Section for Poles / Dzial dla Polaków !
-
Czyli tak:
- wysyłamy pieniędze w kopercie wraz z wydrukowanymi danymi i druczkiem przelewu (po polsku czy po angielsku?)
- rano budzimy się, włączamy peceta(lub laptopa) wchodzimy na skrzynkę mailową i mamy swój własny klucz
Czy tak, czy czegoś nie wymieniłem?
- wysyłamy pieniędze w kopercie wraz z wydrukowanymi danymi i druczkiem przelewu (po polsku czy po angielsku?)
- rano budzimy się, włączamy peceta(lub laptopa) wchodzimy na skrzynkę mailową i mamy swój własny klucz
Last edited by J.MIRO on 17 Mar 2011, 20:34, edited 1 time in total.
Jeśli wysyłąsz gotówkę (nie przelew) to robisz tak:J.MIRO wrote:Czyli tak:
Formularz wypełniony po angielsku wysyłamy pocztą (razem z 60zł w kopercie) na podany adres.
Za kilka dni powinno dojść a jak dojdzie, to już w zależności jak zaznaczyłeś przychodzi ci klucz na e-mail lub normalną pocztą. I tyle.
Jeśli chcesz wysłać pieniądze przelewem to robisz tak:
Formularz wypełniony po angielsku razem z dowodem przelewu wysyłamy pocztą na podany adres.Za kilka dni powinno dojść a jak dojdzie, to już w zależności jak zaznaczyłeś przychodzi ci klucz na e-mail lub normalną pocztą. I tyle.
Jak można testować nową betę na starych skoczniach? Przecież nowa beta będzie przede wszystkim po to by zobaczyć jak się będzie skakało na mamucie i każdy powinien mieć taką możliwość (a im więcej osób potestuje i wyda swoję opinię tym przecież lepiej dla Jussiego). To jest tak samo jak z kupnem samochodu. Przecież nie płacisz za jazdę testową bo może się okazać że wcale tego samochodu akurat nie kupisz, a jeśli ci odpowiada to kupujesz sobie to auto i koniec.bulwa11 wrote:mam nadzieję że klucz Zlatko będzie zablokowany. Chcecie za darmo ? to testować nową bete na starych skoczniach. Rozumiem jak ludzie piracą gry od wielomilionowych korporacji robiących tandetę i sprzedających ją za ciężkie pieniądze. Ale tu mamy kolesia który wkłada w tą grę (symulator) większość czasu i widać że ma serce do tworzenia. Nie wypuszcza jakiejś tandetnej fizyki tylko robi ją tak zbliżoną do realu jak się tylko da. W tym momencie gra na piracie w DSJ to według mnie szczyt chamstwa, straszny snobizm i w ogóle wstyd totalny i tacy ludzie to debile i matoły.
Jeszcze macie czelność płakać i narzekać że powinno być za darmo. Ciekawe czy wy byście dali takie coś za darmo ?!? myślę że nie. Więc ogarnijcie się ludzie i jak chcecie DSJ z nowymi skoczniami to wysyłać 60 pln do Jussiego. Dla tych co nie wiedzą dodam że jest to jedyna kwota jaką zapłacicie i daje ona Wam dostęp do wszystkich bet, i przede wszystkim do wersji full, więc nie narzekać.
Tutaj mamy wersję testową gry, co innego gdyby to była ostatnia beta przed full wersją to wtedy nie ma problemu ale wersje beta będą jeszcze co najmniej ze dwie i ja wolałbym np. najpierw poskakać na wszystkim (na zwykłych skoczniach, dużych, małych, mamutach) a dopiero potem płacić, bo to nie jest produkt finalny. Idąc dalej, gdyby powiedzmy były dostępne bez klucza 4 skocznie, po jednej każdego typu i wiadomo byłoby, że już nic nie zostanie zmienione z fizyką, pogodą itd. tylko w wersji kolejnej (czyli już full) będą dodane nowe skocznie to wtedy płacę i skaczę. A tak to nie wiadomo bo jeszcze wszystko Jussi może pozmieniać.
To tak jakby w obecnej becie trzeba byłoby płacić, żeby skakać w Lahti i Lillehammer. Połowa ludzi by tego nie kupiła.
No i ile tych skoczni w becie będzie? 4? Z każdego typu po jednym też mi faktycznie powód dla którego ludzie mieliby w nią grać by nie płacić. Przecież nie będzie tam wszystkich skoczni.premier wrote:wtedy beda grac na becie w ktorej skocznie są :]Mistrz wrote: Dopiero jak wyjdzie wersja full to skocznie powinny być zablokowane dla tych co nie mają klucza...
ale zgadzam sie ztym ze powinny byc dostepne w becie, co jak kupie teraz a mi sie beta 2 nie bedzie podobac, przeciez nie wroci do rozwiązan ktore byly stosowane w 1
Krótko mówiąc dopóki w tej grze nie będzie wszystko grało (bo np. nie wiadomo jak się będzie latało na mamutach itp.) to gra nie powinna być płatna. Takie jest moje zdanie, no ale oczywiście to od Jussiego zależy.
Last edited by Mistrz on 17 Mar 2011, 21:20, edited 3 times in total.