bulwa11 wrote:to są po prostu zwykłe wymówki. Jak teraz nie kupicie gry to później też nie.
No ja nie zwykłem kupować kota w worku raczej.
Mimo, że w Lahti i Lillehammer skacze się wspaniale to jednak nie wiadomo czy tak samo będzie na małej skoczni i mamucie. A być może fizyka się pogorszy - nie wiadomo.
Ktoś zapłaci a okaże się że jednak mu się nie spodoba skakanie na mamucie - co wtedy?
Rozumiem, że ilość zawodników, których możemy wybrać do grania jest ograniczona w wersji bez klucza - uniemożliwia to np. przeprowadzenie zawodów z 60-cioma skoczkami. Jednocześnie jednak nie odbiera to możliwości skoczenia na skoczni w World Cup.
Mistrz ja z tobą się zgadzam w 100%. Beta jest do testowania i wszystko może się zdarzyć. Full może być gorszy i co i ktoś mi oda pieniądze z klucz. Testowanie być darmowe. I nie żebym popierał hakerów. Jak będzie full i spodoba mi się wszystko wtedy kupie
Mam pytanie do tych, którzy kupowali przez PayPal, a dokładniej chodzi mi o to czy ile w sumie zaplaciliście przeliczając na zł i czy bank pobrał jakąś prowizję?
Co można mieć za złotówkę:
- 2,5 jaja
- 1/6 kg cukru
- 5 kajzerek
- 1/149 nowej gry
- Satysfakcję, z mienia złotówki z roku (Tu wpisz numer roku złotówki)
jest i odpowiedz. Macie 30 dni w których możecie dostać pełną kwotę z powrotem jeżeli gra Wam nie pasuje. Można też poczekać z kupnem do pełnej wersji. A w nagrodę dla tych co kupili wcześniej jest możliwość skakania na mamucie.
Czyli kupujecie, testujecie mamuta, jak się okażę że jest źle to macie miesiąc na rezygnacje. A jeśli wszystko pasi to problem kupna z głowy.
Dobra, spoko. Wielkie dzięki.
A tak wogóle, skąd wiecie, że w becie2 będą następne dwie skocznie? Pan Jussi coś mówił, przoczyłem to , czy są to tylko spekulacje?
W następnym poście opublikuję skocznie, ktore chciało by się zobaczyć w DSJ 4 1.0.0.
A teraz coś zupełnie z innej beczki.
Moim zdaniem będzie o wiele mniej wersjii DSJ 4, ponieważ DSJ4 zawiera to, co było w ostatecznej wersjii DSJ3. Moim zdaniem będą dodawane nowe opcje i przede wszystkim nowe skocznie.