LEHDISTÖTIEDOTE 31.10.2004
Julkaisuvapaa heti

Yhteyshenkilö: Jussi Koskela
Yritys: Mediamond Tmi
Sähköposti: jussi.koskela@mediamond.fi

Press Release in English

Kolmas osa Deluxe Ski Jump -mäkihyppypeliin

Espoo 31.10.2004 -- Espoolainen Mediamond Tmi julkaisi tänään kolmannen osan suosittuun Deluxe Ski Jump -mäkihyppypelisarjaansa. Deluxe Ski Jump 3 tarjoaa pelaajille entistä todentuntuisemmat mäkihyppyleiskautukset turvallisesti suoraan kotitietokoneella. Pelissä on kiinnitetty erityishuomiota hyppääjän ilmalennon tarkkaan fysikaaliseen mallintamiseen sekä loppuun asti hiottuun pelattavuuteen. Myös ulkoasu on kehittynyt huomattavasti aikaisemmasta.

Deluxe Ski Jump 3 -pelissä on yhteensä 16 mäkeä, joissa voidaan kilpailla usean pelaajan voimin sekä maailmancup- että joukkuecup-pisteistä. Pelaajat voivat vertailla hyppytaitojaan myös maailmanlaajuisten ennätyslistojen avulla. Mäkihyppääjää ohjataan aikaisemmista Deluxe Ski Jump -peleistä tutuksi tulleella hiiriohjauksella. Hyppyä voidaan tarkkailla nyt jopa kymmenestä eri kuvakulmasta.

-Deluxe Ski Jump 3 -pelin kehitysversion testaukseen osallistui kymmeniä tuhansia pelisarjan faneja. Kommentteja ja ideoita tuli myös pelistä innostuneilta mäkihyppääjiltä ja mäkihyppytuomareilta. Nyt lähes kolmen vuoden kehitystyön jälkeen lopputulos on sellainen, että lähemmäksi aitoa mäkihyppykokemusta ei pääse kuin kiipeämällä oikeaan mäkihyppytorniin, toteaa pelin kehityksestä vastannut Jussi Koskela.

Peli on haettavissa osoitteesta http://www.mediamond.fi/.

Mediamond Tmi

Mediamond Tmi on vuonna 2000 perustettu suomalainen pelialan yritys, joka tuottaa mukaansatempaavia, laadukkaita shareware-pelejä. Mediamondin toiminnasta vastaa yrityksen perustanut Jussi Koskela. Mediamond on kehittänyt ja julkaissut kolme peliä paljon ylistetyssä Deluxe Ski Jump - mäkihyppypelisarjassa.


# # #

Lisätietoja Deluxe Ski Jump 3 -pelistä:

Sähköposti:
jussi.koskela@mediamond.fi

Yrityksen kotisivut:
http://www.mediamond.fi

Deluxe Ski Jump 3 -peli:
http://www.mediamond.fi/dsj3/

Pelin ilmainen näyteversio:
http://www.mediamond.fi/dsj3/downloads/

Kuvia pelistä:
http://www.mediamond.fi/dsj3/gallery/