A co myślicie o założeniu takiego luźnego tematu dla Polaków na okres próbny np. 3 dni. potem tydzień.
Jeżeli będzie tak jak przewiduje czarny scenariusz to pożegnamy się z takim tematem. Prawdopodobnie powstaną kłótnie, ale proponuję, aby każdy pilnował siebie, nie rozpoczynał konfliktów, a jeżeli taki powstanie to do wyjaśnienia na PM. To jest moja propozycja do ewentualnego regulaminu takiego tematu...
Boże jak ja bym se chciał Planicę w tej pełnej wersji.. Albo jakąkolwiek skocznie, na której będzie taki fajny wizualny efekt odlatywania jak w Bischo przed modernizacione
matmatrix121 wrote:Ja to bym miał brechte jakby napisał, że nic mu nie wyszło, zawalił wszystko kasę zwróci w przeciągu tygodnia, a wyda na następny dzień
Bez przesadyzmu.. Był 2 kwietnia i se jajec nie zrobił więc teraz tym bardziej nie będzie trzymal sie go czarny humor!
Halilovic wrote:i tak najlepszy efekt odlatywania od zeskoku jest w Vikersund;D jak Evensen prawie zahaczal o bule a nagle tak go wynioslo i jak polecial;p
Nie powiedzialbym.. Evensen to tak na kazdej skoczni potrafi odleciec jak jest w wysokiej formie.. Dla mnie osobiscie Vikersund jest piękne ale spodziewałem się wlasnie jakis niebezpiecznych wysokosci nad zeskokiem a tu klapa..
O Vikersund mialem wyobrazenia ze beda latali tak jak tutaj http://www.youtube.com/watch?v=m3mmwxTLm7g
No ale teraz juz takich skoczni nie beda robic.. Security is the priority :/
Last edited by lutek86 on 04 Dec 2011, 23:16, edited 1 time in total.
ja osobiscie wolalbym 4 duze 2 normalne i mamuta;D ale takiego kozak;p chociaz pewnie ani Planicy ani Vikersund nie zobaczymy w 1 fullu;/ i bedziemy musieli sie zadowolic zapomnianym mamutem w Harrachovie