[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

General discussion about DSJ4.
Mateo1991

Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!

Post by Mateo1991 »

Haha, trepasz2411, nawet tak nie pisz bo może weźmie to Jussi pod uwage :D
mlody5

Post by mlody5 »

O! Zarąbiście by się grało - w TV skaczą na serio zawodnicy na TCS, a my w ciepłych domach tniemy w świeżo wydane DSJ4 1.0 :p
Ale to wydaje się niemożliwe... chociaż kto wie ;)
greex1

Post by greex1 »

Aż tak późno? :D
DSJ4 Beta 2 - WR Total Lenght, WR Bad Mitterndorf HS200 and Zakopane HS94
Online World Cup 2011/2012 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2012/2013 - Ski Flying A winner
Online 4HT 2013/2014 - World Cup A - 3rd position
MaRcIn777

Post by MaRcIn777 »

trepasz2411 wrote:Oby nie wpadł na pomysł wypuszczenia gry na 60 edycję TCS :P
to możliwe bo TCS zaczyna sie 30.12.2011 czyli w grudniu ;)
MaRcIn777

Post by MaRcIn777 »

mlody5 wrote:O! Zarąbiście by się grało - w TV skaczą na serio zawodnicy na TCS, a my w ciepłych domach tniemy w świeżo wydane DSJ4 1.0 :p
Ale to wydaje się niemożliwe... chociaż kto wie ;)
ja tam wole oglądać skoki i tylko na tym sie skupić pograć w DSJ moge po zakonczeniu konkursu ;)
Rajmek1233

Post by Rajmek1233 »

Jeżeli każdy piszę to ja też powiem jakie skocznie chciałbym zobaczyć w DSJ4

Kuopio HS127
Willingen HS145
Szczyrk HS106
Falun HS124
Einsiedeln HS117
Iron Mountain HS133
Są to moje ulubione skocznie i myślę ,że chociaż część z nich będzie :)
Zdravko

Post by Zdravko »

Moim zdaniem:
-Willingen
-Planica
-Zakopane
-Kuusamo
-Engelberg
i skocznie z TCS
maku233

Post by maku233 »

Jeżeli mają być wolne kamery - jeżeli każdy będzie mógł sobie dopasować "swoją" kamerę do oczekiwanego przez siebie widoku - mógłby Jussi wprowadzić "defaultowe" kamery dla każdej ze skoczni, te, które znamy z TV ;) - jeżeli tego nie da się zrobić, to chociaż dać możliwość "zapisu" kamery dla każdej ze skoczni wedle potrzeb użytkowników - co myślicie o tym pomyśle? Wiadomo, że inaczej wygląda kamera TV w Kuusamo, inaczej w Lillehammer etc.

Poza tym - miodnie wyglądałyby profile zawodników ze zdjęciami, które każdy z nas mógłby sobie wstawić, do tego ekran statystyk zawodników - najdłuższy skok na danej skoczni, zajmowane miejsca w "sezonach" etc. (albo chociaż możliwość "podglądu" takich statystyk po zakończonym sezonie), rozumiecie, co chcę powiedzieć? Jeżeli ktoś, biegle posługujący się językiem angielskim, mógłby pomysły te przedstawić Jussiemu, będę wdzięczny ;).
J.MIRO

Post by J.MIRO »

maku233 wrote:Jeżeli mają być wolne kamery - jeżeli każdy będzie mógł sobie dopasować "swoją" kamerę do oczekiwanego przez siebie widoku - mógłby Jussi wprowadzić "defaultowe" kamery dla każdej ze skoczni, te, które znamy z TV ;) - jeżeli tego nie da się zrobić, to chociaż dać możliwość "zapisu" kamery dla każdej ze skoczni wedle potrzeb użytkowników - co myślicie o tym pomyśle? Wiadomo, że inaczej wygląda kamera TV w Kuusamo, inaczej w Lillehammer etc.

Poza tym - miodnie wyglądałyby profile zawodników ze zdjęciami, które każdy z nas mógłby sobie wstawić, do tego ekran statystyk zawodników - najdłuższy skok na danej skoczni, zajmowane miejsca w "sezonach" etc. (albo chociaż możliwość "podglądu" takich statystyk po zakończonym sezonie), rozumiecie, co chcę powiedzieć? Jeżeli ktoś, biegle posługujący się językiem angielskim, mógłby pomysły te przedstawić Jussiemu, będę wdzięczny ;).
Mnie tam bylby potrzebny personal best skoczka. Ciekawy pomysl.
maku233

Post by maku233 »

Areen wrote:maku233, o ile dobrze zintepretowałem post Jussi'ego, to kamerę można będzie zapisać pod dany klawisz :)
Ale czy pod daną skocznie? Hm, klawisz to wcale niezłe rozwiązanie, ale pod daną skocznie byłoby jeszcze lepiej, nie musieć klikać przy zmienianiu skoczni, tylko od razu oczekiwana kamera ;).
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Mam pewnien pomysł, nie stworzenia czegoś ale pomysl usunięcia czegoś. Tym czymś, są.... koszulki, w trybie practice, nie wystarczy, że skoczek będzie w samym kombinezonie w trakcie treningu? Przecież prawdziwi skoczkowie nie zakładają plastronów na trening, a koszulki z V lub V1 itd... są dla przedskoczków. Napiszcie co o tym sądzicie i czy warto to dać do ideas and sugestuions.
Rajmek1233

Post by Rajmek1233 »

@up

niezły pomysł!fajnie by wyglądali skoczkowie bez plastronów
mask

Post by mask »

Mateo1991 wrote:Mam pewnien pomysł, nie stworzenia czegoś ale pomysl usunięcia czegoś. Tym czymś, są.... koszulki, w trybie practice, nie wystarczy, że skoczek będzie w samym kombinezonie w trakcie treningu? Przecież prawdziwi skoczkowie nie zakładają plastronów na trening, a koszulki z V lub V1 itd... są dla przedskoczków. Napiszcie co o tym sądzicie i czy warto to dać do ideas and sugestuions.
pomysł genialny, zaproponuj w Ideas&Suggestions ;)
Mateo1991

Post by Mateo1991 »

Aha, Dobrze miło, że wam się podoba, zobaczymy czy Jussiemu przypadnie do gustu.
Kormona

Post by Kormona »

też jestem za :D
Locked