[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Haha, trepasz2411, nawet tak nie pisz bo może weźmie to Jussi pod uwage 

O! Zarąbiście by się grało - w TV skaczą na serio zawodnicy na TCS, a my w ciepłych domach tniemy w świeżo wydane DSJ4 1.0 :p
Ale to wydaje się niemożliwe... chociaż kto wie

Aż tak późno? 

DSJ4 Beta 2 - WR Total Lenght, WR Bad Mitterndorf HS200 and Zakopane HS94
Online World Cup 2011/2012 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2012/2013 - Ski Flying A winner
Online 4HT 2013/2014 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2011/2012 - World Cup A - 3rd position
Online World Cup 2012/2013 - Ski Flying A winner
Online 4HT 2013/2014 - World Cup A - 3rd position
to możliwe bo TCS zaczyna sie 30.12.2011 czyli w grudniutrepasz2411 wrote:Oby nie wpadł na pomysł wypuszczenia gry na 60 edycję TCS

ja tam wole oglądać skoki i tylko na tym sie skupić pograć w DSJ moge po zakonczeniu konkursumlody5 wrote:O! Zarąbiście by się grało - w TV skaczą na serio zawodnicy na TCS, a my w ciepłych domach tniemy w świeżo wydane DSJ4 1.0 :p

-
Jeżeli każdy piszę to ja też powiem jakie skocznie chciałbym zobaczyć w DSJ4
Kuopio HS127
Willingen HS145
Szczyrk HS106
Falun HS124
Einsiedeln HS117
Iron Mountain HS133
Są to moje ulubione skocznie i myślę ,że chociaż część z nich będzie
Kuopio HS127
Willingen HS145
Szczyrk HS106
Falun HS124
Einsiedeln HS117
Iron Mountain HS133
Są to moje ulubione skocznie i myślę ,że chociaż część z nich będzie

Moim zdaniem:
-Willingen
-Planica
-Zakopane
-Kuusamo
-Engelberg
i skocznie z TCS
-Willingen
-Planica
-Zakopane
-Kuusamo
-Engelberg
i skocznie z TCS
Jeżeli mają być wolne kamery - jeżeli każdy będzie mógł sobie dopasować "swoją" kamerę do oczekiwanego przez siebie widoku - mógłby Jussi wprowadzić "defaultowe" kamery dla każdej ze skoczni, te, które znamy z TV
- jeżeli tego nie da się zrobić, to chociaż dać możliwość "zapisu" kamery dla każdej ze skoczni wedle potrzeb użytkowników - co myślicie o tym pomyśle? Wiadomo, że inaczej wygląda kamera TV w Kuusamo, inaczej w Lillehammer etc.
Poza tym - miodnie wyglądałyby profile zawodników ze zdjęciami, które każdy z nas mógłby sobie wstawić, do tego ekran statystyk zawodników - najdłuższy skok na danej skoczni, zajmowane miejsca w "sezonach" etc. (albo chociaż możliwość "podglądu" takich statystyk po zakończonym sezonie), rozumiecie, co chcę powiedzieć? Jeżeli ktoś, biegle posługujący się językiem angielskim, mógłby pomysły te przedstawić Jussiemu, będę wdzięczny
.

Poza tym - miodnie wyglądałyby profile zawodników ze zdjęciami, które każdy z nas mógłby sobie wstawić, do tego ekran statystyk zawodników - najdłuższy skok na danej skoczni, zajmowane miejsca w "sezonach" etc. (albo chociaż możliwość "podglądu" takich statystyk po zakończonym sezonie), rozumiecie, co chcę powiedzieć? Jeżeli ktoś, biegle posługujący się językiem angielskim, mógłby pomysły te przedstawić Jussiemu, będę wdzięczny

Mnie tam bylby potrzebny personal best skoczka. Ciekawy pomysl.maku233 wrote:Jeżeli mają być wolne kamery - jeżeli każdy będzie mógł sobie dopasować "swoją" kamerę do oczekiwanego przez siebie widoku - mógłby Jussi wprowadzić "defaultowe" kamery dla każdej ze skoczni, te, które znamy z TV- jeżeli tego nie da się zrobić, to chociaż dać możliwość "zapisu" kamery dla każdej ze skoczni wedle potrzeb użytkowników - co myślicie o tym pomyśle? Wiadomo, że inaczej wygląda kamera TV w Kuusamo, inaczej w Lillehammer etc.
Poza tym - miodnie wyglądałyby profile zawodników ze zdjęciami, które każdy z nas mógłby sobie wstawić, do tego ekran statystyk zawodników - najdłuższy skok na danej skoczni, zajmowane miejsca w "sezonach" etc. (albo chociaż możliwość "podglądu" takich statystyk po zakończonym sezonie), rozumiecie, co chcę powiedzieć? Jeżeli ktoś, biegle posługujący się językiem angielskim, mógłby pomysły te przedstawić Jussiemu, będę wdzięczny.
Ale czy pod daną skocznie? Hm, klawisz to wcale niezłe rozwiązanie, ale pod daną skocznie byłoby jeszcze lepiej, nie musieć klikać przy zmienianiu skoczni, tylko od razu oczekiwana kameraAreen wrote:maku233, o ile dobrze zintepretowałem post Jussi'ego, to kamerę można będzie zapisać pod dany klawisz

Mam pewnien pomysł, nie stworzenia czegoś ale pomysl usunięcia czegoś. Tym czymś, są.... koszulki, w trybie practice, nie wystarczy, że skoczek będzie w samym kombinezonie w trakcie treningu? Przecież prawdziwi skoczkowie nie zakładają plastronów na trening, a koszulki z V lub V1 itd... są dla przedskoczków. Napiszcie co o tym sądzicie i czy warto to dać do ideas and sugestuions.
-
@up
niezły pomysł!fajnie by wyglądali skoczkowie bez plastronów
niezły pomysł!fajnie by wyglądali skoczkowie bez plastronów
pomysł genialny, zaproponuj w Ideas&SuggestionsMateo1991 wrote:Mam pewnien pomysł, nie stworzenia czegoś ale pomysl usunięcia czegoś. Tym czymś, są.... koszulki, w trybie practice, nie wystarczy, że skoczek będzie w samym kombinezonie w trakcie treningu? Przecież prawdziwi skoczkowie nie zakładają plastronów na trening, a koszulki z V lub V1 itd... są dla przedskoczków. Napiszcie co o tym sądzicie i czy warto to dać do ideas and sugestuions.

Aha, Dobrze miło, że wam się podoba, zobaczymy czy Jussiemu przypadnie do gustu.
też jestem za