bulwa11 wrote:dokładnie, dsj to symulator a nie gierka typu rtl. miejsce na punkty kase itd jest w produkcie niemieckim, w dsj ma być czysta symulacja i skok musi zależeć tylko od wiatru i gracza, a nie od tego że ma 56 punktów wybicia i 24 pkt lotu :/
kariera ? ok jakiś prosty tryb wybieramy skocznie, zawodników i jechane.. czyli ogólnie to co teraz jest nazwane Puchar Świata w dsj
To mi wystarcza w 100% i 'wyjadaczom' deluxów raczej też
Człowieku!
Czytasz mi w myślach
Zgadzam się 1000000000000000000000000000000000000000000000000000 %
tomyhy wrote:spróbuj alt+escape, u mnie działa za każdym razem i nie mam problemów z przywróceniem gry
Też nie działa, efekt taki sam jak w przypadku alt+tab
Po prostu niby się minimalizuje, mam przez chwilę czarny ekran i teraz z powrotem pojawia mi się np. główne menu gry ale kursor nie jest w grze tylko w tle i jak trafię na pasku windowsowym w grę to odzyskam kursor w grze (gra tak jakby się maksymalizowała. Tak to jest.
tomyhy wrote:spróbuj alt+escape, u mnie działa za każdym razem i nie mam problemów z przywróceniem gry
Też nie działa, efekt taki sam jak w przypadku alt+tab
Po prostu niby się minimalizuje, mam przez chwilę czarny ekran i teraz z powrotem pojawia mi się np. główne menu gry ale kursor nie jest w grze tylko w tle i jak trafię na pasku windowsowym w grę to odzyskam kursor w grze (gra tak jakby się maksymalizowała. Tak to jest.
Zrób tak: włącz grę, a gdy wczyta się menu wciśnij ctrl+alt+del i wybierz menedżer zadań. Gra powinna się zminimalizować. Następny krok wymaga nieco zwinności. Klikasz na ikonkę gry na pasku zadań i w momencie alt+tab. Jeśli pójdzie dobrze, przez ułamek sekundy zobaczysz czarny ekran a potem pulpit/okno. Od tego momentu grę będzie można swobodnie minimalizować za pomocą alt+tab. Po ponownym uruchomieniu gry trzeba jednak będzie powtórzyć tę procedurę.
Działa?
Nie popieram małyszomanii, a tym bardziej żadnej stochomanii.
Albo kibicujesz wszystkim skoczkom, albo rodakom, albo ssiesz "Czułeś się kiedyś jak Hula?"-Woody Allen
Jak wyjdzie ta beta 2 to postanowiłem że nie będe zaczynał odrazu na największych skoczniach jak dotychczas robiłem"bo najdalej się leci i fajowo"
Będe grał sobie PŚ 50 zawodnikami od Lahti i tak po kolei aż przyjdzie kolei na mamutttyy
Wyznaczyłem sobie cel iż na każdej skoczni będe musiał skoczyć powyżej HS czyli prościej mówiąc chce/muszę i to zrobię przeskocze każdą jedną skocznie
A i tak jak ty tomyhy też czekam i czekam,dzienie przynajmniej 2-3 razy wchodzę z nadzieją że Nagłówek strony głównej będzie " DSJ4 Beta-2 released!"
Ciekawe czy Zlatko Lamot też będzie działał na becie 2 i że na full opcjach odrazu będziemy śmigać czy trza będzie prosić o cd-keye albo kupować.
Recha wrote:Ciekawe czy Zlatko Lamot też będzie działał na becie 2 i że na full opcjach odrazu będziemy śmigać czy trza będzie prosić o cd-keye albo kupować.
Na Twoim miejscu usunąłbym się teraz w cień i więcej na to forum nie wchodził. Pisanie o piraceniu gry na forum jej twórcy to już szczyt bezczelności.
Oj tam spójrzmy wszyscy prawdzie w oczy....
Zapewne 99% Tego forum jedzie ta tym koncie lub innym darmowym.
Jussi polskiego nie zna i tu się nie wypowie a że ty szeryfie masz zastrzeżenia to pisz se dowoli.Poprostu nikt nie ma jaj aby się przyznać że jedzie na kogoś cd-keyu.
Aha i jeszcze jedno Piractwo a granie na kogoś CD-Keyu to 2 inne rzeczy koleżko