Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Proponuje żeby w DSJ 4 była możliwość trybu skakania na łatwy (taki jak w DSJ 3) i trudniejszy (DSJ 4 Beta 1) gdyż dzięki temu lepiej będzie można skakać tym którzy przyzwyczaili się do DSJ 3 - chodzi mi tutaj w szczególności o nachylenie nart które w DSJ 3 były znacznie lepsze.
Dodatkowo chciałbym żeby były skocznie o wszystkich rozmiarach które mieliśmy w DSJ3 ale z nazwami miast i państwami w nawiasie z czego z Polski byłyby trzy - Wisła,Zakopane i Szczyrk no i oczywiście nowe jak K300 czy K350. Dodatkowo chciałbym wszystkie miasta na których rozgrywane są w minionych 4 sezonach zawody Pucharu Świata.
Przydałby się też edytor do tworzenia własnych skoczni.
Dodatkowo chciałbym żeby były skocznie o wszystkich rozmiarach które mieliśmy w DSJ3 ale z nazwami miast i państwami w nawiasie z czego z Polski byłyby trzy - Wisła,Zakopane i Szczyrk no i oczywiście nowe jak K300 czy K350. Dodatkowo chciałbym wszystkie miasta na których rozgrywane są w minionych 4 sezonach zawody Pucharu Świata.
kisiel wrote:Proponuje żeby w DSJ 4 była możliwość trybu skakania na łatwy (taki jak w DSJ 3) i trudniejszy (DSJ 4 Beta 1) gdyż dzięki temu lepiej będzie można skakać tym którzy przyzwyczaili się do DSJ 3 - chodzi mi tutaj w szczególności o nachylenie nart które w DSJ 3 były znacznie lepsze.
chcieć a mieć to dwie różne rzeczy. Zauważ że Jussi pracuje nad grą samodzielnie. Nie da rady zrobić wszystkiego.

Niestety, Jussi Koskela to nie EA sports...kisiel wrote:Proponuje żeby w DSJ 4 była możliwość trybu skakania na łatwy (taki jak w DSJ 3) i trudniejszy (DSJ 4 Beta 1) gdyż dzięki temu lepiej będzie można skakać tym którzy przyzwyczaili się do DSJ 3 - chodzi mi tutaj w szczególności o nachylenie nart które w DSJ 3 były znacznie lepsze.
-
-
Mój kolega pisał na e-mail Jussiego, aby się zapytać w jakim programie tworzy on skocznie. Odpowiedział mu że jest to program Visual C++ , więc chyba w tym skocznie robi 

https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager
-
- Site Admin