Podobno to beta 2 miała wyjść już na początku lutego .A tak poza nawiasem czytałem że ten Zlatko to darmowe dla bety dla wszystkich....
Ta chciałbym to zobaczyć że na swoim jeździsz i że kupiłeś za te 12 $ .
gra na Lamocie to piractwo oczywiście. Należy kupić własny klucz. Zresztą nie ma problemu bo kupując teraz klucz kupuje sie nie tylko pełny dostęp do bety ale też do fulla który wyjdzie kiedyś
co do postów typu: "beta miała wyjść wtedy i wtedy". Mam dobrą radę, nie wierzcie NIKOMU oprócz autorowi gry (Jussi Koskela). NIKT opróćz niego tego nie wie i wypisując jakąś datę okłamuje wszystkich...
A sam Jussi się wypowiedział na temat nowych skoczni ? Bo mój English nie jest tak zaawansowany jak wasz i nie znalacłem tego .Mianowicie chodzi mi czy oprócz obecnych skoczni będzie jakaś większa fikcyjna ?
My personal record:
Lahti - 136.04m
Lillehamer 147.50m
Zlatko Lamot to osoba ciągle grająca w DSJ, jego kod został skradziony razem z hasłami, m. in. do PayPala. Granie na cudzym kluczu to po pierwsze piractwo, a po drugie zwyczajne frajerstwo (mówiąc delikatnie).
osobiście nie chciałbym, żeby była jakaś skocznia 'nierealna', wolę grać na skoczniach o 'normalnym' punkcie K, HS. Nie wiem, czy Jussi ma w planach jakąś extra skocznię do lotów 300-metrowych
a Apoloniusz Tajner złapał się za głowę ahh... Szkoda , że Adam kończy skakanie . chyba wielbicieli skoków , przynajmniej w Polsce, ubędzie o połowę ;/ Ja sam nie wiem czy jest sens oglądania skoków w przyszłym roku bez ADAŚA.
...
specjalnie się zarejestrowałeś, żeby to napisać? A jak już chcesz pisać to pisz poprawnie. Nie pisze się ADAŚA tylko jak już ADASIA. Tyle z mojej strony...