wielkie dzięki za opinie bartek będę pracował dalejBartek5035 wrote:to juz wygląda znacznie lepiej, pracuj dalej
pobaw sie efektami ,a cos fajnego ci wyjdzie
a skąd masz taki gradientAreen wrote:dsj 4, popracuj jeszcze nad tym. Ja również robię w GIMP'ie, a moją interpretację fisowskich grafik masz w moim podpisie.
dzięki za opinie to jest mój tak naprawdę pierwszy samodzielny popup wykonany od początku do końca ponieważ dwa poprzednie były przerabianemipocc wrote:@dsj4 jak na razie cienko to wygląda niestety.
ten co na nim jest napisany twoje imię i nazwisko oraz pseudoAreen wrote:dsj 4, ale jaki gradient? ^^ W tej pracy użyłem kilku gradientów
aha thxAreen wrote:To jest przecież zwyczajny gradient nałożony na kolejnyI przy okazji pozmieniałem tryby mieszania i krycie. Chwilka zabawy, dosłownie
ile bym próbował to nie mogę uzyskać takiego efektu jak twójdsj 4 wrote:aha thxAreen wrote:To jest przecież zwyczajny gradient nałożony na kolejnyI przy okazji pozmieniałem tryby mieszania i krycie. Chwilka zabawy, dosłownie
jak ja nawet nie wiem jakie dac krycie itpAreen wrote:Trochę wprawy i będziesz umiał ;] Użycie programu graficznego nie ogranicza się tylko do robienia prostej, fanowskiej grafiki dla dsj4 xd
dsj 4 nie od razu Rzym zbudowano ... ... wazne ze cos sam działasz a kazdy kolejny projekt bedzie lepszy az w konu zabawa z grafika Ci zbrzydnie ; ) ale mimo wszystko PS jest niezastąpiony ; ) polecam wersje cs 3 ...dsj 4 wrote:jak ja nawet nie wiem jakie dac krycie itpAreen wrote:Trochę wprawy i będziesz umiał ;] Użycie programu graficznego nie ogranicza się tylko do robienia prostej, fanowskiej grafiki dla dsj4 xd
problem rozwiązany znalazłem gotowy podobny gradient do pobraniadudolinho90 wrote:dsj 4 nie od razu Rzym zbudowano ... ... wazne ze cos sam działasz a kazdy kolejny projekt bedzie lepszy az w konu zabawa z grafika Ci zbrzydnie ; ) ale mimo wszystko PS jest niezastąpiony ; ) polecam wersje cs 3 ...dsj 4 wrote:jak ja nawet nie wiem jakie dac krycie itpAreen wrote:Trochę wprawy i będziesz umiał ;] Użycie programu graficznego nie ogranicza się tylko do robienia prostej, fanowskiej grafiki dla dsj4 xd