[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
Ciekawe tylko jakie skocznie wyjdą, oraz ile, nie wiem dlaczego ale w 100% wydaje mi się, że wyjdzie kolejny mamut, może Planica albo Vikersund.
Jeśli faktycznie będzie trzecia beta, to podejrzewam że na więcej niż 7-8 nowych skoczni nie ma co liczyc - nie zrozum mnie źle, to i tak jest sporo. Gdyby przy becie 3 było 10-12 skoczni... to byłoby bardzo dobrze
2 normalne, 5-7 dużych i 2-3 mamuty to do późnej jesieni by styknęło 

-
jeśli wyjdzie beta 3 to spodziewajcie się dwóch, maxymalnie czterech nowych skoczni
Mam nadzieję że wiecie, że vikersund w DSJ4 powinna mieć HS230, ponieważ latem będzie modernizowana 

-
ooo właśnie przypomniałeś mi, jesteś pewny, że będzie miałą HS 230? Bo chcą żeby tam latano ponad 250 metrów na MŚ, powiedzcie może Jussiemu, żeby o tym pamiętał? A co do Planicy, to są wstępne plany, że po tym sezonie, ona będzie burzona i budowana, że tam mają być ponoć skoki na odległość 300m, wszystko jest gotowe i tylko zaczynać, ale czy to wypali? I jeszcze budują nie wiem jak im idzie bo coś ucichło też jakąś 300 metrową w Austri prawda?
Czy ty naprawdę chcesz ZALEDWIE dwie normalne skocznie? Ja myślę, że Jussi będzie dodawał kompleksy skoczni, czyli dużą wraz z normalną, aby można było się pobawić w mikstrzostwa świata albo olimpiadę, np:nexen84 wrote:Jeśli faktycznie będzie trzecia beta, to podejrzewam że na więcej niż 7-8 nowych skoczni nie ma co liczyc - nie zrozum mnie źle, to i tak jest sporo. Gdyby przy becie 3 było 10-12 skoczni... to byłoby bardzo dobrze2 normalne, 5-7 dużych i 2-3 mamuty to do późnej jesieni by styknęło
Whistler K125 HS140 i K95 HS106
Calgary K114 HS122 i K89 HS95
Erzurum K125 HS140 i K95 HS106
-
Fajnie by było jakby zrobił Jussi normalne odległości, nie 246.62m tylko 246,5 i dobrze by było jakby się skoczek cieszył po dalekim skoku, to by było.
no ja się też zgłosiłem 

Tak jak w DSJ2
-
zapraszam na mój kanał YouTube 

-
A wiec wracając do DSJ rozmawiałem jakiś czas temu z jego twórca, o wprowadzeniu do gry kompleksu skoczni, ( wybierając np. skocznie 'Zakopane HS134' obok miałaby znajdować się mniejsza skocznia dla uzyskania lepszego efektu wizualnego. ) Co wy o tym myślicie?
Według mnie świetny pomysł, ponieważ bardziej urealniłby grę i skocznie ładnie by się prezentowały 

https://world-skimanager.pl - Ski Jumping Manager