Section for Poles / Dzial dla Polaków !
Artx wrote:Ludzie, ogarnijcie się. Nie dość, że Jussi robi tą grę za dosyć małe pieniądze to jeszcze zacznijcie go przezywać dlatego, że beta 2 wyjdzie za miesiąc, a nie jutro. Nic tylko narzekacie, że jeszcze nie ma. Jussi równie dobrze mógłby robić tą grę tylko dla siebie. Odwala tyle roboty, a wy jeszcze do niego macie jakieś pretensje. Żałosne.
Sorki kolego, płacę, więc wymagam A poza tym chyba nikt Jussiego nie przezywa.
KondiXD wrote:A polska wersja będzie??
KondiXD wrote:Jak nie to angielska
KondiXD wrote:Realizm niezły pomysł
ty huju zajebany sory za wyrażenia ale mnie poniosło! to dzięki takim jak ty Polacy wyglądają na tym foum jak ostatnie świrusy! masz usunąć swoje konto w try miga albo nie wiem co ci zrobie! won z tego forum kurwo! wypad na fora dla noobów! SORKI ZA WYRAŻENIA poniosło mnie przez tego nooba i spamera zajebanego...KondiXD wrote:DSJ 4 beta 2 ma wyjść wreszcie około piątku na 99%
człowieku KONDIXD ty nawet nie wiesz jak wkurwiają takie osoby jak ty, jak sie czyta ich wypowiedzi na forum. sam prowadziłem kiedyś takie forum i było mnóstwo spamerów więc usunąłem tamto forum. ale mówie ci, jakbyś codzienie czytał wypowiedzi takich ludzi jak ty, to naprawde byś zwariował.
-
Proponuje zalozyc forum dla niedorozwiniętych umysłowo, moze pozbylibysmy sie wreszcie tych idiotowmlody5 wrote:KondiXD wrote:A polska wersja będzie??KondiXD wrote:Jak nie to angielskaKondiXD wrote:Realizm niezły pomysłty huju zajebany sory za wyrażenia ale mnie poniosło! to dzięki takim jak ty Polacy wyglądają na tym foum jak ostatnie świrusy! masz usunąć swoje konto w try miga albo nie wiem co ci zrobie! won z tego forum kurwo! wypad na fora dla noobów! SORKI ZA WYRAŻENIA poniosło mnie przez tego nooba i spamera zajebanego...KondiXD wrote:DSJ 4 beta 2 ma wyjść wreszcie około piątku na 99%
człowieku KONDIXD ty nawet nie wiesz jak wkurwiają takie osoby jak ty, jak sie czyta ich wypowiedzi na forum. sam prowadziłem kiedyś takie forum i było mnóstwo spamerów więc usunąłem tamto forum. ale mówie ci, jakbyś codzienie czytał wypowiedzi takich ludzi jak ty, to naprawde byś zwariował.
Mam lepszy pomysl - forum powinno byc platne (przynajmniej dla Polakow), niewielka jednorazowa oplata skutecznie by ich odstraszyla, bo wola wydac kilka zlotowek na paczke chipsow, tym bardziej, ze szkoda im 60 zl na gre.Krzysztof Niechcial wrote: Proponuje zalozyc forum dla niedorozwiniętych umysłowo, moze pozbylibysmy sie wreszcie tych idiotow