej będzie można wybrać, aby zawodnikami typu Ammann Morgenstern Schlierenzauer sterował komputer tj. w DSJ3, a Ja steruje np. Stochem czy Żyłą, albo jakimś wymyślonym skoczkiem? Bo gdzieś na tym forum przeczytałem o ile się nie mylę to w tym temacie, że Jussi tego nie zrobi, ale nie zrozumiałem, czy nie będzie wcale czy w wersjach/wersji beta która służy do testowania. Moim nic nie znaczącym zdaniem to brak takiej opcji znacznie pogorszy ciekawość rozgrywki więc powiinna być taka opcja. Odpowiedzcie
Czy w wersji beta 2 albo w pełnej będzie można wybrać, aby zawodnikami typu Ammann Morgenstern Schlierenzauer sterował komputer tj. w DSJ3, a Ja steruje np. Stochem czy Żyłą, albo jakimś wymyślonym skoczkiem? Bo gdzieś na tym forum przeczytałem o ile się nie mylę to w tym temacie, że Jussi tego nie zrobi, ale nie zrozumiałem, czy nie będzie wcale czy w wersjach/wersji beta która służy do testowania. Moim nic nie znaczącym zdaniem to brak takiej opcji znacznie pogorszy ciekawość rozgrywki więc powiinna być taka opcja. Odpowiedzcie
-
Czyli tj. w DSJ3 była opcja oglądanie skoków przeciwników, ja skakałem tylko widząc tabele wyników. Czyli dla mnie to się nie zmieniło, tak? No to ja się cieszę, chociaż taka opcja byłaby napewno fajna, ale dla mnie zbyteczna. No wielkie DZIĘKI za odpowiedź.bulwa11 wrote:nie wiadomo czy będzie opcja przeciwników komputerowych bo z obecnym systemem fizyki obliczanie i pokazanie ich skoku trwało by zbyt długo. Możliwe natomiast że będą skoczkowie komputerowi ale bez możliwości oglądania ich skoku. Ich skok będzie obliczony używając ich umiejętności, wiatru
Pozdrawiam

Ej dziewczyny ale powiem Wam, że jak takiej opcji nie będzie, że zawodnicy będą mogli być sterowani przez komputer no to kicha. Osobiście w DSJ3 nie korzystałem z tej opcji jednak tutaj byłaby ona świetna i według mnie koniecznie musi być. Oczywiście nie chodzi o to, żeby oglądać skoki przeciwników komputerowych. Nie. Chodzi o to, żeby ich wyniki pojawiały się w tabeli, czyli skaczę dajmy na to 30 skoczkami a pozostałe 20 są sterowane przez komputer.
Jak będziesz skakał pięćdziesięcioma zawodnikami, to ich wyniki też będą się pojawiać w tabeliMistrz wrote:Chodzi o to, żeby ich wyniki pojawiały się w tabeli, czyli skaczę dajmy na to 30 skoczkami a pozostałe 20 są sterowane przez komputer.

-
Bredzisz kompletnie. Jesli nie grasz online (bo nie masz skilla/czasu) to ile mozna grać z samym sobą, żeby sie nie znudzić? Konkurs, może dwa i gierka umrze. Jesli nie bedzie opcji CPU w DSJ4 to tej gry na pewno nie kupie.Djaq wrote:Jak będziesz skakał pięćdziesięcioma zawodnikami, to ich wyniki też będą się pojawiać w tabeliMistrz wrote:Chodzi o to, żeby ich wyniki pojawiały się w tabeli, czyli skaczę dajmy na to 30 skoczkami a pozostałe 20 są sterowane przez komputer.Poza tym po co komu ten komputer? Z tego w ogóle ktoś korzystał w DSJ3? To jest symulator, chcecie zagrać z CPU, to włączcie sobie inną grę