Section for Poles / Dzial dla Polaków !

General discussion about DSJ4.
Locked
patyk339

Post by patyk339 »

No szkoda ale mamy naszego Kamila Stocha :D :wink:
Adam Byłeś I Będziesz wielki
kitrak

Post by kitrak »

A z mojej strony tyle, że Adam Małysz to nie 100 procent skoków narciarskich i mimo jego nieobecności na skoczniach wciąż będę je oglądał, tak jak oglądam je od 1996, czyli zanim eksplodowała jego najwyższa forma.
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

ja też pewnie będe oglądał... ale to już nie będzie to samo :/
plkmetal1990

Post by plkmetal1990 »

Ale mimo wszystko szkoda bo drugi taki skoczek prędko się nie trafi a jeśli już to na pewno nie w Polsce. Tego że Adaś jest wielki nie trzeba udowadniać, 4 krysztalowe kule 10 medali na mistrzostwach i olimpiadach, wszystko to mówi samo za siebie. Ze skoczków skaczących w tym sezonie Jedynie Janne Achonen może się poszczycić podobnymi osiągnięciami...Pewnie powiecie a gdzie Amman a gdzie Morgenstern...A ja powiem że daleko w tyle, ciekawe jak długo potrwa hegemonia Morgensterna? Peterka też niby był nie do pobicia przez 2 sezony tak samo jak Schmitt, Goldberger i paru innych...Żaden z nich po tych sukcesach i nagłym spadku formy już się nie podniósł. Szkoda mi tylko tego że Adam nie zdążył przeskoczyć Nykanena w zwycięstwach pucharowych. Teraz pewnie zrobi to Schlirenzauer,o ile nie stanie się z nim to co z Peterką...
maibatsu

Post by maibatsu »

No coz, czyli od nastepnego sezonu polskie skoki wracaja do stanu sprzed 10 lat..., no moze niezupelnie, jedyna nadzieja w Stochu poki co.

PS. Dziala Wam online w DSJ4 ? Mi od dobrej godziny przy probie logowania wyskakuje blad, ze niby jestem juz zalogowany, wtf ?
Recha

Post by Recha »

Adam byłeś-jesteś i będziesz wielki mimo to że za wysoki to ty nie byłeś mistrzu :)
My personal record:
Lahti - 136.04m
Lillehamer 147.50m
Koniasty

Post by Koniasty »

Adam!
Dziękujemy!
Koniasty

Post by Koniasty »

maibatsu wrote:No coz, czyli od nastepnego sezonu polskie skoki wracaja do stanu sprzed 10 lat..., no moze niezupelnie, jedyna nadzieja w Stochu poki co.

PS. Dziala Wam online w DSJ4 ? Mi od dobrej godziny przy probie logowania wyskakuje blad, ze niby jestem juz zalogowany, wtf ?

Zgadzam się, a co do DSJ 4, to chyba ci ktoś hacknął klucz
mlody5

Post by mlody5 »

maibatsu wrote:No coz, czyli od nastepnego sezonu polskie skoki wracaja do stanu sprzed 10 lat..., no moze niezupelnie, jedyna nadzieja w Stochu poki co.

A grasz na lamocie czy na swoim? bo jeśli na lamocie, to tylko ,,kto pierwszy ten lepszy". a jak masz sw klucz, to spox
Mistrz

Post by Mistrz »

Risen wrote:
Mistrz wrote:
tomyhy wrote:spróbuj alt+escape, u mnie działa za każdym razem i nie mam problemów z przywróceniem gry
Też nie działa, efekt taki sam jak w przypadku alt+tab
Po prostu niby się minimalizuje, mam przez chwilę czarny ekran i teraz z powrotem pojawia mi się np. główne menu gry ale kursor nie jest w grze tylko w tle i jak trafię na pasku windowsowym w grę to odzyskam kursor w grze (gra tak jakby się maksymalizowała. Tak to jest.
Zrób tak: włącz grę, a gdy wczyta się menu wciśnij ctrl+alt+del i wybierz menedżer zadań. Gra powinna się zminimalizować. Następny krok wymaga nieco zwinności. Klikasz na ikonkę gry na pasku zadań i w momencie alt+tab. Jeśli pójdzie dobrze, przez ułamek sekundy zobaczysz czarny ekran a potem pulpit/okno. Od tego momentu grę będzie można swobodnie minimalizować za pomocą alt+tab. Po ponownym uruchomieniu gry trzeba jednak będzie powtórzyć tę procedurę.

Działa?
Dzięki coś tam podziałało. Włączyłem grę potem kombinacja alt + ctrl + del i się zminimalizowało a potem już tylko alt + tab i ok minimalizuje się dobrze.

Tak nawiasem mówiąc, wersja beta powinna być za darmo, a płacić powinno się za wersję full.
bulwa11
Moderator

Post by bulwa11 »

przecież nie musisz płacić za bete...

Jeżeli zapłacisz dostajesz możliwość grania z większą ilością graczy, online i puchar drużynowy. Potem jak wychodzi full to masz już do niej klucz

Jest to niejako bonus bo jako że jest to beta to tu chodzi przedewszysktim o wyłapywanie błędów a nie o graniu więc równie dobrze można to robić na wersji 'demo'.
Recha

Post by Recha »

Nowe informacje są takie iż Jussi napisał że wersje beta 2 chce wypuścić jeszcze w tym miesiącu :lol: Informacje są z tego działu http://www.mediamond.fi/forum/viewtopic.php?t=2146 Zatem jeszcze trochę przyjaciele !:D
My personal record:
Lahti - 136.04m
Lillehamer 147.50m
filip661

Post by filip661 »

http://www.mediamond.fi/forum/viewtopic.php?t=2130

te skocznie nie działają działają tylko Lahti i Lillehammer

reszta to niby jakiś uszkodzony plik czy coś
magnevox

Post by magnevox »

pewnie Jussi się zabezpieczył.

Ile czeka się na wysłanie klucza do gry online?
mask

Post by mask »

filip661 wrote:http://www.mediamond.fi/forum/viewtopic.php?t=2130

te skocznie nie działają działają tylko Lahti i Lillehammer

reszta to niby jakiś uszkodzony plik czy coś
te skocznie działać nie będą, ponieważ to jest nowy utworzony plik, który każdy sam może sobie utworzyć i nie będzie tylu skoczni, ile chcesz...
Locked