Możliwość udoskonalania postaci czyli umiejętności im lepsze miejsca zdobywamy tym wiecej pkt mamy do rodzielenia tak jak w tym śmierdzącym RTL SJ,ale jak kariery nie będzie to i tak będzie gitara byle skoczni było wpip .
Przed chwilką skoczyłem nowy rekord na Lahti - 136.03 m
A na Lillehamer - 147.50m nie moge pobić tego ni cholery .
Tylko muszę zaznaczyć że nie gram w Practice tylko normalnie w Pucharze .[/b]
Nie rozumiem, po co miałby być jakiś durny system umiejętności. Jak dla mnie cała radość płynąca z DSJ opiera się na tym, że umiejętności skoczka ograniczone są wyłącznie umiejętnościami samego gracza.
kitrak wrote:Nie rozumiem, po co miałby być jakiś durny system umiejętności. Jak dla mnie cała radość płynąca z DSJ opiera się na tym, że umiejętności skoczka ograniczone są wyłącznie umiejętnościami samego gracza.
kitrak wrote:Nie rozumiem, po co miałby być jakiś durny system umiejętności. Jak dla mnie cała radość płynąca z DSJ opiera się na tym, że umiejętności skoczka ograniczone są wyłącznie umiejętnościami samego gracza.
tomyhy wrote:wg Ciebie, co powinno być w tej karierze, bo ja nie mam pojęcia...
Podwyższało by się umiejetnosci zawodnika przez trening, byłyby różne turnieje typu TCS czy TN. Byłby wiek, może podział na 3 rangi: Puchar FIS, PK i PŚ. Najważniejsze imprezy typu MŚ czy IO. Można by sprawdzić swoje osiągnięcia (ile wygranych Pucharów Świata, Mistrzów Świata itp.). Różny sprzęt do kupienia i kasa.
Boże jak ktoś chce te wszystkie punkty i sprzęty i kasiore to instalować RTL'a albo Skoki Narciarskie. Straciłbym wiele szacunku dla Jussiego jeżeli zrobił by taki tryb
A na dodatek nie może być czegoś takiego jak TCS czy IO bo to są imprezy licencjonowane które kosztują ciężkie pieniądze.
Podwyższało by się umiejetnosci zawodnika przez trening, byłyby różne turnieje typu TCS czy TN. Byłby wiek, może podział na 3 rangi: Puchar FIS, PK i PŚ. Najważniejsze imprezy typu MŚ czy IO. Można by sprawdzić swoje osiągnięcia (ile wygranych Pucharów Świata, Mistrzów Świata itp.). Różny sprzęt do kupienia i kasa.
dsj NIE JEST grą arcade, to jest SYMULATOR
Czy to tak trudno pojąć?
Wy to myślicie że tak łatwo to wszystko zrobić. jak chcecie, to zróbcie swoje skoki narciarskie z punktami umiejetności, MŚ, PK itd. ale założe się, że nawet na neta byście nie spojrzeli jak takową gre stworzyć.
dsj NIE JEST grą arcade, to jest SYMULATOR
Czy to tak trudno pojąć?
A teraz mi powiedz dlaczego tak bardzo nie chcesz trybu kariery w DSJ?
Skoro nie chcesz to byś jej nie włączał tylko od razu do Pucharu Świata przechodził czy co tam chcesz...
Skoczek12 wrote:A teraz mi powiedz dlaczego tak bardzo nie chcesz trybu kariery w DSJ?
Skoro nie chcesz to byś jej nie włączał tylko od razu do Pucharu Świata przechodził czy co tam chcesz...
Bo ja, jak chcę pograć sobie w tryb kariery, to odpalam Skoki Narciarskie 2002...
Po prostu, za dużo wymagają ci, którzy chcą ten tryb kariery.
Jussi przecież wie, co robi i jeśli ma w planach ten tryb, niech sobie robi, ale 'starzy wyjadacze' dsj myślę, że straciliby szacunek do tej gry (ja także).
dokładnie, dsj to symulator a nie gierka typu rtl. miejsce na punkty kase itd jest w produkcie niemieckim, w dsj ma być czysta symulacja i skok musi zależeć tylko od wiatru i gracza, a nie od tego że ma 56 punktów wybicia i 24 pkt lotu :/
kariera ? ok jakiś prosty tryb wybieramy skocznie, zawodników i jechane.. czyli ogólnie to co teraz jest nazwane Puchar Świata w dsj
To mi wystarcza w 100% i 'wyjadaczom' deluxów raczej też
szamtoch wrote:Wystarczy raz ctrl+alt+delete, potem juz alt+tab działa normalnie
No przecież wiem o tym ale gra maksymalizuje się z powrotem z tym, że nie mogę w nic kliknąć tylko na czuja kliknąć na pasek windowsa na dole, żeby grę tak jakby przywrócić do działania.