Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
TheSlim

Post by TheSlim »

dsj 4 wrote:
TheSlim wrote:cześć jestem tu nowy. Oceniajcie moją skocznię która jest w dziale DSJ4 please;p
jakim programem te skocznie robiłeś
Napisałem Tobie tam Google SketchUp
@jak na dwunastolatka dobrze chyba co ? ;d
Last edited by TheSlim on 20 Mar 2011, 15:40, edited 1 time in total.
dsj 4

Post by dsj 4 »

TheSlim wrote:
dsj 4 wrote:
TheSlim wrote:cześć jestem tu nowy. Oceniajcie moją skocznię która jest w dziale DSJ4 please;p
jakim programem te skocznie robiłeś
a ten program sie ściąga
TheSlim

Post by TheSlim »

dsj 4 wrote:
TheSlim wrote:
dsj 4 wrote: jakim programem te skocznie robiłeś
a ten program sie ściąga
Tak jest za darmo.
dsj 4

Post by dsj 4 »

TheSlim wrote:
dsj 4 wrote:
TheSlim wrote: Napisałem Tobie tam Google SketchUp
a ten program sie ściąga
Tak jest za darmo.
a jak zrobic taką skocznie
TheSlim

Post by TheSlim »

dsj 4 wrote:
TheSlim wrote:
dsj 4 wrote: a ten program sie ściąga
Tak jest za darmo.
Normalnie. Najpierw trzeba zapoznać się z programem a potem dwa dni wystarczą i takie coś zrobisz.
dsj 4

Post by dsj 4 »

TheSlim wrote:
dsj 4 wrote:
TheSlim wrote: Tak jest za darmo.
Normalnie. Najpierw trzeba zapoznać się z programem a potem dwa dni wystarczą i takie coś zrobisz.
dzięki :D szacunek za skocznie :wink:
dsj 4

Post by dsj 4 »

dsj 4 wrote:
TheSlim wrote:
dsj 4 wrote: a jak zrobic taką skocznie
dałbyś wskazówki jak zrobic
J.MIRO

Post by J.MIRO »

pajkul wrote:
J.MIRO wrote:
pajkul wrote:Jesli masz karte kredytowa, to po prostu klikasz zolty przycisk BUY NOW tam, gdzie jest napisane DSJ4 full version. Potem wypelniasz dane, wpisujac numer karty, date waznosci karty i specjalny numer z tylu karty (3 ostatnie nadrukowane znaki). Oczywiscie musisz podac maila, na ktory chcesz, zeby przyszedl klucz rejestracyjny.

Jezeli nie masz do dyspozycji karty kredytowej, drukujesz to:

http://www.mediamond.fi/dsj4/buy/orderform.txt

wypelniasz swoimi danymi, tzn. imie i nazwisko, adres, adres e-mail. Zaznaczasz dlugopisem odpowiednie pola, wsadzasz 60 zlotych do koperty razem z tym i wysylasz na wskazany adres.
Wysyłamy przekazem pocztowym czy zwykłą przesyłką?
A jak ma być wysyłany klucz e-mailem to nie musimy wypełniać adresu zamieszkania?
Normalnym listem. Ciezko powiedziec, nie korzystam z poczty zbyt czesto, no ale jak kasa jest w kopercie to moze lepiej bylby polecony? Tylko nie wiem czy istnieja polecone zagraniczne. Wszystko trzeba wypelniac, nie wazne, czy klucz przyjdzie e-mailem.

Przykladowo, jezeli placimy zlotowkami i chemy otrzymac klucz na e-maila, to wypelniamy pole name, adress, e-mail. Zaznaczamy kratke 60 PLN, zaznaczamy kratke e-mail, zaznaczamy kratke I have enclosed the cash payment with my order. No cheques, please! (pierwsze z gory), na dole w polu Date and Signature wpisujemy date i podpisujemy sie.
Wielkie dzięki. Teraz już wiem wszystko o rejerstracji.
pajkul

Post by pajkul »

Aha, no i 60 zeta do koperty trzeba wlozyc razem z wydrukowana i wypelniona kartka. :)

Wyslac na adres:

Mediamond Tmi
Nelikkotie 2 B 44
FI-02230 Espoo
FINLAND
Last edited by pajkul on 20 Mar 2011, 16:23, edited 2 times in total.
Mistrz

Post by Mistrz »

legiakurwa wrote:GDZIE JEST KRZYŻ ???? gdzie jest krzyż ???????????!!
Image
mask

Post by mask »

nie karmcie trolla! to jakieś 10-letnie dziecko, które chce zwrócić na siebie uwagę...
TheSlim

Post by TheSlim »

dsj 4 wrote:
dsj 4 wrote:
TheSlim wrote: Normalnie. Najpierw trzeba zapoznać się z programem a potem dwa dni wystarczą i takie coś zrobisz.
Wskazówek to ja nie umiem dawać ale trochę ci napiszę. Najpierw na necie znajdź jakąś interesującą cię skocznie oraz taką którą jesteś w stanie wykonać(Nie rób identycznie bo itak nie wyjdzie). Potem wejdź do SketchUp-a i powymierzaj rozmiary skoczni co Ci dobre punkty K i HS wyjdą. Dalej najlepiej wytnij prostopadłościany i za pomocą narzędzia zaokrąglania(po części bo całe to ci nie wyjdzie) zrób wybicie. Z dołem to samo tylko że najlepiej jest rysować ołówkiem co dobre kształty wyjdą(mi niestety się to nie udało no ale to jest moja pierwsza skocznia w SketchUp-ie). A dalej to już wolna ręka. Barierki tekstury itd.

@Up
O kim mówisz?
mask

Post by mask »

@up mówię oczywiście o legia*urwa... nie rozumiem takich dzieci, które dostały internet na urodziny..(nie obrażając innych normalnych)

BTW niezłe c-c-c-combo breaker :D
dsj 4

Post by dsj 4 »

TheSlim wrote:
dsj 4 wrote:
dsj 4 wrote: dzięki :D szacunek za skocznie :wink:
Wskazówek to ja nie umiem dawać ale trochę ci napiszę. Najpierw na necie znajdź jakąś interesującą cię skocznie oraz taką którą jesteś w stanie wykonać(Nie rób identycznie bo itak nie wyjdzie). Potem wejdź do SketchUp-a i powymierzaj rozmiary skoczni co Ci dobre punkty K i HS wyjdą. Dalej najlepiej wytnij prostopadłościany i za pomocą narzędzia zaokrąglania(po części bo całe to ci nie wyjdzie) zrób wybicie. Z dołem to samo tylko że najlepiej jest rysować ołówkiem co dobre kształty wyjdą(mi niestety się to nie udało no ale to jest moja pierwsza skocznia w SketchUp-ie). A dalej to już wolna ręka. Barierki tekstury itd.

@Up
O kim mówisz?
dla mnie to za trudne może nagrasz film frapsem jak robisz skocznie i wrzucisz na jakiegoś hostinga i ja zobacze i może mi sie uda zrobic
JOzEk

Post by JOzEk »

JO ZEF Z GÓR TO BEDE PISOL PO GOROLSKU PRAWIE...

TO TAK: PIYKNIE DZIŚ FURGOŁ MAŁYSZ NIY?? No ale stoch to kawoł huja reste dziada ;/ i co poradzić takie zycie...
Locked