[Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
-
Re: [Pol] For Poles/Dla Polaków - Discussion topic!
proszę moich postów nie usuwać!!!
osobiście uważam że naszego tematu nie można usunąć!!!
osobiście uważam że naszego tematu nie można usunąć!!!
A czy jest mozliwe zeby wprowadzic tu gdzies jakis CHAT ? Chociaz na skijumping.pl to nie rozwiazuje sprawy i postow pod tematami sa czasem setki - glownie klotnie
Nooo bartek nabiles postow to bylaby wielka krzywda usuwac polski dzial hehe
Nooo bartek nabiles postow to bylaby wielka krzywda usuwac polski dzial hehe
W takim razie dlaczego usuwa się posty, które opisują ogólną sytuację odnośnie wydania gry DSJ4 i braku zobrazowania postępów przez Jussiego? Przecież to jest na temat i, przynajmniej z mojej strony, było to w sposób kulturalny. Po prostu zwykła dyskusja, niektórzy chyba przegięli pałkę ale posty do kasacji poszły wszystkie jak leci.bulwa11 wrote:Panowie ja nie wiem co wy chcecie od Kajka. Wykonuje swoją robotę (czarną robotę jak na moda przystało) więc jasne jest że niektórym to nie pasi, no ale po to dostał status moderatora i według mnie radzi sobie bardzo dobrze. Nie chcę myśleś co by się tu działo gdyby nie było modów w ogóle...

DSJ4 Texture Pack by Mistrz: http://bitshare.com/files/jmpu48wr/DSJ4 ... z.rar.html http://hostuje.net/file.php?id=b7b51ff7 ... a45abe3978
Kajek to jak najbardziej dobry moderator, chociażby dlatego, że nie dał jeszcze bana dla tych żałosnych obrońców spamowania. Mam nadzieję, że ten temat zostanie zamknięty, bo większość tych dosłownie idiotów nie potrafi pisać po angielsku bez translatora i z czasem się pozamykają. Gorzej tylko, że nie narobią wstydu sobie, a całej naszej polskiej społeczności.
-
ja osobiście zgłaszam pomysł stworzenia tematu w którym można będzie mówić po polsku i będzie to temat na luzie, czyli będzie w nim można pogadać na każdy temat i nie tylko o skokach, i jeśli by coś takiego było to bym miał prośbę aby moderatorzy nie usuwali tam nawet najgorszego spamu
to nie jest takie proste byc modem jak dobrze Bulwa mowi. dla dobra ogolu moim zdaniem powinno byc cos na zasadzie obserwatora. taki zimny bezstronny gosc ktory ocenia cale forum lub dajmy na to konkretny temat. wiem ze to skomplikowane i pewnie trudne to stworzenia ale to by chyba pomoglo w tego typu kwestiach.
Bartek - jak mam tego postu nie usunąć jak nie dość że nie wnosi nic sensownego do tematu to jest na dodatek nie na temat. ?
Mistrz - nie wiem o jakie posty chodzi, ale może był to przypadek i je usunął nie chcący ? O tym nikt nie pomyśli. Trudno jest wyłapać coś nadającego się do tematu w całym tym śmietniku...
Mistrz - nie wiem o jakie posty chodzi, ale może był to przypadek i je usunął nie chcący ? O tym nikt nie pomyśli. Trudno jest wyłapać coś nadającego się do tematu w całym tym śmietniku...
hmmm przyda sie taki temat
85% postow jest na temat a ty i kajek je kasujecie
85% postow jest na temat a ty i kajek je kasujecie
Moje rekordy:
Bad Mitterndorf:210.36
Lahti:130.23
Lillehammer:141.65
Zakopane:93.13
Tak wiem słabe.
UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
Tak wiem słabe.
UWAGA!! Klucz (chyba) kupie po wyjściu fulla. Na razie gram na Korhonenie. I'm a pirate!!
Di Stefano - chcesz stworzyc eldorado dla troli ?
lutek86 wrote:Di Stefano - chcesz stworzyc eldorado dla troli ?
tak, wiesz on chce
ogladajcie dwojke jest beczny program (chyba dwojkowa noc kabaretowa)
A wiec moze jussi zrobi nam prezent do buta xD i wyda na "małego mikołaja" DSJ full?
Last edited by PajWoj on 04 Dec 2011, 22:22, edited 1 time in total.
Moje rekordy:
Tak wiem słabe.
Tak wiem słabe.
-
nie no nie przesadzajmy ale chciałbym taki temat na dużym luzie
tyle że na 99% w ciągu pierwszych kilku dni wybuchnie tam jakaś kłótnia i zacznie się trollowanie, spamowanie wyklinanie i inne takie..
PajWoj jak juz wczesniej pisalem ale Kajek usunal mojego posta nie ma co sie spodziewac fulla w tym roku;/ przynajmniej takie jest moje zdanie bo Jussi nigdy nie sprecywowal wypowiedzi odnosnie wydania kolejnej odslony. Q4 to slaby target a w cale nie jest powiedziane ze to w co celuje Jussi bedzie prawda bo wszystko sie moze zdarzyc i wydanie gry sie opozni;/ zaznaczam ze to moje zdanie i poglad i nie chcialbym zeby usunieto mojego posta...
JEZUS MARIA BEDZIE NA PEWNO W GRUDNIU a ty mi o "starej" dacie - Q4
Moje rekordy:
Tak wiem słabe.
Tak wiem słabe.
a masz nowa??