mlody5 wrote:Bartek5035 ile Ty masz lat? Czy Ty masz żonę, żeby mieć szwagra? haha jak już ktoś wcześniej pisał (sory, nie pamiętam nazwy ) nie kompromituj się!
moze miec siastre, ktora ma meza, i wlasnie jej maz tak zwany szwagier(dla niego), kupil mu klucz,
i raczej tak jest, bo naziwka maja inne, a jak wiemy przewaznie naziwsko przechodzi z meza na zone,
ok, dobra, nie chce mi się już pisać... przyjde ok. 20.00. miłego oczekiwania!
Jak ja ci mogłem ukraść keya...
weź się opanuj człowieku...
miałem kase to sobie 4 miesiące temu kupiłem, a że nie miałem konta to mi kupił szwagier (Dariusz Górski), a teraz sobie zmieniłem nazwę z Dariusz Górski na moje imię i nazwisko...
ogarnij... ja wiem że się nie możesz doczekać Bety 2...
A jeśli chodzi o rating, to się zzerował razem ze zmianą nazwy gracza...
Szwagier ? AHahahaha wez dzieciaku sie nie kompromituj i wpisz w google kto to jest szwagier
...no szwagier... mąż siostry...
coś nie zrozumiałeś "dzieciaku"??
Winner WOT'S competitions: 35
Podium general classification of WOT: 10 Winner general classification of WOT: 5
Ale macie problemy, mam 16 lat i mam dwóch szwagrów i co, on nie może mieć szwagra? Skończcie temat, ma konto od szwagra i co was to obchodzi czy brata żony czy męża siostry!!!
Bartek5035 wrote:
Jak ja ci mogłem ukraść keya...
weź się opanuj człowieku...
miałem kase to sobie 4 miesiące temu kupiłem, a że nie miałem konta to mi kupił szwagier (Dariusz Górski), a teraz sobie zmieniłem nazwę z Dariusz Górski na moje imię i nazwisko...
ogarnij... ja wiem że się nie możesz doczekać Bety 2...
A jeśli chodzi o rating, to się zzerował razem ze zmianą nazwy gracza...
Szwagier ? AHahahaha wez dzieciaku sie nie kompromituj i wpisz w google kto to jest szwagier
SZWAGREM MOŻE BYĆ TY IDIOTO TEŻ MAŻ SIOSTRY
LEPIEJ TY POCZYTAJ
Zgadzam się 100 %!
Szwagier to mąż siostry!
Co za kretyni próbują poprawiać a sami nie wiedzą!