Co Wy na to żeby zmienić twarz skoczkowi na jakąś bardziej realistyczną, nawet taką jaką mają kibice. To tylko taki mały pomysł żeby była trochę ciekawsza grafika.
Mam pomysł co do jednej rzeczy a mianowicie. Gdy podczas ladowania z powiedzmy 3m nad ziemia zawodnik w dsj4 laduje z telemarkiem nie jest to zbyt realistyczne. Moj pomysl polega na tym iz np kiedy zawodnik bedzie chcial wyladawac z tych 3m telemarkiem konczy sie to uadkiem (Czyli z takich wysokosci tyko na 2 narty). Chodzi mi o to aby gra byla bardziej realistyczna przyposcmy skoczek gdy ratuje sie podczas skoku to nie laduje telemarkiem
Wiadomo, że nikt nie chce się bawić w jasnowidza a propos beta 2. Myślę, że teraz będzie kończona beta 2. A jak ktoś wpadnie na jakiś super pomysł, to pewnie zostanie zrealizowany albo w becie 3, albo w wersji 1.0.0.
Co do dokładniej daty wyjscia 2 , na tyle, co znam Jussiego, wątpię żeby podał dokładną datę premiery. Na temat pierwszej bety dsj 4 dał nam info jakieś rok temu, no i trochę czekaliśmy, ale tym razem powinno być szybciej