A z mojej strony tyle, że Adam Małysz to nie 100 procent skoków narciarskich i mimo jego nieobecności na skoczniach wciąż będę je oglądał, tak jak oglądam je od 1996, czyli zanim eksplodowała jego najwyższa forma.
Ale mimo wszystko szkoda bo drugi taki skoczek prędko się nie trafi a jeśli już to na pewno nie w Polsce. Tego że Adaś jest wielki nie trzeba udowadniać, 4 krysztalowe kule 10 medali na mistrzostwach i olimpiadach, wszystko to mówi samo za siebie. Ze skoczków skaczących w tym sezonie Jedynie Janne Achonen może się poszczycić podobnymi osiągnięciami...Pewnie powiecie a gdzie Amman a gdzie Morgenstern...A ja powiem że daleko w tyle, ciekawe jak długo potrwa hegemonia Morgensterna? Peterka też niby był nie do pobicia przez 2 sezony tak samo jak Schmitt, Goldberger i paru innych...Żaden z nich po tych sukcesach i nagłym spadku formy już się nie podniósł. Szkoda mi tylko tego że Adam nie zdążył przeskoczyć Nykanena w zwycięstwach pucharowych. Teraz pewnie zrobi to Schlirenzauer,o ile nie stanie się z nim to co z Peterką...
maibatsu wrote:No coz, czyli od nastepnego sezonu polskie skoki wracaja do stanu sprzed 10 lat..., no moze niezupelnie, jedyna nadzieja w Stochu poki co.
PS. Dziala Wam online w DSJ4 ? Mi od dobrej godziny przy probie logowania wyskakuje blad, ze niby jestem juz zalogowany, wtf ?
Zgadzam się, a co do DSJ 4, to chyba ci ktoś hacknął klucz
maibatsu wrote:No coz, czyli od nastepnego sezonu polskie skoki wracaja do stanu sprzed 10 lat..., no moze niezupelnie, jedyna nadzieja w Stochu poki co.
PS. Dziala Wam online w DSJ4 ? Mi od dobrej godziny przy probie logowania wyskakuje blad, ze niby jestem juz zalogowany, wtf ?
A grasz na lamocie czy na swoim? bo jeśli na lamocie, to tylko ,,kto pierwszy ten lepszy". a jak masz sw klucz, to spox
tomyhy wrote:spróbuj alt+escape, u mnie działa za każdym razem i nie mam problemów z przywróceniem gry
Też nie działa, efekt taki sam jak w przypadku alt+tab
Po prostu niby się minimalizuje, mam przez chwilę czarny ekran i teraz z powrotem pojawia mi się np. główne menu gry ale kursor nie jest w grze tylko w tle i jak trafię na pasku windowsowym w grę to odzyskam kursor w grze (gra tak jakby się maksymalizowała. Tak to jest.
Zrób tak: włącz grę, a gdy wczyta się menu wciśnij ctrl+alt+del i wybierz menedżer zadań. Gra powinna się zminimalizować. Następny krok wymaga nieco zwinności. Klikasz na ikonkę gry na pasku zadań i w momencie alt+tab. Jeśli pójdzie dobrze, przez ułamek sekundy zobaczysz czarny ekran a potem pulpit/okno. Od tego momentu grę będzie można swobodnie minimalizować za pomocą alt+tab. Po ponownym uruchomieniu gry trzeba jednak będzie powtórzyć tę procedurę.
Działa?
Dzięki coś tam podziałało. Włączyłem grę potem kombinacja alt + ctrl + del i się zminimalizowało a potem już tylko alt + tab i ok minimalizuje się dobrze.
Tak nawiasem mówiąc, wersja beta powinna być za darmo, a płacić powinno się za wersję full.
Jeżeli zapłacisz dostajesz możliwość grania z większą ilością graczy, online i puchar drużynowy. Potem jak wychodzi full to masz już do niej klucz
Jest to niejako bonus bo jako że jest to beta to tu chodzi przedewszysktim o wyłapywanie błędów a nie o graniu więc równie dobrze można to robić na wersji 'demo'.
Nowe informacje są takie iż Jussi napisał że wersje beta 2 chce wypuścić jeszcze w tym miesiącu Informacje są z tego działu http://www.mediamond.fi/forum/viewtopic.php?t=2146 Zatem jeszcze trochę przyjaciele !:D
My personal record:
Lahti - 136.04m
Lillehamer 147.50m