Damian Bak wrote:Przepraszam ale nie bede mogł jednak wystartowac poniewaz moje membership online konczy sie w lutym a nie wiem czy bede mogl przedluzyc
Damian to zagraj do tego czasu jak ci się kończy subskrypcja a po tym sam zdecydujesz czy wykupisz sobie odnowienie suba.Pozdrawiam.
DSJ3 stats:
Total Lengths (TOP-1000): World League: 34 - POL 7759.92m -(POL League:17)
Zagram do końca trwania turnieju (nie jestem pewien zależy ,czy rodzice w danym momencie mi pozwolą ,ale się postaram)
Peak: 1835 Total length offline: 3535.16 m Total length online: 3500.20 m Former online world record holder: Wisła.
Former offline world record holder in Oberstdorf! First jumper ever who broke and stood 230 meters barrier!
Zagram do końca trwania turnieju. W grze nazywam się Sławomir Osmólski i mam pytanie w jakich godzinach będzie odbywany ten turniej i czy bedzie on na liscie serwerów w dsj czy jest jakas inny sposób rozgrywki bo ja dopiero 4 dni siedze w tym ;]
RHCPeppers wrote:Zagram do końca trwania turnieju. W grze nazywam się Sławomir Osmólski i mam pytanie w jakich godzinach będzie odbywany ten turniej i czy bedzie on na liscie serwerów w dsj czy jest jakas inny sposób rozgrywki bo ja dopiero 4 dni siedze w tym ;]
Sławek wszystko opisane jest na stronie pierwszej tego postu.
DSJ3 stats:
Total Lengths (TOP-1000): World League: 34 - POL 7759.92m -(POL League:17)