Dear Jussi,
I have recently bought the key to DSJ4, but i would like to change my player name from (dawna nazwa) to (nowa nazwa).
Here's my key so you can check it in your database: (swoj klucz)
Thanks in advance,
(Imie/Ksywa)
Krzysztof Niechcial wrote:wy sobie dosc optymistycznie te prima aprillisowe zarty robicie.. moim zdaniem full wyjdzie na zime tak jak w DSJ3 w dniu inauguracji sezonu
Oby nie.
A tak wogóle, to słyszałem że full może być w czerwcu.
No wystarczy mamut CPU i już jest full bo 50 skoczni które są np HS 130 i HS 135 to dla mnie prawie to samo. A ja bym chciał żeby Beta 2 wyszła w ten Weekend lub poniedziałek-środa bo więcej mi się czekać nie che
zbieraczpl2 wrote:Ja też nie mogę się doczekać ;// co 2h sprawdzam czy nie ma update ;/
No bez przesady... Jussi wyda betę2 prawdopodobnie w następnym tygodniu. Póki co nie ma sensu takie sprawdzanie. A jak już wyda, to na pewno napisze w jakimś temacie, albo nowy założy.
jak wcześniej, mi również nie trzeba 50 skoczni o takich samych parametrach, najważniejsze są mamuty mamuty muszą być wszystkie. a co do mniejszych skoczni, to ja myśle że nie trzeba, chyba że to ma być jak dsj3 v 1.1.0 z tymże zamiast dsj3, to żeby było dsj4. a na sam koniec, w dsj4.1.7.0 mogły by być wszystkie skocznie, aby robić turnieje jak w prawdziwym PŚ/