DerekPoland wrote:Male pieniadze? Za takie pieniadze mozna pojsc z dziewczyna do kina np. To jest duzo jak na zarobki np. od 2000 zl - 3000 zl (na 4 osobowa rodzine) z czego ja jestem dzieckiem a nie doroslym to jeszcze trudniej mi jest zarobic.
Zawsze takie gry byly za 40 zl, GTA SA nawet kosztuje 30 zl, a nawet GTA IV 89 zl.
Tak kolego, ale GTA w jeden dzień sprzeda się tyle sztuk, co DSJ4 ogółem. I przy premierze wątpię, żeby wersja PC (nawet podstawowa) GTA4 kosztowała 89zł
I tak ogólnie zauważcie jedną rzecz - DSJ4 jako PEŁNA GRA jeszcze nie miało premiery! A Jussi juz wam umozliwia kupno pełnej gry, bo klucz będzie wam działał w każdej kolejnej, a także i full wersji.
Matju wrote:Dostęp do forum powinny mieć tylko osoby, które zakupiły pełną wersję gry. Byłby wreszcie święty spokój. Nikt nie musiałby się stresować niedorozwiniętymi umysłowo.
No ale bez przesady. Nie każdy kto nie ma klucza jest niedorozwinięty umysłowo. Uogólniasz i tym samym obrażasz ludzi.
Wczoraj sprawdzalem i tez nie bylo. Jakby pracowal jeszcze nad gra nie myslalby o wpakowywaniu czegos takiego na swoja strone. Wiec cos jest na rzeczy. Pewnie cos sprawdzil, teraz siedzi i przygotowywuje zmiany w serwisie, ktore wrzuci oby dzisiaj.
pajkul wrote:Wczoraj sprawdzalem i tez nie bylo. Jakby pracowal jeszcze nad gra nie myslalby o wpakowywaniu czegos takiego na swoja strone. Wiec cos jest na rzeczy. Pewnie cos sprawdzil, teraz siedzi i przygotowywuje zmiany w serwisie, ktore wrzuci oby dzisiaj.
Prawdopodobnie wrzuca lub będzie wrzucać bardzo bardzo niedługo myśle że beta-2 będzie za ok 2 godz